украинці должні понять, бо есть "скасувати"
а шо, есть такая кнопка?
В "школьные годы чудесные" в радиокружке на станции юных техников,ПП, видел именно o'graph - для записи сигналов на 35 мм кинопленку. Вещь была очень серьезная - вдвоем с другом еле ее поднялиПотом мне попал в руки справочник по р\измерительным приборам 55-56 года выпуска и там был описан дивайс вдвое большей емкости.Его вес я не помню.
Я конечно хз, не пользовался, но на моем С1-65 есть приблуда чтоб вставить фотобумагу или пленку и запечатлеть искомый процесс. Легким движением руки -скоп превращается в -граф.
какой-то книжк по измерительным преобразователям
пока ничего нового для себя не нашел но мало ли, вдруг кому полезно
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Очень полезная книга.
Давно мечтал сделать онлайн библиотеку.
Не понятно как быть с авторским правом.
Пін підтягнутий догори, активний рівень низький, відповідно треба його на землю посадити - хоч напряму, що може бути небезпечно, хоч відкритим стоком, що є правильним варіантом та для чого той низький активний рівень й використовується. Абсолютро стандартно все.Подать импульс на sleep, а когда надо проснуться - на enable ?! Но по схеме он и так в воздухе болтается... И работает...
Как уровнями управлять - я в курсе, спасибо!Пін підтягнутий догори, активний рівень низький, відповідно треба його на землю посадити - хоч напряму, що може бути небезпечно, хоч відкритим стоком, що є правильним варіантом та для чого той низький активний рівень й використовується. Абсолютро стандартно все.
У меня вот с этим, как раз, проблема.А логіку роботи тих входів почитай в мануалі.
Оххх
резет - вирубає вихідні драйвери, ігнорить дір\степ входи та зкидає логіку кроків( тобто після цього перший крок буде таким само, як при вмиканні)
енейбл - просто вирубає вихідні драйвери
сліп - вирубає все
/* Set up device */
for (i = 0; CONFIG[i][0] != 255; i++)
_rf69_write(CONFIG[i][0], CONFIG[i][1]);