Тю. А что их, хвалить надо?По простому - це заздрість..
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тю. А что их, хвалить надо?По простому - це заздрість..
В 89 році, за рік до припинення КПРС. Це я не виправдовую неадекватність Фаріон, а вказую на істеричну неадекватність теперішніх її критиків, котрі перетворили нічемний епізод в подію світового маштабу..Є думка, що припинила вона свою КПРС, коли та сама по собі припинилася...

А кар'єра то є гріх?? Ти досі так вважаєш? Може ти проклянеш своїх дітей, якщо вони зроблять карколомну кар'єру??на запитання "чого ви йшли до кпрс" вона нещодано відповіла..... "для кар'єри". Посилання не дам, шукай сам.
В 89-м такая карьера это была тупо глупостьА кар'єра то є гріх?? Ти досі так вважаєш?
Дуже слабка маніпуляція, психолог з тебе як з гівна куля.Бл.. Свого часу - це вчора букавально "З 12 грудня 2012 по 27 листопада 2014 р.р. — депутатВерховної Ради України від Всеукраїнського об'єднання «Свобода», " Причина твоєї пристрасті мені не зрозуміла, ніяких зрозумілих фактів ти не приводиш. Це щось особисте і пов'язане безпосередньо з нею??? ..Хочеш свої особисті невдачі психологічно на когось списати??.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Хтось читати не вміє, навіть своє не розуміє.Один рік кандидатства в КПСС - це кар'єра??Шоб ти всрався ще раз!!!
![]()
А далі КПРС почала здуватися, і Фаріон, побачивши політичну кон'юнктуру, швиденько вийшла з непопулярної партії. Ц як наш Фельдман, який змінив 4, якщо не помиляюсь, партії.З березня 1987 року — кандидатка у члени, від квітня 1988-го і до 1989-го р. — ****.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Щодо доцента сказати не можу,але саме в тій локації рибалю періодично, там нічого такого нема. А більшість обстрідлів - це саме терор.Посмотри на переписку на скриншотах в этой статье и подумай, стала бы ***** вербовать агентуру и просить обращать внимание на вполне конкретные демаскирующие признаки, если бы целью обстрелов был тупо ******?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Кар'єра - це добре, якщо вона робиться за рахунок професійних навичок, а не по головах інших людей. Ти, як обравший останній шлях, у чому сам зізнавався, звісно, будеш відмазувати подібних до тебе покидьків.А кар'єра то є гріх?? Ти досі так вважаєш? Може ти проклянеш своїх дітей, якщо вони зроблять карколомну кар'єру??
ТАк вважають всі, кого не було на зібранні, на якому Бог роздавав мізкиСхоже, що ти шльондрами називаєш всіх амбіційних, кар'єристів, що тебе обскакали на соціальній драбині..))))) По простому - це заздрість..
В 1989 році ще зовсім не було впевненості, що партію можна буде змінювати, як Фельдман рукавички..А далі КПРС почала здуватися, і Фаріон, побачивши політичну кон'юнктуру, швиденько вийшла з непопулярної партії. Ц як наш Фельдман, який змінив 4, якщо не помиляюсь, партії.
Кар'єра - це добре, якщо вона робиться за рахунок професійних навичок, а не по головах інших людей. Ти, як обравший останній шлях, у чому сам зізнавався, звісно, будеш відмазувати подібних до тебе покидьків.
Та й непопулярною вона тобі здається зараз, пуцьверіньку, а тоді важливо було чи страшна вона, чи вже ні.
Я вже 70 років не вірю в казку, що бог комусь просто на халяву роздавав мізки.ТАк вважають всі, кого не було на зібранні, на якому Бог роздавав мізки

Не вір, інакше ти не став би хвойдою, якій всі заздрятьЯ вже 70 років не вірю в казку, що бог комусь просто на халяву роздавав мізки.![]()

У 89-му була натомість впевненість, що партія ця себе дискредитувала назавждиВ 1989 році ще зовсім не було впевненості, що партію можна буде змінювати, як Фельдман рукавички.
Слабка, але дуже розповсюджена..Дуже слабка маніпуляція, психолог з тебе як з гівна куля.

ты видел ее заявление того года, когда она просила исключить ее из рядов КПСС?В 89 році, за рік до припинення КПРС. Це я не виправдовую неадекватність Фаріон, а вказую на істеричну неадекватність теперішніх її критиків, котрі перетворили нічемний епізод в подію світового маштабу..![]()
Тоді доречне питання- а яку кар'єру вона зараз робить?А кар'єра то є гріх?? Ти досі так вважаєш? Може ти проклянеш своїх дітей, якщо вони зроблять карколомну кар'єру??
В 89-90 можна було вже й без протоколу, особливо в університетах.. Це я на своєму досвіді знаю..ты видел ее заявление того года, когда она просила исключить ее из рядов КПСС?
Должно было быть все оформлено по протоколу.
Яка кар'єра у пенсіонера? Не знаю.. " то де цей поклик був тоді у КПРС?" Тоді не цей поклик був, інше було уявлення та досвід..Я не розумію до якої сутності відноситься все, що ти оце написав..Тоді доречне питання- а яку кар'єру вона зараз робить?
Якщо це поклик серця й усвідомлення (як вона це начебто показує), то де цей поклик був тоді у КПРС? Якщо "від серця" має бути сутністю життя, то яка може бути діяльність у маскваротій (її термін) КПРС? А я вважаю, що сутність не змінюється, бо змінюються тільких бажання у голові та дії щодо пристосування до ситуації, тощо.
А до сутності - це не відноситься.
Демплатформа в КПСС как раз рождения 1989 года. Кушнарев там был.У 89-му була натомість впевненість, що партія ця себе дискредитувала назавжди
і діла з неї не буде.
Приспосабливались под ситуацию, коньюктурщики, понимаюВ 89-90 можна було вже й без протоколу, особливо в університетах.. Це я на своєму досвіді знаю..

до можливої сутності пані..Яка кар'єра у пенсіонера? Не знаю.. " то де цей поклик був тоді у КПРС?" Тоді не цей поклик був, інше було уявлення та досвід..Я не розумію до якої сутності відноситься все, що ти оце написав..
Это невозможно, сейчас все преподы обязаны вести пары и официальное общение только на государственном. А раз сразу так ****ит, то и дальше слушать смысла нет.