Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Фарион

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
Ми вже це обговорили давно після того, коли хтось приніс цю інфу про студента з Крима. Та й текст на стіну вішати я не полюбляю (ще з часів Дацзыбао, пам'ятаеш таке? 😀) Хіба шо можу твою довідку розглянути.. про твою віртуальну акцентуацію. Ти не бійся- в мене Харківська школа психіатрії, а вона у совку була набагато лояльнішою щодо визначення психічної норми, ніж, наприклад Пітерська.
Я тобі це майже професійно говорю, а може і не майже:D🤪...
А обговорювали *** студентові з Симферополя в листі до відомого ворога РФ вказувати свої особисті дані?

А обговорювали *** студентові з Симферополя в листі до відомого ворога РФ вказувати свої особисті дані?
Якщо ти б прочитав тему, то побачив би й мій пост, де я припускав, що це можлива гра й спецслужб раші...
Але не шукай багато того, що лежить на поверхні, а ти починаешь робити конспірологію , зайву.
Вона сама дала привід можливого всплеску різноманіття навколо неї... Не ти, й не я, а вона сама...
Але нічого, я сподіваюсь в цілому нарід розумний - все бачить й розуміє..та без оцих усіх віртуальних викрутасів, а також без твоїх, вже в котрий раз "не всё так однозначностей"....

Якщо ти б прочитав тему, то побачив би й мій пост, де я припускав, що це можлива гра й спецслужб раші...
Але не шукай багато того, що лежить на поверхні, а ти починаешь робити конспірологію , зайву.
Вона сама дала привід можливого всплеску різноманіття навколо неї... Не ти, й не я, а вона сама...
Але нічого, я сподіваюсь в цілому нарід розумний - все бачить й розуміє..та без оцих усіх віртуальних викрутасів, а також без твоїх, вже в котрий раз "не всё так однозначностей"....
Якщо вона сама така дурна, то тим більше народ дурний .)))

Якщо вона сама така дурна, то тим більше народ дурний .)))
Якщо ти побачиш мій попередній пост, то я говорю - сподіваюсь, що народ у нас в цілому розумний...

Якщо ти продивився відос з нею (я виклав вище), де вона вперто після всього говорить свому колу шанувальників та мабуть усім ( бо це йде відкрито в інфопростір), що її боротьба навіть тяжиліша, ніж на нулі... й треба боротися усім, то це й є розхитування з середини....під час війни. Це на мою думку...
Бо ті, кому таке належить робити (боротися з внутрішнім ворогом, або потенціними "клієнтами"), сподіваюсь, це роблять професійно й по своїм правилам.. Зрозуміло тобі так?

Щито там думать....??? Пристарелая неёПаная комсомолка, сделала мощный высер внадежде, что разозлёные пацаны из ВСУ мощно выепут её по всякому....:D. Но не судьба... Просто ****й послали:D
Хлопчик enji777 також хоче зробити щось подібне, але виходить жалюгідний пшик..

Якщо ти побачиш мій попередній пост, то я говорю - сподіваюсь, що народ у нас в цілому розумний...

Якщо ти продивився відос з нею (я виклав вище), де вона вперто після всього говорить свому колу шанувальників та мабуть усім ( бо це йде відкрито в інфопростір), що її боротьба навіть тяжиліша, ніж на нулі... й треба боротися усім, то це й є розхитування з середині....під час війни. Це на мою думку...
Бо ті, кому це належить робити (боротися з внутрішнім ворогом, або потенціними "клієнтами"), сподіваюсь, це роблять професійно й по своїм правилам.. Зрозуміло тобі так?
Зрозуміло: вас там двоє під цим ніком, один розсудливий, а другий- не дуже..:ги:

"Народ" разумный быть не может.
Индивидум может быть разумный и мыслящий.
Народ - глупый, ленивый, жадный, завистливый паникер.
Чем все политики и пользуются.

Останнє редагування:
Кстати про Грету
Когда впервые раз ее увидел то мне ее жалко стало, сразу видно что девочка не от мира сего тобишь больна, аутизм я не знал шо он у нее есть но это тут не причем
И родители - миллионеры *****асы.

Зрозуміло: вас там двоє під цим ніком, один розсудливий, а другий- не дуже..:ги:
Так, нас тут ціла рота на лубянці. Все, ти нас викрив..:іржач:

Слухай, якщо тебе сприймання віртуальної інфи від одного юзера, коли вона подається різноманітно вводить у ступор, то як казав- розгляну твою довідку, може допоможу- дам тобі ліків для прояснення пізнавання світу крізь павутиння твого ілюзорного сприйняття, заодно й заблокуємо зайву конспірологію, щоб світова гра тобі хоча б бінарною малювалась: так-так, ні-ні..
А то накручуеш собі хер знає чого.
Хоча я тебе розумію: віртуал...а поговорити...:D

Останнє редагування:
Так, нас тут ціла рота на лубянці. Все, ти нас викрив..:іржач:

Слухай, якщо тебе сприймання віртуальної інфи від одного юзера, коли вона подається різноманітно вводить у ступор, то як казав- розгляну твою довідку, може допоможу- дам тобі ліків для прояснення пізнавання світу крізь павутиння твого ілюзорного сприйняття, заодно й заблокуємо зайву конспірологію, щоб світова гра тобі хоча б бінарною малювалась: та-так, ні-ні..
А то накручуеш собі хер знає чого.
Хоча я тебе розумію: віртуал...а поговорити...:D
??? Я тут частіше розркучую собе ..

Останнє редагування:
"Народ" разумный быть не может.
Индивидум может быть разумный и муслящий.
Народ - глупый, ленивый, жадный, завистливый паникер.
Чем все политики и пользуются.
так і не так.

Якщо у громаді буде більш ясне сприйняття того, що є, то тоді воно буде наближатися до одного.. Ну хоча б до 2-х: так-так, ні -ні.
Український народ проявив свою єдність у цій війні, яку, мабуть ви там далеко й не очікували...Едність - це одне. Вона або є, або її нема.
По головному питанню сьогодення, я сподіваюсь, вона є....А ось "не все так однозначні" політики намагаються розділяти та панувати.....

Останнє редагування:
У ней Аспергера. У Илона ихнего Маска, кстати тоже. Тут недавно кто-то отмечал их некоторую схожесть.
Только Маск в 24 года сделал двойного бакалавра в UPenn по физике и экономике,
и основал компанию, которую через 4 года продали за $307 Миллионов.
А эта безмозглая **** бросила школу и занимается ***ней.

Кстати про Грету
Когда впервые раз ее увидел то мне ее жалко стало, сразу видно что девочка не от мира сего тобишь больна, аутизм я не знал шо он у нее есть но это тут не причем
Есть мнение, что все математики аутисты хотя бы слегка. ))

так і не так.

Якщо у громаді буде більш ясне сприйняття того, що є, то тоді воно буде наближатися до одного.. Ну хоча б до 2-х: так-так, ні -ні.
Український народ проявив свою єдність у цій війні, яку, мабуть ви там далеко й не очікували...Едність - це одне. Вона або є, або її нема.
По головному питанню сьогодення, я сподіваюсь, вона є....А ось "не все так однозначні" політики намагаються розділяти та панувати.....
Ти ж казав, що знайомий з психологією??Не тільки політики, а всі люди в різній мірі намагаються панувати над кимось з ближніх..))

Останнє редагування:
Я Грету упомнила в связи с роликом Дозора и песней АВВА
Логическая цепочка - видеоряд - АВВА - Скандинавия - зеленые программы - Грета. :)
Грандиозное Божье творение, куда не ступала нога человека. Таких мест на земле почти не осталось.
А куда ступала... :(
Тут многие не верят бабке, что ходит в 70. Так на для этого в молодые годы постаралась.
Вылазки, байдарки, велосипед, ноги...
Приходишь на берег Донца или другой реки, а там до тебя двуногие, а то и четырехколесные побывали.
Разбитые бутылки, консервные банки, объедки...
Даешь команду хлопцам копать яму, а сама ходишь в радиусе хотя бы метров 50 и собираешь мусор.
Свой мусор мы забирали с собой или тоже закапывали.

А в Харькове??? Любой ярок - самодеятельная свалка. Любая речка вроде Немышли - речка-вонючка.
Взять яр между Холодной и Лысой. Там с двух сторон к яру подходят проулочки - для стока паводковой воды.
А теперь это - проезд или проход, чтобы вываливать горы мусора.
Остались редкие места, перегороженные воротами с замками - людям, видимо, надоело дышать испарениями.

Назад
Зверху Знизу