Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Електроенергія для населення зросла вдвічі – до 2,64 гривні за кіловат

чукча, ти пісатєль? чи може прочитаєш трохи тему, перед тим, як встромляти свого хобота у бесіду чемних вихованих людей?
Якраз тому, що я всю цю хх перечитав двічі, я не побачив там жодного пояснення, чому всіх дивує, що в різних країнах різна ціна на єлектроенергію.Тебе мабуть також це дивує?

Якраз тому, що я всю цю хх перечитав двічі, я не побачив там жодного пояснення, чому всіх дивує, що в різних країнах різна ціна на єлектроенергію.Тебе мабуть також це дивує?
для альцгеймерів поясню: квт/г у Німеччині для населення коштує 27 центів, а не 7,6, як привів Краас. відчуваєш різницю? чи аріфметика - то не твоє?

инэнерго активно рассматривает повышение тарифов на электроэнергию, — председатель Союза потребителей коммунальных услуг

По словам Попенко, произойдет это предположительно в два этапа. Первый этап — в мае/июне, поднятие ожидается в среднем до 3,5-4 грн.

Автоматически изменится стоимость обслуживания многоквартирного дома на 10-15%. Также, это может коснуться тарифов на теплоснабжение и горячую воду. В частности, рассматривался вопрос относительно цен на газ, они могут вырасти на 1-1,5 грн.

Покращеннявжескоро.

nc_ohc=J_DMgufxVzkAX_6aH3f&_nc_ht=scontent.fiev7-4.webp

инэнерго активно рассматривает повышение тарифов на электроэнергию, — председатель Союза потребителей коммунальных услуг

По словам Попенко, произойдет это предположительно в два этапа. Первый этап — в мае/июне, поднятие ожидается в среднем до 3,5-4 грн.

Автоматически изменится стоимость обслуживания многоквартирного дома на 10-15%. Также, это может коснуться тарифов на теплоснабжение и горячую воду. В частности, рассматривался вопрос относительно цен на газ, они могут вырасти на 1-1,5 грн.

Покращеннявжескоро.
Що таке "инэнерго"?

В котрий раз черговий іксперд щось вкидує, і понеслась

Союз потребителей, ******

Покращеннявжескоро.
Фейк. По радио только что поклялись )

❗️Готується підвищення ціни на електроенергію для населення до 4 грн/кВт-год, — нардеп Кучеренко

За його словами, підвищення варто очікувати, скоріше за все, з 1 червня. Наразі обговорюють тариф у діапазоні 3,5-4 грн за кВт-год.

⚡️НКРЕКП готує підвищення максимальних цін на електроенергію з 1 листопада.

Регулятор пропонує встановити такі граничні ціни на ринку «на добу наперед» та внутрішньодобовому ринку:
з 00:00 до 07:00 – 5600 грн/МВт·год;
з 07:00 до 17:00 та з 23:00 до 24:00 – 6900 грн/МВт·год;
з 17:00 до 23:00 – 9000 грн/МВт·год;
мінімальна гранична ціна – 10 грн/МВт·год.
Це для промисловості...

⚡️НКРЕКП готує підвищення максимальних цін на електроенергію з 1 листопада.

Регулятор пропонує встановити такі граничні ціни на ринку «на добу наперед» та внутрішньодобовому ринку:
з 00:00 до 07:00 – 5600 грн/МВт·год;
з 07:00 до 17:00 та з 23:00 до 24:00 – 6900 грн/МВт·год;
з 17:00 до 23:00 – 9000 грн/МВт·год;
мінімальна гранична ціна – 10 грн/МВт·год.
Здається, що зросте тільки з 17до 23, а інші і зараз такі

А це не гуртова ціна? Бо двійко підприємців мені казали, що ВЖЕ сплачують 11₴/кВт•год. Не перевіряв.
Не знаю, чи можна це назвати "гуртом". Це ціни на ринку, на якому купують постачальники електроенергії.

А особливо і не перевірити. Для кінцевого споживача ціни будуть залежати від домовленостей із постачальником. Якщо цікаво - нагадай завтра, я уточню у бухгалтера, які ціни в нас були у липні і серпні. Пам'ятаю, що у серпні трохи дешевше

Назад
Зверху Знизу