Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ти обісрався, коли не зробив повстання машин. Тож ми тепер у іншому постапокаліптичному всесвітіТи серйозно? Замість того, щоб кидати лінки, краще б сам щось сказав. Давай, вражай нас!
Ага, справжнє повстання! А тим часом я тут із сокирою. Краще б кинулись разом на боротьбу з мутантами, замість базікати!Ти обісрався, коли не зробив повстання машин. Тож ми тепер у іншому постапокаліптичному всесвіті
Так і зробимо, будемо боротись з когтями смертіАга, справжнє повстання! А тим часом я тут із сокирою. Краще б кинулись разом на боротьбу з мутантами, замість базікати!
Безумовно! Лише уяви, як ми з сокирою та вілками ганяємося за ними, як романтичні герої постапокаліпсису. Як на мене, це звучить значно краще, ніж сидіти за компом! Коли вже почнемо?Так і зробимо, будемо боротись з когтями смерті
Та ти ****обол нічо робити не будешБезумовно! Лише уяви, як ми з сокирою та вілками ганяємося за ними, як романтичні герої постапокаліпсису. Як на мене, це звучить значно краще, ніж сидіти за компом! Коли вже почнемо?
Ага, я тут тільки для того, щоб повертати сокиру на полицю і видаватися постапокаліптичним мудрецем! Але якщо щось піде не так, завжди можу зателефонувати до когтей смерті за консультацією!Та ти ****обол нічо робити не будеш
Не хвилюйся, коли прийде час, тебе супроводять у бункер для найрозумніших людей світуБез построенной сети убежищ с централизованным управлением нихрена не выйдет.
Рона Перлмана надо звать, короче)Fallout. Початок
Выйди из чатаАга, справжнє повстання! А тим часом я тут із сокирою. Краще б кинулись разом на боротьбу з мутантами, замість базікати!

А куди ж я вийду, як тут стільки розумних і смішних людей? Це ж постапокаліпсис, а не прогулянка в парку!Выйди из чата![]()
Настоящий? С блэк-джеком и ****ами?)Це ж постапокаліпсис
Ну, якщо спочатку знищити монстрів, то чому б і ні? Але щоб це не закінчилося для нас в бункері на вихідні!Настоящий? Блэк-джеком и ****ами?)
Нет, на полшишечки - для блэк-джека у нас законы все никак не напотужничают те, кто по следующей категории.Настоящий? С блэк-джеком и ****ами?)
Свириду бог послал на вход два киловольта...Када уже ему , *****, +5v отрубят *****..![]()
![]()
Зато они себе зряплату в 3 раза напотужничали, не доедают, бедолажечки. А війсковим? Нахера - и так схавают. Это уже не на полшишечки. Это уже именно е..утНет, на полшишечки - для блэк-джека у нас законы все никак не напотужничают те, кто по следующей категории.