Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Едут...

🔴 21:27 Повітряна тривога в м. Харків та Харківська територіальна громадаСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🔴 21:27 Повітряна тривога в м. Харків та Харківська територіальна громадаСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Я дзенн-буддист, мне воощбе насрать на ваши иудейские отрыжки, всякие христианские секты, поп есть поп - барыга и мошенник, хоть он блет на украинской, хоть на русском, хоть еще на каком языке. Ну а насчет русского языка, так вон есть пример порядочного человека - юзера бибира, у него слова не расходятся с делом, он почав размовляты на украинский мове, а не чпокать всякие лоходромские оправдания. Уважуха за это. А вы продолжайте лицемерить и байки про свою барыжность, как оправдание немощности мову вывчиты

Напоминаю, в прошлом месяце ты был кацапом скрепным, а потом косил под еврейчега
Теперь значит буддист? :іржач::іржач::іржач:
Ты, кацап, можешь только свою жену Феклу, щи учить готовить...остальные твои советы и замечания - наступить, и ноги вытереть... Кацапский чужак рассуждает про мову :рл:

• 🔴 21:27 Повітряна тривога в м. Харків та Харківська територіальна громадаСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Та уже полным ходом. Не найдешь нормального гайкокруты, а те шо есть решили что они уже в Германии и бабла хотят как немцы.
так ты тему создал потому шо на гайкокрута не заработал?:D

Ну, радий за них. А комусь і тут норм.
А в Україну їдуть з В'єтнаму і Нігерій всяких. Насправді, ми живемо краще, ніж половина світу. Просто багато хто дуже поскиглити любить.

у меня есть знакомая азербайджанка. ну, как знакомая... торговка в местном магазине. очень любит Украину. никуда уезжать не хочет.

Ну вы сами выдумываете какие то фантазии и потом сами на них ссылаетесь - смешно однако. Запомните раз и навсегда: я исповедую философию дзенн-буддизма, я хиппи по интересам жизни (Вудсток 1969 - мой идеал рока и ментальности молодежи), я презираю вечно пьяную, тупую и лохатую Россию, с православной шизоидальностью головного мозга и никчемной рабской великодержавностью, но память отца-сибиряка и русский язык, я предавать не буду, я же не мазепенец какой то

О! А теперь давай все то же самое, но про мать еврейку и жену еврейку
Или уже забыл что выдумывал в пр мес?
Склероз, кацапчик? :іржач:

В раису тоже валят, как на заработки так и на пмж, те же гайкокруты и цеховики.

Это да, но я про культуру людей, а не о том, что они ебанутые трудоголики и ебашат по 12-14 часов, от этого и депресс и т.д. и т.п.

ой фсе. в ближайшем продуктовом магазе рабочий день у девок 15 часов. посменно 2 недели. то есть 2 недели без выходных на огах. если не сдох - потом 2 отдыхаешь. только при этом бщий уровень жизни и социального комфорта нихуя себе различается

А до когда там у Польши льготный режим / условтя по ЕС? До 2020 вроде ;)
Вообще поляки молодцы. Отак взять, и за 2 копейки получить себе тучу рабочих, не вкладывая ничего в их образование и жизнь
Супер барыжий подход :клас:

Барижний підхід в нас, а не в поляків, яко казати глобально. Торгують всі, а барижать - далеко не всі. Барига - це той наркоман, хто за для тимчасової сумнівної вигоди ріже курку, котра несе золоті яйця. В нас четверть століття перерізали курок, вже з давних часів вважалося, що людина праці - то лошара та ніщеброд, то клеймо невдахи, жебрака, алкаша, та баби не хотять від них дітей.
Поїхати у людей була завжди можливість, але якесь переосмислення та розуміння сталося недавно. І ось ми маємо ситуацію, коли труси та хрущі скоро нікому буде продавати. Фактично в Поляндії ми бачимо те, чим мала стати Україна, те, як її більш-меньш бачили ті, кому Україна була не пофіг. Я не хочу вдаватися у політику, та пошуки винних, але якщо глобально, то люди хотять вийти з під влади бариг та ворів. І вони це зроблять так чи інакше. Якщо не вийшло змінити владу, то можна вирішити питання таким чином, та піти з ділянки паханів, бо на цій ділянці нема їм міся, або місяця гірше ніж в панської собаки. Я знаю достатньо багато людей, котрі поїхали, то більшість з них їхала не стільки за для те, шоб отримувати на 200 ойро більше. Скільки за для майбутнього, та у якості протесту, бо їх вже заїбала всяка тупа вигадана херня, і вони просто хочуть спокійно жити, їздити по нормальних дорогах на нормальному бензині на нормальних автівках, а не слухати усіляку тупу маячню: "а що ти ще зробив за для цього?". Мати змогу щось побачити за 20-30 ойро полетіти на вікенд до португалії, та таке інше. Міграція - то є протест та зміна стратегії боротьби.

Так, зараз почали робити шляхи у Україні, та ще пару моментів. Непогано так роблять. Маю надію що в Україні все налагодиться, але люди, котрі там взяли вже іпотеку на 30 років закопійки, та їхні діти вже там, вони вже не повернуться. Або деякі повернуться як пенсіонери

Чем больше свалит - тем больше дефицит рабочей силы, тем выше уровень оплаты труда. Валите, нытики.

В нас четверть століття вважалося, що людина праці - то лошара та ніщеброд, то клеймо невдахи.
Поїхати у людей була завжди можливість, але якесь переосмислення та розуміння сталося недавно. І ось ми маємо ситуацію, коли труси та хрущі скоро нікому буде продавати. Фактично в Поляндії ми бачимо те, чим мала стати Україна. Я не хочу вдаватися у політику, та пошуки винних, але якщо глобально, то люди хотять вийти з під влади бариг та ворів. І вони це зроблять так чи інакше. Якщо не вийшло змінити владу, то можна вирішити питання таким чином, та піти з ділянки паханів. Я знаю достатньо багато людей, котрі поїхали, то більшість з них їхала не стільки за для те, шоб отримувати на 200 ойро більше. Скільки за для майбутнього, та у якості протесту, бо їх вже заїбала всяка тупа вигадана херня, і вони просто хочуть спокійно жити, їздити по нормальних дорогах на нормальному бензині на нормальних автівках, мати змогу щось побачити за 20-30 ойро полетіти на вікенд до португалії, та таке інше.

Ну и что, много они выиграли? Ну разве что теперь они далеко от военкомата, и могут спокойно "любить Украину". Так же не платить здесь налогов для пенсий, брошенным здесь их родителям... Молодцы, удобно, и Гройсман накормит с оставшимися лохами налогоплательщиками, и сам 100 евро пришлет :)
Что там еще про путешествия было? А туд херась, и Петя благодетель безвиз всем добыл, надо же какой облом... Теперь и уезжать для этого не надо, для путешествий, скажы? :іржач:

либо айтишник, либо специальность, с которой в Польше можно хорошо заработать и зацепиться за ЕС

Коли проміж друзів та знайомих ми спілкуємося на цю тему, завжди кажу, що спеціальність має бути конкурентно здатною на міжнародному ринку праці. Наші економісти та юристи, фахівці банківської сфери, усіляки педагоги, соціологи, та інші міліціонери - там нафіг нікому не потрібні за кордоном. Лише на некваліфікований труд, рибу чистити. Навіть наші нормальні військові не потрібні. Бо не знають франузької, чи інших мов, та зі своїм підходом нах не потрібні.

То дітлахи з малечка повинні вчити іноземну мову, та потім вибирати профіль з урахуванням цього надважливого фактору. Звісно якщо людина планує жити добре та чесно, та мати можливості. За для безпеки дитини її потрібно виховувати так, щоб вона змогла знайти собі місце у світі, а не тільки у окремому селі чи державі. То вже залежить від виховання.

Было с молодости три жены еврейки, каюсь, сейчас однозначно не еврейка у меня жена. Мать наверное еврейка, потому что в войну ее украинцы прятали, но доказательств, кроме ее фото с явными семитскими чертами лица, у меня нет, потому что на эту тему очень не любила поднимать в разговоре и сама исповедовала, и меня воспитала, на тотально украинстве (я журналы "Барвынок" и "Малятко" с 4 рокив читав)

Барвынок - мощный рупор украинской пропаганды. А гудок на завод Хтз помните ? На весь район ? Во сколько он был ? В 6?

Ну и что, много они выиграли? Ну разве что теперь они далеко от военкомата, и могут спокойно "любить Украину". Так же не платить здесь налогов для пенсий, брошенным здесь их родителям... Молодцы, удобно,

Вони багато чого виграли, немає сенсу навіть перераховувати все. Вони платять налоги, та не порушують закон, до речі пенсія у Польші потребує лише 20 років стажу, і між польшею та україною є якись договір про визнання стажу, чи якось так. Стосовно заробітку на пенсії батькам:
- вони перечислюють гроші, бо в них здорові сім'ї, де піклуються один за одним. Зрозумійте, кидати стариків чи ні - то є виховання та відношення у сім'ї, які не залежать від її територіального розташування. Бо в мене інакше питання, чиї батьки і всі пенси, котрі тут жебракують? Наврядчи серед них є багато тих тих, діти котрих поїхали. Є різні варіанти, але більшість тих пенсів самі вибирали таку свою долю, голосували на виборах та виховала так своїх дітей.
- вони не повинні працювати не пенсію батькам, та їхні діти не повинні працювати на пенсію своїм батькам також. Мені одна дама теж на роботі заявила, що як це так, хто їй на пенсію заробляти буде. :іржач:
- ніхто нікого не бросав. Батьки їздять до Польщі, і взагалі наразі мають змогу мандрувати та спілкуватися з онуками.
- стосовно військомата - У нас керманичі чомусь вважають що патріот - то є синонім лоха. Але це не так. :D Чи то ви вважаєте що люди повинні сидіти та чекати незрозуміло чого до кінця своїх днів, та працювати на пенсію і офшори не зрозуміло кого? В україні вже давно побудована Європа, але вся вона за високими парканами. Ви були у межгірі? То я вам так скажу, що такі межгірій багато. якщо усе керівництво не хотіло та не хоче працювати на суспільне благо, хоча то є їхній обовязок, то що можна хотіти від активної частки суспільства яке намагалося та робило, та до якої відносяться як до дойної корови? Ми не дойна корова, не безропотна скатіна, ось і все. Нащі старіки не будуть помирати з голоду, не переймайтеся.

Ви не за рабіновіча? Дуже схожа псевдологіка.

етя благодетель безвиз всем добыл, надо же какой облом... Теперь и уезжать для этого не надо, для путешествий, скажы?

Бевіз добув не петя. Надав його теж не петя. І на законодавство працевлаштування ес та Польщі петя тоже немає впливу, бо якщо б мав, ніхто б нікуди працювати не їздив.
Мене взагалі вважається кумедним як у нас чиновникі навчилися це робити. ….присвоювати собі чужі досягення. Там де успіх - там вони лінточку перерізають, там де жопа - там вони не мають відношення, там якись Миколка винуватий у якого хребет не витримав :D Можна ніхуя не робити окрім як заробляти собі на пенсію чужим горбом в офшори та бути завжди на коні. То є інша поговорка на цю тему: "Города сдают трусы-рядовые, а их берут герои-генералы"

І щоб нормально працювати навіть у Польщі - безвіз не допоможе. Бо знайти нормальну вакансію лише по безвізу не маючи робочої візі - дуже складно. То той безвіз на трудову міграцію фахівців в загалі ніяк не впливає, то я вам точно кажу. А якщо рибу чистити, чи то яму копати, то да, можна по безвізу, якщо пустять на три місяці, бо таких заробітчан завертають частенько, якщо без запрошення, нема мінімальної суми та явно не турист

С друзьями алкашами, наркоманами решили остаться но не работать, не платить налоги и за квартиру и жить на пенсии родителей. Так, что не все потеряно, радуйтесь, мы остаемся.

:іржач::клас:

С друзьями алкашами, наркоманами решили остаться но не работать, не платить налоги и за квартиру и жить на пенсии родителей. Так, что не все потеряно, радуйтесь, мы остаемся.

Ну заебись, хоч кто то успокоил :D

А что они и где производить будут? Все ниши уже заняты, землю скупят международные корпорации или свои, доморосщенные латифундисты и они вряд ли будут украинцев себе на работу нанимать, дешевле китайцев привезти. Да и какой дурак вообще будет вкладывать деньги в коррупционной стране?

я вже рік намагаюся отримати за законом землю під садівництво за 10 км від сепарів рядом зі своєю землею. Земля точно немає господаря з 96 року, нікому там не потрібна, та вже заросла капець, то там ще єбашить треба, щоб розчистити. Мене ці чагарники вже заїбали.
Була шалена мрія горіхів пару сотен посадити, та до пенсії мати додатковий прибуток.... так, я ще той бізнесмен :рл: :іржач:
Але маю те що маю :D З такими темпами я звісно її отримую, але ж горіхи до пенсії вже точно не вирастуть. Земля у цій державі є лише для корупційних бариг, а не для українців, хоч є той мораторій, хоч ні.

Барижний підхід в нас, а не в поляків, яко казати глобально. Торгують всі, а барижать - далеко не всі. Барига - це той наркоман, хто за для тимчасової сумнівної вигоди ріже курку, котра несе золоті яйця. В нас четверть століття перерізали курок, вже з давних часів вважалося, що людина праці - то лошара та ніщеброд, то клеймо невдахи, жебрака, алкаша, та баби не хотять від них дітей.
Поїхати у людей була завжди можливість, але якесь переосмислення та розуміння сталося недавно. І ось ми маємо ситуацію, коли труси та хрущі скоро нікому буде продавати. Фактично в Поляндії ми бачимо те, чим мала стати Україна, те, як її більш-меньш бачили ті, кому Україна була не пофіг. Я не хочу вдаватися у політику, та пошуки винних, але якщо глобально, то люди хотять вийти з під влади бариг та ворів. І вони це зроблять так чи інакше. Якщо не вийшло змінити владу, то можна вирішити питання таким чином, та піти з ділянки паханів, бо на цій ділянці нема їм міся, або місяця гірше ніж в панської собаки. Я знаю достатньо багато людей, котрі поїхали, то більшість з них їхала не стільки за для те, шоб отримувати на 200 ойро більше. Скільки за для майбутнього, та у якості протесту, бо їх вже заїбала всяка тупа вигадана херня, і вони просто хочуть спокійно жити, їздити по нормальних дорогах на нормальному бензині на нормальних автівках, а не слухати усіляку тупу маячню: "а що ти ще зробив за для цього?". Мати змогу щось побачити за 20-30 ойро полетіти на вікенд до португалії, та таке інше. Міграція - то є протест та зміна стратегії боротьби.

Так, зараз почали робити шляхи у Україні, та ще пару моментів. Непогано так роблять. Маю надію що в Україні все налагодиться, але люди, котрі там взяли вже іпотеку на 30 років закопійки, та їхні діти вже там, вони вже не повернуться. Або деякі повернуться як пенсіонери
+100500

Ну и что, много они выиграли? Ну разве что теперь они далеко от военкомата, и могут спокойно "любить Украину". Так же не платить здесь налогов для пенсий, брошенным здесь их родителям... Молодцы, удобно, и Гройсман накормит с оставшимися лохами налогоплательщиками, и сам 100 евро пришлет :)
Что там еще про путешествия было? А туд херась, и Петя благодетель безвиз всем добыл, надо же какой облом... Теперь и уезжать для этого не надо, для путешествий, скажы? :іржач:
Кондитер с Гройсманом и вся рыго-шокошобла перекрашивающаяся как раз о налогах и пенсиях и думают, щаз... Эти тварюки тупо живут для себя, поддерживая государство на исдыхании, чтобы почва для дерибана была. И такие внутренние враги, двуличные, циничные, лживые, - самые опасные и коварные, ибо разрушают государство изнутри как вирусная инфекция, а все их реформы - это макияж на гнойнике, которому давно показано хирургическое вмешательство.

ой фсе. в ближайшем продуктовом магазе рабочий день у девок 15 часов. посменно 2 недели. то есть 2 недели без выходных на огах. если не сдох - потом 2 отдыхаешь. только при этом бщий уровень жизни и социального комфорта нихуя себе различается
Ну а кто им доктор, что они больше ничего не умеют и приходится им в магазе по 15 часов работать... И не надо рассказывать как они там перетруждаются, нихера они там не делают...

Селюк за свой пай получает не только гроши но и натурой
получает либо так либо так. То есть если натурой - то в эквиваленте тех же 30 баксов.
А этим зерном селюк кормит свою скотинку и птицу, которой, пока, в сели дуже и дуже багато, во всяком случае птицы. Не будет чем птицу и скотину кормить, селянину в сели не выжить
а ты знаешь сколько зерна ты купишь на 800 гривен? Хуй ты кого прокормишь.

Ну просто объясни мне логику: почему людям запрещают распоряжаться своей собственностью? Они дебилы? Они недееспособны? Почему человек может продать свою квартиру, машину, а землю не может? Что за хуйня?
Есть только одно объяснение: кому-то выгодно арендовать за три копейки землю, а покупать дорого. Другого объяснения я не вижу. А вот почему население считает, что это правильно, есть только одно объяснение: они дебилы.

Назад
Зверху Знизу