Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

есть такое мнение

🟡 05:31 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Статус: Offline
Повідом.: 1106
  • 🟡 05:31 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

а то шутки шутками а нам еще тут солнцевских не хватало

• 🟡 05:31 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Я подписал. Я за дружбу с Россией, пока они там у себя сидят, а мы соответственно тут.

А я не подписывал, т. к. в Кремле такой ерунды не читают. Там к пиплу прислушиваться дурной тон, не Америка, чай...
И я, кстати, против дружбы с Россией. Я за дружбу против России

Назад
Зверху Знизу