Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Евакуюйте дітей

• Автор теми Автор теми utro
  • Дата створення Дата створення
Re: Эвакуируйте детей!

Если других навыков и умений нет, то лучше клубнику собирать,чем от голода *******.

Это вопрос десятый.
Мы тут наличие работы в Украине обсуждаем.
Есть работа или нет?
Есть.
Кто хочет - тот найдет.
По своим умениям и навыкам.
Ещё вопросы?:)

Это вопрос десятый.
Мы тут наличие работы в Украине обсуждаем.
Есть работа или нет?
Есть.
Кто хочет - тот найдет.
По своим умениям и навыкам.
Ещё вопросы?:)
А чего не должно быть работы? ****а всегда надо разгребать. Другое дело, сколько платят за неквалифицированный труд, тем более в Украине.

А чего не должно быть работы? ****а всегда надо разгребать. Другое дело, сколько платят за неквалифицированный труд, тем более в Украине.

Ну я ж не знаю, почему не должно быть.
У коллеги выше спросите.:) Он утверждал сие.

Сама не поехала еще

Бася, говорят по этой ссыли дают 1 тыс у.е. многодетным, малодетным поменьше, и люди получают, глянь.
https://www.instagram.com/1kprojectorg/?igshid=

И я писала про фонд Єдність за майбутнє, он снова принимает заявки
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Запорізький благодійний фонд “Єдність” за майбутнє” на даний момент надає багатоцільову матеріальну допомогу особам, які постраждали від війни та проживають на даний момент у 4 областях: Київська, Харківська, Сумська та Чернігівська в рамках партнерства з Естонською радою у справах біженців за підтримки Всесвітньої продовольчої програми.

В рамках цієї програми надається пріоритет наступним категоріям вразливих верств населення, які є внутрішньо переміщеними особами або місцевими жителями з цих 4 областей:

члени сім’ї були травмовані або поранені внаслідок бойових дій;
внаслідок бойових дій повністю втратили житло;
житло зазнало часткового руйнування і потребує ремонту;
одинока мати/батько з неповнолітніми діти;
в сім’ї є люди з інвалідністю, або онкохворі які потребують коштовного лікування;
втратив(ла) роботу і залишив(ла)ся без коштів для існування;
був(ла) вимушений(а) виїхати з місця проживання внаслідок бойових дій;
малозабезпечені сім’ї, а також люди похилого віку.

Мне прислали 6600 грн.

Запам'ятайте, ніхто нічиє місце не займає, ніхто нікого не об'їдає. Кожне рішення складне і в одночас просте, кожне рішення правильне і ні.
Ви плутаєте різні речі: констатацію фактів та засудження. Я не засуджує, якщо хтось залишається на ЗУ. Доїхав до Львова, чи Франківська, чи Ужгорода - ти вже молодець та матусін пиріжечек. Не має сил фізичних чи психологічних їхати далі - це цілком нормально та не про засудження.

Але зовсім інша річ, коли мені показують, що ті хто виїхали за кордон - редіски, а ті, що залишилися, - патріоти, та нащо взагалі виїжджати, якщо в Україні є багато місць, де безпечно. І взагалі ті, хто уїхали, кинули країну та поїхали собі щастя шукати та дупу у теплому гріти, а ті, хто залишилися, - молодці. Отут і розповідаєш, що в реаліях війни, для країни та для їнших вигідніше виїхати за кордон.
Українську гуманітарку їсть?! В неї дитина не українська? Чи може вона сама не українка? Ви чию гуманітарку їсте? Мені здається, що їсте ту саму українську, тільки її в Україну не доставляли, а там вам видали.
Ні звичайно. Я "їм" румунську гуманітарку, те що дає Румунія, а фактично податківці Румунії, а також те що збирають звичайні громадяни Румунії.

Ще раз, це не означає, що не можна їсти українську. Але є простий розрахунок, його треба розуміти та свідомо робити вибір. А не розмахувати папірцем: я - патріот, тому я в Україні.

Місце в садочку для літньої пари? На другому ярусі? Чи може бабусю припашемо посуд мити та картоплю чистити на п'ядесятьох, наприклад.
Подруга жила у дитячому садочку у Львові. Дорослі сплять на підлозі на матах. Ніякої обов'язкової праці не було. Помогали волонтерам за бажанням.
Краще чи нє, то не нам з тобою вирішувати і оцінювати.

Бути людиною треба завжди.
Ще раз, я нікого не оцінюю, навпаки оцінюють мене, але то пусте. У стресі мозок видає дивні кульбіти. Не зважає на небезпеку, відхрещується від неї, компенсує страхіття думками "я молодець!"

Я приводжу людям факти, вони звичайно не подобаються, бо вимогають від людей вийти із хатинки и зробити свідомий вибір. А це тяжко. Деякі навіть тиснуть жалобу на офіційні новини, які я пишу тут. Тому що заперечення та страусіна політика. А зараз не можна, це може дуже дорого коштувати.

Какой там уже психолог. Не рожать - единственный выход. Насмотрелась я на детей у подруг, просто знакомых, даже теткина дочка- *****ка, типа сестрица моя двоюродная - та ещё оторва. И это ей тогда лет шесть было, сейчас видимо около двадцати... Одно могу вам сказать - ну их в баночку, засранцев. Да и маму радую - она боялась как и все мамы, что в подоле принесу, понятное дело, а годы показали, что уже не принесу. А когда говорю ей об этом, она отвечает: та лучше б ты в подоле принесла. Но уже поздно. Решение принято.
И какая с меня мать!? Бить не хочу как меня били, а по другому как воспитать, чтоб нормальным вырос?
Обидно другое. Мать у меня деньги просит, а у кого мне просить, когда работать уже не смогу?
Родить - далеко не главная цель для женщины. Многие сознательно отказываются от материнства даже имея благополучный детско-родительский опыт, ну потому что это тяжело, время, ресурсы, здоровье, свобода и т.д. И это нормально.

А к психологу нужно идти не для потенциального материнства, а чтобы проработать детские травмы и улучшить свое качество жизни.

Ви плутаєте різні речі: констатацію фактів та засудження. Я не засуджує, якщо хтось залишається на ЗУ. Доїхав до Львова, чи Франківська, чи Ужгорода - ти вже молодець та матусін пиріжечек. Не має сил фізичних чи психологічних їхати далі - це цілком нормально та не про засудження.

Але зовсім інша річ, коли мені показують, що ті хто виїхали за кордон - редіски, а ті, що залишилися, - патріоти, та нащо взагалі виїжджати, якщо в Україні є багато місць, де безпечно. І взагалі ті, хто уїхали, кинули країну та поїхали собі щастя шукати та дупу у теплому гріти, а ті, хто залишилися, - молодці. Отут і розповідаєш, що в реаліях війни, для країни та для їнших вигідніше виїхати за кордон.

Ні звичайно. Я "їм" румунську гуманітарку, те що дає Румунія, а фактично податківці Румунії, а також те що збирають звичайні громадяни Румунії.

Ще раз, це не означає, що не можна їсти українську. Але є простий розрахунок, його треба розуміти та свідомо робити вибір. А не розмахувати папірцем: я - патріот, тому я в Україні.

Подруга жила у дитячому садочку у Львові. Дорослі сплять на підлозі на матах. Ніякої обов'язкової праці не було. Помогали волонтерам за бажанням.

Ще раз, я нікого не оцінюю, навпаки оцінюють мене, але то пусте. У стресі мозок видає дивні кульбіти. Не зважає на небезпеку, відхрещується від неї, компенсує страхіття думками "я молодець!"

Я приводжу людям факти, вони звичайно не подобаються, бо вимогають від людей вийти із хатинки и зробити свідомий вибір. А це тяжко. Деякі навіть тиснуть жалобу на офіційні новини, які я пишу тут. Тому що заперечення та страусіна політика. А зараз не можна, це може дуже дорого коштувати.

Ти оцінюєш. Намагаєшся доводити, що твоя точка зору - правильна, а інші помиляються. Знецінюєш отим своїм "матусиним пиріжечком". І їси ти українську гуманітарку, бо кінцеве її призначення - допомога Україні і українцям, тільки в твоєму випадку спрощена та здешевлена логістика доставлення до кінцевого пункту. І це теж факт.

А обов'язкової праці і немає)))) але ж помити за собою посуд, наводити лад у приміщенні де живеш, прибрати за собою - це ж теж хтось має робити. Чи ти свою дитину не навчала самообслуговуванню? Чи вважаєш, що це теж мають робити волонтери?
Тут бабці збунтувалися, що їх не залучають до чергувань і два дні картоплю чистили , а дехто так і комизився "а чєго я должен посуду за всємі мить" (не відповідай, то - риторичне)

Тобі приводять теж факти. І вони тобі так само не подобаються.

Доречі, хто буде оплачувати твій зворотній путь? З яких коштів?(не відповідати, риторичне).

Шпилька: сісти на шию румунам - то кльово, вони ж в біса багаті...

Какой такой зворотній путь?)
Его оплачивают лишь в случае депортации, но до границы. И навряд ли она вообще когда-то вернётся.

Ті, хто запросив статус тимчасового захисту повинні повернутися, як війна закінчиться. Ті, хто запросили статус біженця, матимуть його, або отримати і залишитися на довший час, або виїхати, якщо статус не нададуть.
І не факт, що безкоштовний проїзд для українців залишиться і в зворотньому напрямку, а тим більше, коли війна скінчиться... Чи це не спадає людям на думку?

Ті, хто запросив статус тимчасового захисту повинні повернутися, як війна закінчиться. Ті, хто запросили статус біженця, матимуть його, або отримати і залишитися на довший час, або виїхати, якщо статус не нададуть.
І не факт, що безкоштовний проїзд для українців залишиться і в зворотньому напрямку, а тим більше, коли війна скінчиться... Чи це не спадає людям на думку?

Можно в любое время,подать на беженца. Но они пока всех оформляют по временному.
У меня знакомый, давненько, нелегально въехал в Англию, ну и попросил полит.убежище,его в тюрьму и каждые три дня приносили бумагу , чтобы он подписал -что он согласен на депортацию на родину. Короче,без его согласия,подписи, депортировать не смогли. Сейчас уже гражданство получил.
Так что кто захочет и не будет на пособии, думаю реально остаться,но это конечно не точно. Могут в товарняк- теплушку закинуть и на родину мины по лесам разминировать

могу вас разочаровать, очень скоро всех тупых овуляшек, под зад коленом, домой отправят. А на счет заграницы, то никогда не считала Румынию таковой.

Как же их теперь домой? Они деток своих спасали. Ну и себя заодно. Так это ж оттого, что они нужны деткам.
Нельзя их домой, тут им будет после войны жить тяжело, поэтому останутся они в Европе и им дадут гражданство.

Останутся-не останутся, дадут гражданство- не дадут гражданство. Что Вам покоя не дает? Следите за собой. Занимайтесь своей жизнью. Куда не зайдешь- вот уехали, вот ..., вот... Не надоело? Съездите- узнайте как оно, поживите и в Львове и за кордоном, затем вернитесь и подумайте что и как писать.

Прежде чем осуждать кого-то возьми его обувь и пройди его путь, попробуй его слезы, почувствуй его боли. Наткнись на каждый камень, о который он споткнулся. И только после этого говори, что ты знаешь- как правильно жить (Далай-лама XIV)

Еще одна тупая овуляшка нарисовалась. Были везде, и все прекрасно знаем, особенно, то, что вы со своими тупыми, сопливыми детьми, там, точно не нужны. И кстати, это вам всем это покоя не дает.

Раз ты бывала и знаешь, значит тебя уже вышвырнули? Потому ядом и исходишь? Не удивительно с таким воспитанием.

Раз ты бывала и знаешь, значит тебя уже вышвырнули? Потому ядом и исходишь? Не удивительно с таким воспитанием.

Почему сразу "вышвырнули"? Человек бывал за границей, знает обычаи.

Вчера погибла моя одноклассница с сестрой. Обе в разводе были. Дети остались на бабушке (((

Назад
Зверху Знизу