Так и не рискуйте , никто ж насильно в лифт не загоняет...
Звісно. Всі потрапляють туди добровільно.
Вряд ли им сейчас пользуются для развлечения ...
Ліфтом взагалі не користуються для розваги. Це на іграшка і не атракціон.
Факт в тому, що Ви робите помилкові висновки, і навіть не допускаєте думки, що можете помилятися. От Ви зробили якісь свої висновки. А Вам не спадало на думку, що Ви не праві? Наврядчи. Тому Ваші «факти», ще не означають що Ви праві. Я наприклад, теж можу помилятися. Та Ви, робите хибні висновки, і навіть не помічаєте цього.
Ні, те що останнього часу стало краще ніж раніше, то правда. Перший місяць/півтора - взагалі майже постійно бомбило. Ми з родиною, постійно були у підвалі. Тому що, майже цілодобово то літаки, то гради, то ще якась хрінь. Перші два місяці - ми взагалі всі ночі проводили у підвалі. Зараз, у порівнянні з тим періодом, звісно стало краще. Але загроза на жаль нікуди не ділася, війна триває.
А судорожное беганье в подвал по каждой тревоге безопасности не добавит точно.
Це справа добровільна. Хочете - спускайтеся у підвал, не хочете - не спускайтеся. У нас не передбачувана сусідка. Яка може у будь який момент, знову, як у лютому. Хоча я сподіваюся, такого більше не буде. Але якщо жити захочете - так аж бігом спуститеся до підвалу. Он то 70, то 90 ракет по Україні. Добре, що багато ми збили. Та на жаль, ніхто не знає, чи повториться це знову.