Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
У нас тут в теме есть американец.Может он поможет?В общем хочу купить Jeep. Но никого знакомого нет, кто бы пригонял авто из США. Есть Европа, Южная Корея.... но это все не то.
То занадто дорого)))Wrangler? Там тіки бітки дешеві, мож в Англії подивитись?
работали. что бы люди могли смотреть интересные новостиДавно вы здесь не писали.Люди очень переживали...
Бери сузуки джимни. Компас - хуета галимая.То занадто дорого)))
хочу Compass.
фу. ездила на витаро. херня редкая.Бери сузуки джимни. Компас - хуета галимая.
навіть якщо допоможе знайти. то переправляти як?У нас тут в теме есть американец.Может он поможет?
https://www.kharkovforum.com/members/george-moran.656513/
Витара - говно, спору нет.фу. ездила на витаро. херня редкая.
джимини не знаю что это.
ту відновлять.Тоді вже кращу Тойота і таку саму як була
шо такое црв?
Хонда такая. C-RVшо такое црв?
Так в том і цінус взять так саму, і по запчастинах та колесах проблем не буде, навіщо тот зоопарк плодити ,ту відновлять.
надіюсь
вона 19 року.
серце болить
нема стільки грошей зараз.
ше й туарег той недороблений.... стоїть.
душа болить
короче. компасик хочу.
крапка.
ше не хватало набрати парочку автівок які не підійдуть
і бути власником старого автопарку
а. так. прикольна машинка. я бачила.Хонда такая. C-RV
я дивилась їх вжє. теж в США. але ціни на них не низькі.Так в том і цінус взять так саму, і по запчастинах та колесах проблем не буде, навіщо тот зоопарк плодити ,
Американский знаток "азов военного дела" подойдеть ? )головне знайти хто займається цим всим.
незабаром одна відома фраза буде лунати як: "Вам нове авто, чи їздити?"і бути власником старого автопарку