Re: Эвакуируйте детей!
Ти оцінюєш. Намагаєшся доводити, що твоя точка зору - правильна, а інші помиляються.
Зараз той випадок, коли моя точка зору дійсно правильна, без усяких але чи доказів. Тому що вона не моя. Увесь світ намагається вивезти дітей з зони бойових дій, надає допомогу, гроші та інше. І тільки у нас розказують: кому ми там потрібні та, що сидіти з дітьми під обстрілом - то справжній патріотизм.
Знецінюєш отим своїм "матусиним пиріжечком".
Це похвала, а не знецінення. Бо якщо я хвалю одного, це не означає, що інші редіски. Чи не так? Бо інакше взагалі нікого хвалити не можна, бо ображаєш інших.
І їси ти українську гуманітарку, бо кінцеве її призначення - допомога Україні і українцям, тільки в твоєму випадку спрощена та здешевлена логістика доставлення до кінцевого пункту. І це теж факт.
Ви розумієте різницю між тим на які гроші купували гуманітарку, та кому її адресували? Бо ви плутаєте ці чинники. Я їм румунську гуманітарку, ту яку оплатили румунськи платники податків, тобто це ніяк не стосується бюджету України. А якщо я їм гуманітарку в Україні, то вона сплачена бюджетом України здебільшого.
А обов'язкової праці і немає)))) але ж помити за собою посуд, наводити лад у приміщенні де живеш, прибрати за собою - це ж теж хтось має робити. Чи ти свою дитину не навчала самообслуговуванню? Чи вважаєш, що це теж мають робити волонтери?
Тут бабці збунтувалися, що їх не залучають до чергувань і два дні картоплю чистили , а дехто так і комизився "а чєго я должен посуду за всємі мить" (не відповідай, то - риторичне)
До чого ви це написали? Ви мені кажете, що літні люди в дитячому садочку не спроможні чистити картоплю та інше. Я вам кажу: ніхто не примушує. Ви мені про самообслуговування моєї дитини. До чого це?
Тобі приводять теж факти. І вони тобі так само не подобаються.
Які факти мені наводять? Ну хоч один.
Доречі, хто буде оплачувати твій зворотній путь? З яких коштів?(не відповідати, риторичне).
Ото знаете я усім бажаю, щоб їх головною проблемою був пошук грошей на зворотній путь. Не на операцію, реабілітацію, протез чи поховання себе чи рідних, а на зворотній путь!
Доречі гроші можна заробити, зайняти, попросити, використувати кредитний ліміт. До того ж переміщення внутрі країн Європи безкоштовне, а в Україні вже пересуватися значно легше. До того ж коли усі будуть повертатися я майже впевнена організують безкоштовну логістику потягами чи автобусами. А ще є волонтери.
Ви ж бачили статиску останніх днів по Харкову та області, скільки поранених та вбитих, серед яких діти. Дійсно гроші на зворотній путь - це аргумент ризикувати життям?
Шпилька: сісти на шию румунам - то кльово, вони ж в біса багаті...
Ото вам дяка за болюче питання. В багатьох людей радянського виховання є забобони, що просити допомоги це соромно і що завжди треба розраховувати лише на себе.
Так, я зараз на шиї румунів, але не я винна, що лишилась без домівки, без роботи за кордоном сама з дитиною з двома торбинками та одязі, що на мені.
Не я винна, а війна. І що дивно люди за кордоном це розуміють, у них даже не виникає питання як можна не допомогти в такий ситуації, та за що ви взагалі дякуєте. Це - нормально! Це про людяність! І тільки но на ХФ мені розповідають про "кому ми там нужни".