Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

english thread

🔴 21:32 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
  • 🔴 21:32 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
Tell the truth, here in Germany the people tell frankly what they mean.
Of course if that don't insult anybody.
And i think this isn't abusive(at least in Germany).
i don't know how in USA...

but to hear or to read? :D

That sounds fairly typical for german people. Not rude really just very honest and direct.
"Don’t hurt people’s feelings" - this is a typical American behavior. But it the same time
all cultures have nice people and horrible people, and people on the spectrum in between.

• 🔴 21:32 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
That sounds fairly typical for german people. Not rude really just very honest and direct.
"Don’t hurt people’s feelings" - this is a typical American behavior. But it the same time
all cultures have nice people and horrible people, and people on the spectrum in between.
This is interessting to hear about different cultures!
Is your husband american?

music pause:

Останнє редагування:
Thank God!
I heard they are fat... What do you mean about that?

americanburger_istock_000012108834.jpg

Thank God!
I heard they are fat... What do you mean about that?

americanburger_istock_000012108834.jpg

Do I mean about what??? :confused:
Not all of Americans are fat. There are a ton of Americans that are thin.
I live in California and I rarely see a fat American...well, at least here.
But another thing I have noticed is whenever someone has a problem they always find some way to blow off their anger and say: American are fat.:(
How about Ukrainian stereotypes:
-Ukrainian men are world famous for their unrestrained drinking horilka.:D

Do I mean about what???
Not all of Americans are fat. There are a ton of Americans that are thin.
I live in California and I rarely see a fat American...well, at least here.
But another thing I have noticed is whenever someone has a problem they always find some way to blow off their anger and say: American are fat.
How about Ukrainian stereotypes:
-Ukrainian men are world famous for their unrestrained drinking horilka.
Yes, maybe it's just a stereotype like about Germans, that they are nazis or they like a beer...
Personally i eat just healthy food.

I live in California and I rarely see a fat
and do you like a California?

405f3b07971e.jpg

I have a peepee - у меня пиписька
I have to pee(pee) - хочу пИсать.

Как говорится, разница не большая, но весьма существенная
and on german "fuck you" is translated as "fick dich" :D
It's so similar))
And when you don't care about so/sth., then you say: "scheiß auf dich".(i shit on you) :D

About that!
Что, нечем крыть? :D:D:D

Почему нечем крыть то?
Лично я не толстая, а вполне атлетического сложения, а за всю Америку не могу сказать. Я регулярно хожу в джим. Здесь, в Калифорнии, люди помешены на культе тела. Как то так...

Лично я не толстая
да я не об этом. Сама по себе беседа на "картошкин-style" английском доставляет. Ладно, может быть оно и не смешно, но меня чего-то порвало с этого диалога:

- What do you mean about that?
- Do I mean about what??? :confused:
- About THAT!

Останнє редагування:
Я сейчас сама ухахатываюсь сижу.:D:D

да я не об этом. Сама по себе беседа на "картошкин-style" английском доставляет. Ладно, может быть оно и не смешно, но меня чего-то порвало с этого диалога:

- What do you mean about that?
- Do I mean about what???
- About THAT!
ok, boss.
But i too think the anglophone speak funny...
For example, you swallow conjugation from verb "be"...
Listen how she swallows "is" "are", "am". And "t" in "can't" is very difficult to hear:

ok, boss.
But i too think the anglophone speak funny...
For example, you swallow conjugation from verb "be"...
Listen how she swallows "is" "are", "am". And "t" in "can't" is very difficult to hear:
Данунафиг. Это ж песня. Я в некоторых русскоязычных песнях не могу разобрать все слова. По-моему песни, это последнее, что начинаешь полностью понимать и улавливать, изучая язык.

Видел не раз рекомендации слушать песни для изучения языка. Возможно это индивидуально, но вы как раз показали, что песни далеки от идеала в этом плане.

Данунафиг. Это ж песня. Я в некоторых русскоязычных песнях не могу разобрать все слова. По-моему песни, это последнее, что начинаешь полностью понимать и улавливать, изучая язык.

Видел не раз рекомендации слушать песни для изучения языка. Возможно это индивидуально, но вы как раз показали, что песни далеки от идеала в этом плане.
yeah, personally i have a bad auditory, and memory...I need a lot of practical.

So, how do you like USA? How long do you live there?

So, how do you like USA? How long do you live there?
Поскольку это Инглиш тема, то поправлю вопрос. В таком вопросе имеет смысл использовать одно из перфектных времен. Либо "How long have you been living there" или "How long have you lived there".

Живу с 2000 года (Калифорния, Нью-Йорк, Бостон и немного Вирджинии/Ди-Си).

Поскольку это Инглиш тема, то поправлю вопрос. В таком вопросе имеет смысл использовать одно из перфектных времен. Либо "How long have you been living there" или "How long have you lived there".

Живу с 2000 года (Калифорния, Нью-Йорк, Бостон и немного Вирджинии/Ди-Си).
Ok, and why do you fear to write in english?
Maybe you don't want, that somebody correct you?

So, again. How do you like USA?

ну и я немного поумничаю))

in english too.

Назад
Зверху Знизу