Статус: Офлайн
Повідом.: 43697
Адреса: The second star to the right
Повідом.: 43697
Адреса: The second star to the right
на ВПО скидывайтесь, а гос-во будет тратить деньги на телемарафон, ремонты фонтанов, скверов, светофором, клумб, на строительство смотровых прощадок и прочего?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
“У мене тільки пенсія, навіть хату немає за що винаймати, — розповідає пані Валентина. — Мені запропонували в соцслужбі поїхати у Львів, я зібралася за ніч і поїхала”.
...Львівська область не приймає переселенців — житла в місті не вистачає. Більшість переселенців тут не мають змоги орендувати житло і живуть у студентських гуртожитках, куди заселилися ще на початку повномасштабного вторгнення. Проте очне навчання поступово відновлюється, гуртожитки дедалі частіше використовують за призначенням — туди селять студентів університетів.
...Виплати для ВПО зараз дуже скромні: три тисячі гривень для людей з інвалідністю та дітей і дві тисячі для всіх інших. Літні люди, такі як Валентина з Українська, не можуть влаштуватися на роботу, а пенсії навіть із виплатами недостатньо, щоб самостійно винаймати квартиру. Через це літні люди покидають зони бойових дій чи не останніми, а іноді й повертаються туди, незважаючи на обстріли."
І так далі...