Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Электрофлуд :)

• Автор теми Автор теми RUH
  • Дата створення Дата створення
Re: Электрофлуд :)

Да є в мене й вс, й альтиум звичайно ж. Останнє хз що таке.
В 120 влазить достатньо, щоб ще залишилось.
Але я ж жодним чином не кажу, що 120 це ок - 120 висить на моїй тачці років вже навіть хз скільки, точно дофіга, тоді й 120 було дорого. Але, повторюсь, поки вистачає, тому й досі висить.

Я лише казав, що сенсу в терабайтах немає бо зникла необхідність на них тримати відео та фото.

500ГБ врятовує батька вітчизняної демократії. От тоді точно залишається.
А для фото та відео (ну хто сказав, що нетреба їх зберігати? А сімейні? Там пара терабайт точно набереться, якщьо хтось у сім'ї упорото любить фотографувати) - є звичайні, дешеві, але перевірені магнитні диски.

Ну в мене впоротих фотографів нема. Так, лежать деякі фотки, але мало й ***.

Магнитні диски - ніколи не повернусь до них, навіть для звалища. Вони гальмують всю систему навіть в якості звалки.
Нещодавно підключав старий хдд, щоб звідти деякого старого софту взяти, та ще раз це бачив - так тачка запускається секунд за 10, з котрих 7 це біос, а з хдд під хвилину. Експлорер так відкривається миттєво, а з хдд є відчутний делей. Ну з звук від хдд... Ні, *** це лайно.
Китайський ссд 1ТВ 80 баксв важить.

Ну в мене впоротих фотографів нема. Так, лежать деякі фотки, але мало й ***.

Магнитні диски - ніколи не повернусь до них, навіть для звалища. Вони гальмують всю систему навіть в якості звалки.
Нещодавно підключав старий хдд, щоб звідти деякого старого софту взяти, та ще раз це бачив - так тачка запускається секунд за 10, з котрих 7 це біос, а з хдд під хвилину. Експлорер так відкривається миттєво, а з хдд є відчутний делей. Ну з звук від хдд... Ні, *** це лайно.
Китайський ссд 1ТВ 80 баксв важить.

***ня якась... в мене стоять в парах ы HDD ні як не впливає на бут з SSD. От ніяк. Від слова "взгалі".

То щось в тебе налаштовано "падібільному".

Вимкни його та спробуй.

Вимкни його та спробуй.

Я його туди й ставив... ніхуя не змінюється. Загрузка з нього не відбувається, тому на її швідкість він не впливає. Але, можна не задать конкретний диск в біосі і залишити йому право шукать почергово - тоді він буде лізти на всі диски по черзі, як там стоїть в пріоритетах, і там шукать бут.
Але, в мене диск вказаний безпосередньо, і в пріоритетах він першим стоїть. Тому, на інші диски біос не лізе і вони ні як не вплинуть на загрузку.

да здравствуют андроиды

да здравствуют андроиды

Андроїд - це робот, що зовніньо повторяє вигляд людини.
А істота, в якої мозок людини, але тіло/частини тіла, кібернетичні - це кіборг. Кібернетичний організм.

тобто, в твоєму відео не андроїди, а кіборги.

Q: -Как вы собираетесь объясняться со страховой компанией?
A: -Мы уверены, что всё будет хорошо, и объяснять ничего не придётся.
(с)

Вкладення

• RCboLA0.webp
    RCboLA0.webp
    149.7 КБ · Перегляди: 149

Просю помощь зала! :)
нужен переходник TNC(мама) на N(папа).
шото в Украине не могу найти.
посоветуйте, если знаете где взять?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

124грн в наличии.

Let's I google for You(C)

ну и?
я же просил маму со стороны TNC..

PS. мама - ето feemale

Удивительные вещи случаются: светодиодная лента на 12 Вольт- из групп параллельных ячеек. Ячейка: три последовательных смд белых(с желтым люминофором) и отграничивающий ток смд резистор 120 Ом.
Суть: большинство ячеек погорели; а в одной ячейки светодиоды целые,
однако резистор в обрыве.

del

а в одной ячейки светодиоды целые,
однако резистор в обрыве.
Это просто резистор чахлый, а не светодиоды крепкие ))
Фирма как-то прикупила напрямую у китайцев мешочек светодиодов. Обычные выводные 3мм диаметром. И вот делается 50 панелей индикации, их надо проверить перед вклейкой в корпус. 3 светодиода не работают.
Нерабочие выпаиваются, со склада берётся 3 новых, запаиваются. Работают два. Берется ещё один, меняется - всё збс. Если не светят 5, то надо брать 7.
Причём зажигаешь их мультиметром, они из мешка светят. Припаял - кирдык. Температура нагревателя паяльника 290, только чтоб припой начал плавиться. И только зелёные. Красные или жёлтые - один на сотню.

Отдельно стоит труЪ-стори, как выводной RGB тихо воткнул запаянный в изделие, пролежавшее в тумбочке лет 8. А куплен был ещё в "лиловых дверях", когда там два магазина было.
Причём раз года в 1.5 изделие включалось ради забавы. А когда пришла пора применить, пропал красный что ли. И нихера непонятно было, что за режим такой :D
Да, а покупалось тогда два светодиода, чтоб было. Один другим и заменил.

Лента промышленного изготовления: резисторы и светодиоды одной партии явно.
У резистора вид целого, но он в обрыве!

резисторы, конденсаторы, транзисторы, процы с недопаянными выводами, мониторы с дефектами, светодиодные экранчики с замкнутыми выводами, диоды, всё с завода имеет процент брака. Показывать это странно ибо непонятно что это так и было, но их есть у меня.

ЗЫ. Прожигание мониторов обратным напряжением :)

А куплен был ещё в "лиловых дверях", когда там два магазина было.

Можеш до чудесов дописать LM2596 з частотою не 150, а 50кГц. Такі самі, як нормальні, але зі штатним дроселем працювать нормально не будуть :)
P.S. В ті роки усілякого гімна сюди везли більш, ніж дохуя. Я б сказав - дохуя і з вишенькою зверху.

спасибо, напомнил что я стар. Это ж было лет 10 назад.

спасибо, напомнил что я стар. Это ж было лет 10 назад.

Да тут никто не помолодел из завсегдатаев ветки, если что.

Хтів додати свою прохолодну сторі про перемарковані по напрузі танталові конденсатори, але вже колись її розповідав.

А Лента стояла на АВТО или от БП ? Напряжение?

Назад
Зверху Знизу