Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

Фарион

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
Я завжди вважала її хитрою макоцвітною сукою.
Тори, я ****ец как в эмоции, она у себя на канале вешает мем со словами "мальчиков из Азова". ****ы вы все там, ряженые свидомиты.. Мы ж осознаем, когда и как появился подобный мем про мальчика в трусиках.
Пусть я трижды не прав, допускаю, но ****ы вы конченые и курка , вещающая это в своей телеге сейчас, когда герои азовцы гибнут.......:відстій::***:

ти почитай її телегу (тільки її, а не під неї)- там реакція її самої, та її клЮбу досить знакова.
Пішла вона *****, говорю... прикриваються гаслами, коли треба просто вибачитися перед хлопцями ЗСУ..

*****.....
Ідеальних людей немає, Фаріон не найдурніша серед українців, хоча й мудрою її не назовеш.. А путін радий, що тепер українці між собою чубляться навіть без його допомоги чи провокації..

О, там, здається, студенти зібралися винести ту суку-провокаторшу з політеху. :клас:
я думаю что давно уже хотели, но повода не было, а тут она сама дала его. грех не воспользоваться

Ідеальних людей немає, Фаріон не найдурніша серед українців, хоча й мудрою її не назовеш.. А путін радий, що тепер українці між собою чубляться навіть без його допомоги чи провокації..
Нехай, якшо розумна - просто вибачиться та пояснить...
Інакше- *****..
Я ж не прпоную її розіп'яти. Просто й коротко - *****..Що й зробили воїни, які заслуговують на повагу.

Логічного завершення бажаю студентам Політехники...Якби ж тільки там допомогли мудрі люди -українці, рішучі, не сцикливі, але й ті, що не дадуть розхитувати країну саме зараз....

Інакше- *****..
Я ж не прпоную її розіп'яти. Просто й коротко - *****..Що й зробили воїни, які заслуговують на повагу.

Логічного завершення бажаю студентам Політехники...Якби ж тільки там допомогли мудрі люди -українці, рішучі, не сцикливі, але й ті, що не дадуть розхитувати країну саме зараз....
Вона скоріше візьме *****ський паспорт,ніж вибачиться.

Інакше- *****..

Краще б вони провели збори та прийняли спільну заяву... але у Фаріон точно не вистачить мудрості

Вкладення

• Screenshot_20231029_193121_Chrome.webp
    Screenshot_20231029_193121_Chrome.webp
    34.4 КБ · Перегляди: 64
Это малореально. Фарион слишком фанатично и бескомпромиссно оседлала тему мовы. Ее основной месседж я понимаю как "если ты не украиноязычный, то ты не можешь считаться не то что патриотом Украины, а и просто украинцем". И если она теперь отступит, то это будет выглядеть как поворот против собственных принципов, идеи, которую она уже не первое десятилетие несет, аки жупел. Так что, оскорбляя русскоязычных воинов, она сама загнала себя в тупик, из которого вряд ли выберется без как минимум серьезнейших репутационных потерь. Туда ей и дорога, полоумной. А еще лучше, если бы она присела ненадолго да подумала.

Назад
Зверху Знизу