Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Фарион

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
Вегарес- у рамку та повісь на стіну.. й конспектуй..

Ти хочеш, щоб я обговорював твої...йклмн.. який жанр у цього коментаря, це на що натяк? *** мені над цим замислюватись? Ти може сам аутист?

Вегарес- у рамку та повісь на стіну.. й конспектуй..
Нардукуй оце, причепи на стіну і вивчай 10 хвилин. Потім розкажеш, що там цікаве.."
мовознавиця стала масово публікувати скриншоти з постів на свою підтримку.
Зокрема, 8 листопада вона опублікувала скриншот листа проукраїнського студента 1 курсу з Криму Максима Глебова.
У листі було вказано ім'я та прізвище відправника, а також йшлося про те, що родом він із Керчі, а навчається на філологічному факультеті в Сімферополі
".

та ти ж до мене перший з цій вініГретой до%бався..:D
Перемикайся сюди , що тут не так?? "
Зокрема, 8 листопада вона опублікувала скриншот листа проукраїнського студента 1 курсу з Криму Максима Глебова.
У листі було вказано ім'я та прізвище відправника, а також йшлося про те, що родом він із Керчі, а навчається на філологічному факультеті в Сімферополі
".

Нардукуй оце, причепи на стіну і вивчай 10 хвилин. Потім розкажеш, що там цікаве.."
".
Ми вже це обговорили давно після того, коли хтось приніс цю інфу про студента з Крима. Та й текст на стіну вішати я не полюбляю (ще з часів Дацзыбао, пам'ятаеш таке? ?) Хіба шо можу твою довідку розглянути.. про твою віртуальну акцентуацію. Ти не бійся- в мене Харківська школа психіатрії, а вона у совку була набагато лояльнішою щодо визначення психічної норми, ніж, наприклад Пітерська.
Я тобі це майже професійно говорю, а може і не майже:D?...

Ми вже це обговорили давно після того, коли хтось приніс цю інфу про студента з Крима. Та й текст на стіну вішати я не полюбляю (ще з часів Дацзыбао, пам'ятаеш таке? ?) Хіба шо можу твою довідку розглянути.. про твою віртуальну акцентуацію. Ти не бійся- в мене Харківська школа психіатрії, а вона у совку була набагато лояльнішою щодо визначення психічної норми, ніж, наприклад Пітерська.
Я тобі це майже професійно говорю, а може і не майже:D?...
А обговорювали *** студентові з Симферополя в листі до відомого ворога РФ вказувати свої особисті дані?

А обговорювали *** студентові з Симферополя в листі до відомого ворога РФ вказувати свої особисті дані?
Якщо ти б прочитав тему, то побачив би й мій пост, де я припускав, що це можлива гра й спецслужб раші...
Але не шукай багато того, що лежить на поверхні, а ти починаешь робити конспірологію , зайву.
Вона сама дала привід можливого всплеску різноманіття навколо неї... Не ти, й не я, а вона сама...
Але нічого, я сподіваюсь в цілому нарід розумний - все бачить й розуміє..та без оцих усіх віртуальних викрутасів, а також без твоїх, вже в котрий раз "не всё так однозначностей"....

Якщо ти б прочитав тему, то побачив би й мій пост, де я припускав, що це можлива гра й спецслужб раші...
Але не шукай багато того, що лежить на поверхні, а ти починаешь робити конспірологію , зайву.
Вона сама дала привід можливого всплеску різноманіття навколо неї... Не ти, й не я, а вона сама...
Але нічого, я сподіваюсь в цілому нарід розумний - все бачить й розуміє..та без оцих усіх віртуальних викрутасів, а також без твоїх, вже в котрий раз "не всё так однозначностей"....
Якщо вона сама така дурна, то тим більше народ дурний .)))

Якщо вона сама така дурна, то тим більше народ дурний .)))
Якщо ти побачиш мій попередній пост, то я говорю - сподіваюсь, що народ у нас в цілому розумний...

Якщо ти продивився відос з нею (я виклав вище), де вона вперто після всього говорить свому колу шанувальників та мабуть усім ( бо це йде відкрито в інфопростір), що її боротьба навіть тяжиліша, ніж на нулі... й треба боротися усім, то це й є розхитування з середини....під час війни. Це на мою думку...
Бо ті, кому таке належить робити (боротися з внутрішнім ворогом, або потенціними "клієнтами"), сподіваюсь, це роблять професійно й по своїм правилам.. Зрозуміло тобі так?

Щито там думать....??? Пристарелая неёПаная комсомолка, сделала мощный высер внадежде, что разозлёные пацаны из ВСУ мощно выепут её по всякому....:D. Но не судьба... Просто ****й послали:D
Хлопчик enji777 також хоче зробити щось подібне, але виходить жалюгідний пшик..

Якщо ти побачиш мій попередній пост, то я говорю - сподіваюсь, що народ у нас в цілому розумний...

Якщо ти продивився відос з нею (я виклав вище), де вона вперто після всього говорить свому колу шанувальників та мабуть усім ( бо це йде відкрито в інфопростір), що її боротьба навіть тяжиліша, ніж на нулі... й треба боротися усім, то це й є розхитування з середині....під час війни. Це на мою думку...
Бо ті, кому це належить робити (боротися з внутрішнім ворогом, або потенціними "клієнтами"), сподіваюсь, це роблять професійно й по своїм правилам.. Зрозуміло тобі так?
Зрозуміло: вас там двоє під цим ніком, один розсудливий, а другий- не дуже..:ги:

Назад
Зверху Знизу