Вітаю, шановне товариство!
Не мав раніше такого наміру реєструватися на цьому форумі, але позавчора мене до цього спонукали дії учасників ХФ, які вийшли на майдан Свободи, девіртуалізувалися і висловили свій протест проти мажорських витівок на дорогах.
Тому вчора зареєструвався.
Якщо дозволите - оцей допис був спеціально підготовлений для того, щоби продемонструвати, що розмови про фінансування коломойськими/ахмєтовими/марсіанами etc. не є вигадкою новітньої історії.
Такі самі дії були і під час створення ОУН.
Тут хотів вставити посилання, але воно не додається через те, що я "новачок" на цьому форумі. Стаття називається "Хто фінансував Коновальця і ОУН?" Повна версія на сайті "Свободи", скорочена - на блозі Ігоря Мірошниченка на "Українській Правді".
Якщо не пошкодуєте часу - почитайте. До речі, комік Сімонєнко рішення суду про спростування наклепу щодо фінансування "Свободи" досі не виконав.
Здравствуйте, душевные...
Вот размышляю тут на досуге о ВО Свобода и знаете, все же мне нравится то, в чем их обвиняют. Да, я не люблю ****** в любой форме его проявления, но я хотел бы созерцать то, как свободовцы загоняют на эшафот представителей енакиевской власти. Я называю это -ультра-радикализмом. Нужен ли он сейчас Украине? В нынешних реалиях и в борьбе с партией оккупантов вероятно уже необходим. Эта шайка шапкокрадов не эволюционирует в развитОй социализм или капитализм...Только паны и рабы...
Вид болтающихся на рее регионалов будет чем-то наподобие нюрнбергского процесса над донецкими оккупантами...К тому же бытует мнение, что в мировой практике любые оголтелые националисты не растаскивают и не разворовывают свою страну. В случае с ВО Свобода, радикализм пойдет на пользу т.к. всякие бюты не будут вешать регионалов а Свобода вполне возможно что будет...
так вот и думаю, голосовать мне за ВО Свобода или нет...?
Спасибо за внимание...
1. ****** і націоналізм - то є різні речі. Ми також не є прихильниками нацизму.
2. У багатьох людей до цього є не тільки бажання спостерігати, але ще й намір зробити це. Для суспільного блага
3. Голосувати. А ще краще й друзів з собою привести. Витягнути з дивана
Там ще було припущення в ході обговорення про тих, хто пише російською мовою: не переймайтеся.