Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
На технічне обслуговування - від місяця до кількох місяців для BEE.С трудом представляю сколько нужно было учиться чтобы освоить этот монстр.
Не пониаешь - софтскиллс на нуле.На технічне обслуговування - від місяця до кількох місяців для BEE.
Для користувача - від пари тижнів до місяця. Бо користувач знав для чого це, що та як з ним робити і давно вже заїбався крутити арифмометр, вираховуючи рунге-кутта вручну. Нормальні люди для цієї машини не були цільовою аудиторією.
Ці комп'ютери були надзвичайно прості, бо складність було нікуди запхати. Складність почалася, коли лампи замінили на транзистори і швидкість пішла на сотні тисяч оп/с. З появою фіксованих магнітних носіїв і феритової пам'яті складність пішла вгору експоненційно - вже через складність програмного забезпечення.
Особливо добре це видно в IBM/360 - коли складність вже є, а абстракцій над нею майже нема.
Скачай на смартфон додаток онлайн радіо, TuneIn наприклад, і слухай увесь світ. І не їби собі мізки з отим усім. Можеш відсортувати по країні/місту/мові/жанру.Влітку передвоєнного року покрутив трохи Океан-214, чув Китай (на всіх діапазонах), купу релігійних станцій і радіо Будапешт російською.
Крафтманн, вроде. Есть киоск в переходе метроА где аккумы на них покупаешь?
Угу. А рибу можна в магазині купувати і неїбсти собі мозги рибалкою…Скачай на смартфон додаток онлайн радіо, TuneIn наприклад, і слухай увесь світ. І не їби собі мізки з отим усім. Можеш відсортувати по країні/місту/мові/жанру.
Я бачу ти не рибак?Угу. А рибу можна в магазині купувати і неїбсти собі мозги рибалкою…
Просто, шановний Spring Bird не DX-mann…Йому не відома романтика ефіру.Я бачу ти не рибак?
UK5LCM таке у мене погоняло було))Просто, шановний Spring Bird не DX-mann…Йому не відома романтика ефіру.
Та здрастє! Я наприкінці 90-х на Альпініст-417 харківський Хіт ФМ ловив. За 100 км від Харкова. Не пам'ятаю тільки на середніх чи довгих хвилях.Просто, шановний Spring Bird не DX-mann…Йому не відома романтика ефіру.