Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Единый электронный билет в городском транспорте

• Автор теми Автор теми ATmega88
  • Дата створення Дата створення
Re: Единый электронный билет в городском электротранспорте

Для чего-то пенсионеров пытаются заставить прикладывать карточку даже в наземном транспорте.
для того чтоб понимать статистику и суммы компенсаций

Если темы там возникнут — сразу снять
Бить не нужно. А не вникнут — разъяснять

для того чтоб понимать статистику и суммы компенсаций
Да, очень несправедливо, что подоходный и другие налоги идут в местные бюджеты, а компенсации и остальная социалка платится из государственного. Надеюсь, что по ходу децентрализации это исправят, и городу больше ничего не надо будет учитывать.

Шикарный сервис. Часа полтора назад внезапно не приняло оплату с NFC на Майдані Конституції в метро. Проверил на торговых точках — нормально оплата проходит. Пошёл на Исторический музей общаться. "Наверное, у Вас задолженность". Нет, вот история платежей, баланс всегда положительный, деньги всегда снимались. "Ну, значит, в системе какая-то ошибка, ПОПРОБУЙТЕ ДНЯ ЧЕРЕЗ ТРИ ещё раз приложить..."
Уровень сервиса : "все проблемы — Ваши проблемы, чем ещё можем помочь?"
А ведь ещё Джек Лондон больше ста лет назад писал: ВСЕГДА ИМЕЙ ПРИ СЕБЕ НАЛИЧНЫЕ, потому что все эти чеки и прочие свистелки — не более чем погремушки.
Спасибо ультра-современной и столь же надёжной системе оплаты, сегодня я безнадёжно опоздал туда, куда собирался. Плюс меня ждут весёлые "примерно дня три". И никаких гарантий, что и оплата с карточки не гавкнет так же внезапно и с тем же "проявите понимание" результатом.
С бумажнечками и жетончиками было в разы лучше.

А правду бабы брехали, шо горсовет планирует сделать выход из метро прямо в зоопарк? Типа, кто оплатил проезд в метро, тому посещение зоопарка бесплатно.

бумажнечками и жетончиками было в разы лучше.
Так там ще два варіанти оплати є. Чому не скористалися?
І збої бувають всюди, а от ввічливо вирішувати проблеми звісно навчилися далеко не всюди...

И никаких гарантий, что и оплата с карточки не гавкнет так же внезапно и с тем же "проявите понимание" результатом.
С бумажнечками и жетончиками было в разы лучше.
Уже больше 3 лет оплата карточкой внезапно не гавкает - всё работает. :D
Карточка, бывает, гавкает и ******. Но сама система как огурчик.

А правду бабы брехали, шо горсовет планирует сделать выход из метро прямо в зоопарк? Типа, кто оплатил проезд в метро, тому посещение зоопарка бесплатно.

Их там слон ещё и осеменять будет бесплатно. Инфа 100%

А ведь ещё Джек Лондон больше ста лет назад писал: ВСЕГДА ИМЕЙ ПРИ СЕБЕ НАЛИЧНЫЕ, потому что все эти чеки и прочие свистелки — не более чем погремушки.
Где же он такое написал?

О знатоки Интернета и заодно творчества Джека Лондона, погуглите "Джек Лондон сердца трёх", ознакомьтесь и продолжайте изощряться друг перед другом, благословляю.

Так там ще два варіанти оплати є. Чому не скористалися?
І збої бувають всюди, а от ввічливо вирішувати проблеми звісно навчилися далеко не всюди...
Де Ви побачили некоректні вирази? У своїх уявах? Співчуваю. Я звернувся за рішенням проблеми (ЇХ проблеми), мене ввічливо відправили у пішу подорож "дня на три чи більше", я поділився цим на форумі — в цьому, на Вашу думку, складається моє хамство? Ну, такеє...
Дякую за пораду, докупи не заважало б нагадати мені за існування трамваїв, маршруток, таксі, власних авто... Але вони не стосуються теми, як і "інші способи оплати".

Де Ви побачили некоректні вирази? У своїх уявах? Співчуваю. Я звернувся за рішенням проблеми (ЇХ проблеми), мене ввічливо відправили у пішу подорож "дня на три чи більше", я поділився цим на форумі — в цьому, на Вашу думку, складається моє хамство? Ну, такеє...
перечитайте ще раз на що відповідали, і замисліться, чи єдине можливе, що я мав на увазі _вашу_ неспроможність ввічливо вирішувати проблеми?

Але вони не стосуються теми, як і "інші способи оплати".
тут ви точно помиляєтеся. ця тема про електронний квиток, яким ви саме не схотіли скористатися ;)....

тут ви точно помиляєтеся. ця тема про електронний квиток, яким ви саме не схотіли скористатися ;)....

Аж ніяк. Є сервіс. Є умовний я, котрий на той момент має кошти, більш ніж достатні, суто на віртуальній карті. Так буває. Не треба знов занурятися у поради "А треба було..." — факт. І з цього самого рахунку зненацька не приймається оплата в усій мережі E-ticket. А готівки з собою нема, 2021 рік, це теж нормально. Користуватися декілька разів на день і вхопити "упс", ще й в критично важливий час — проблема? Проблема. Моя? Ні.
Ви, мабуть, представник сервісу з такими тезами, бо із здоровим глуздом Ваші пости не в'яжуться.

А готівки з собою нема, 2021 рік, це теж нормально.
А в 2021 безнал - это исключительно NFC?
Обычная банковская карта тоже не кашерно, раз уж е-тикет вам не нравится?
При этом в 2021 году вам приятней иметь дело с бумажечками и жетончиками. :-)

Аж ніяк. Є сервіс. Є умовний я, котрий на той момент має кошти, більш ніж достатні, суто на віртуальній карті. Так буває. Не треба знов занурятися у поради "А треба було..." — факт. І з цього самого рахунку зненацька не приймається оплата в усій мережі E-ticket. А готівки з собою нема, 2021 рік, це теж нормально. Користуватися декілька разів на день і вхопити "упс", ще й в критично важливий час — проблема? Проблема. Моя? Ні.
Ви, мабуть, представник сервісу з такими тезами, бо із здоровим глуздом Ваші пости не в'яжуться.
Ще раз.
Ви прийшли в тему "Единый электронный билет в городском электротранспорте" скиглити що у вас не прийняло банківську картку, і відповідаєте що тут не місце вказувати що є оплата саме електронним квитком та разовим квитком за готівку.
Я звісно не вважаю нормальним що безготівка в транспорті працює якось не дуже м'яко кажучи.
Але з вашим відношенням мабуть у запізненні ви винні не меньше їх.
зі. ога, я звісно працівник гортранспорту, єблетів, і іншого...
ззі. єблетом користуюся від початку. не розумію тих хто роками мусолить дрібні гроші з кондукторами чи стоїть двічи на день за разовими талонами в чергах.

ззззі цікаво, що заважає цим нетрадіційноорієнтованим (не хотів образити представників одностатевих відносин) зробити хоча б поповнення карток онлайн та генерацію QR-кодів разового використання.

Ви прийшли в тему "Единый электронный билет в городском электротранспорте" скиглити що у вас не прийняло банківську картку
Сам Мертвый Мэр заявлял, что банковские карты реализованы исключительно поверх еблетной структуры. Так что не придирайтесь к пострадавшему. Возмущение по теме. Но, наличку, конечно, нужно всегда иметь. В т.ч. мелочь на метро. Это же Харьков.

Сам Мертвый Мэр заявлял, что банковские карты реализованы исключительно поверх еблетной структуры. Так что не придирайтесь к пострадавшему. Возмущение по теме. Но, наличку, конечно, нужно всегда иметь. В т.ч. мелочь на метро. Это же Харьков.
хто бажає, може сходити до нього і спитати з нього ))).
доречі я не чув цього. я чув що просто після якогось етапу єблету додадуть оплату банківською карткою...
зі. скільки разів вже всі чули чули чи попадали на непрацюючи картки. наприклад приват, чи мережа магазів...
що нібито б мали засвоїти, що бажано б завжди мати альтернативний варіант....
і реалізоване, не дає йому право називатися єдиним електронним квитком.

Опять всё через **** :рл:
В Харькове в терминалах Е-тикет появились одноразовые билеты. Пока что они доступны только для муниципальных автобусов.
Исходя из интерфейса предлагаемого пассажирам, в Департаменте решили отказаться от идеи с QR кодами на разовых билетах(валидаторы в автобусах кстати, не поддерживают QR коды) и теперь предлагают покупать билет на ОПРЕДЕЛЕННЫЙ маршрут.

Билет будет действовать ТОЛЬКО 1 час.

Как быть если маршрут едет дольше чем 1 час - неизвестно или если ты прождал его 30-40 минут или дольше.

Как быть если тебе подходят 2 или более маршрутов(как например на пр.Гагарина) и первым приедет транспорт с другим номером, а ты уже купил билет? Ждать?

Бесплатных пересадок тоже эти билеты не предполагают.

Источник: https://www.facebook.com/groups/alt.kharkiv/permalink/846881072865315/

1d8dcb67bea086e4e99e6cf.webp

Назад
Зверху Знизу