Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Фарион

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
Закарпаття всю незалежну дорогу особнячком в своем краю. Берет пример с восточных друзив.
_106613225_976-100-zel-2t-ukr-nc.png
Связывать определение "сепарский регион" с процентом голосов на выборах в президенты бывшего комика -
это ФЕЙЕРИЧНО, я считаю!!! :D:D:D

Что бы никого не путать, не нужно вообще трогать языковую тему. Государственный и образование на украинском. В быту кому как удобнее. Почти все билингво.
Если Украина станет модной страной с классным контентом, то и украинский будет модно знать
А пока раша модная страна. Я правильно поняла?

Тобто зараз війна, що б нелояльно ставиться до тих, хто українську не знає? :незнаю:
Якби я пішла до лікаря в Німеччині, то спочатку запитала, чи знає він французьку чи англійську. Якщо нi, то ... :незнаю:Трохи вже вивчаю ту німецьку ))
А взагалі мені мова фіолетова, будь-яка. Це лише спосіб спілкування. Дурні роблять з мови фетиш. Люди минулого чіпляються за архаїчне поділ людей за мовами. Хоча незабаром у всіх буде навушник у вухах і штучний інтелект все перекладати
Будем без роду без племени, без истории, без прошлого ...как унылое ****о все одного цвета.
или - « Ничего не будет . Ни кино , ни театра, ни книг, ни газет – одно сплошное телевидение».

Будем без роду без племени, без истории, без прошлого ...как унылое ****о все одного цвета.
Усе буде гаразд.
Треба перегорнути цю сторінку
- але на цій сторінці ще маємо те, що маємо
- у побуті деякі ще використовують *****ську.
*****ська зіграла свою ролю в Україні на користь *****ів
- тепер вона зіграє зворотню роль та ця сторінка буде завершена й пергорнута.
Офіційно наразі використовується державна мова, так і має бути.

До *****ів дійде, що їм ****ячки роздають не якісь там іншомовні бендерівці,
які неправі, а досить нормально володіючі *****ською люди, які на своїй землі
та *****ів тут бачити не хочуть.

Нажаль, в нас багато ******ів, які підтримують *****ів та й співпрацюють із ними,
при цьму добре володіючи українською. Тому однозначним індикатором "свій-чужий"
українська мова бути не може.

Наприклад, *****и залишали "послання" фломастером на наших карематах
на позиціях, де вони побували за нашої відсутности, з усіляким брудом на адресу "панів ****ів та ваших жіночок".
Заклики здаватися через підсилювач звуку транслюють також достить правильною українською
- то й що з того?

Досить часто бували випадки, коли ворожі дрг виходили на позиції з тилу
та віталися українською, а потім починалася *****, коли усі розслабилися.
Тож нехай пані фаріон іде нахєр, розберемося якось без її хворобливої
та провокативної істерії.
Хай он іде допомагає на шпиталі чи вивозить поранених
замість ****іти. Заодно й просуватиме українську мову у ВСУ.
А ****іти хто завгодно може

І *****и також доречі - нічого для них неможливого у тому немає.

Останнє редагування:
*****и не дурні і знають хто їм роздає. Знають, шо їх ніхто ніде не хоче бачити.
Дехто знає, дехто не знає. Мусять знати усі.

росія шле виключно своїх рабів на війну (попередні століття вона воювала також руками українців
Нажаль, зараз так само.
Набирають у військо з окупованих територій.
Для того вони й паспортизують населення.

Окупована частина під *****ами занадто вже довго,
встигла підрости молодь, яка потрапила в окупацію у дитячому віці.

ну вот, смахивает на провокацию

к тому же можно не мучиться в месте "Колбасный Рай", а *****довать к себе на родину или в рашу.

Ну уж очень смахивает на провокацию...

Останнє редагування:
Тобто зараз війна, що б нелояльно ставиться до тих, хто українську не знає? :незнаю:
Якби я пішла до лікаря в Німеччині, то спочатку запитала, чи знає він французьку чи англійську. Якщо нi, то ... :незнаю:Трохи вже вивчаю ту німецьку ))
А взагалі мені мова фіолетова, будь-яка. Це лише спосіб спілкування. Дурні роблять з мови фетиш. Люди минулого чіпляються за архаїчне поділ людей за мовами. Хоча незабаром у всіх буде навушник у вухах і штучний інтелект все перекладати
Не зовсім так. Фаріон- то курка, що вважає себе орлицею, поки таке верзе щодо воїнів під час війни.
Але мова- має важливе значення. Якщо ви не українка, то одразу зрозуміло таке ваше твердження. Але, якщо поки що українка, то з перекладачем у вухах дуже швидко перетворитесь у біологічний "гаджет"..Хоча, можливо, малювання вас якось захистить, бо мабуть творча ви людина (ви ж тут наче малюнки приводили...), яка не повинна просто стати зомбованим додатком якогось та чийогось програмування

Назад
Зверху Знизу