Статус:
Повідом.: 6158
Повідом.: 6158

- 🟡 10:37 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Тобто з тверждженням , що ти подібний до кулі з гівна, ти зголосився. Це вже щось.Слабка, але дуже розповсюджена..![]()
Не хвилюйся, ти можеш стати наступним... Напиши листа в її підтримку, чи шо. Голодування влаштуй, може, здохнеш скоріше, всі тобі подякують.Це ж можна буде сказати тільки після закінчення розслідування, а совки вже торжествують. Я не буду дуже сумувати, якщо після розслідування її покарають пропорційно закону, а зараз мені невесело бо відбувається хз що..охлократія ..
Вона вже на себе зібрала досить, щоб отримати кримінальне впровадження, ти лайно класом нижче, тебе з форума випіздять, будеш нового клона робити.
С300 проектировалась как зенитная, с возможностью подсветки с земли, использование ее в качестве баллистики - это уже поздняя доработка, под тактику все-таки "Точка/Точка У" была задумана и ей подобные. В режиме баллистики считается все же 500-700 м по радиусу без активной подсветки, ну так и прилетает.Да и С300 не предназначена для точных ударов по земле. Там +/- 2 ки. Это был бонус для доправки тактического ЯО, а там плюсминус пару км ничего уже не решает.