Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не обделались, а просто еще не открыли эту дивную технологию богов, под название "печать одноразовых талончиков"![]()
Только не с еблетов, а с тех копеек, что им кинула финкомпания почетных киприотов.
Дивився на готівкову оплату єблетовського поповнення?
![]()
Большинство людей дает десятку-двадцатку, или вообще без сдачи. Как там можно обсчитаться с рештой?А я вчора їхав, та слухав крізь навушники як люди обурювались на кондуктора, що дає значно менше решти ніж потрібно.
Большинство людей дает десятку-двадцатку, или вообще без сдачи. Как там можно обсчитаться с рештой?
Наоборот, у кондукторов всегда есть мелочь, если едешь до метро - можно поменять для автомата.
Ты новые железки видел?
Если умысла нет, то легко спутать 1 и 2. И 2 с 5.
-ось з вашої десяткиБольшинство людей дает десятку-двадцатку, или вообще без сдачи. Как там можно обсчитаться с рештой?
Наоборот, у кондукторов всегда есть мелочь, если едешь до метро - можно поменять для автомата.
бгг. те що я вчора бачив та чув, все папірцями було...Ты новые железки видел?
Если умысла нет, то легко спутать 1 и 2. И 2 с 5.
Да, с этой мелкой мелочью засада. 5 и 10 тоже легко путаются.
Ну так не наебешь не проживешь. Без **** и жизнь плоха![]()
Покупай еблет и не еби мозги.
Це коли хтось віддав єблет "кондухтору", а вона наклацала ще поїздок?С них просто пропадают деньги, даже в этой теме было. Плюс, ездить без доказательств оплаты на руках.
Бгггг. на лотках і в ніби нормальних на перший погляд магазинах найобують хоч за готівку, хоч безготівку )))а шо не так? тебя и на лотке с помидорами точно так же могут наебать. Я везде стараюсь от нала отказываться, шоб потом не проверять где меня кинули.
всі_ монети накарбовані до 2003р вже не дійсні. Щось про купюри, я не дуже добре чув...
А ще для _зразка_ до...року. А не року друкаВсе правильно, это для купюр. Но те купюры внешне сильно отличаются, их уже практически нет в обороте)) А монет это по-моему не касается, то эта кондукторша сбрендила немножко
А ще для _зразка_ до...року. А не року друка
А вона саме рік що на них роздивлялася.
Про Черновцы уже было?
С сегодняшнего дня запустили оплату картой.
При поддержке Мастеркарт и Ощада.
Все люксы: нфц, пайпас и т.д.
Гепа- *****!
Це доречі як на мене краще, ніж те уєбанське рішення від привату, що зазвичай...Також всі тролейбуси обладнані спеціальними bluetooth-зчитувачами (датчиками), які розпізнають пасажирів з встановленим додатком EasyWallet UA на смартфоні, як тільки їх власники входять в тролейбус. Після оплати електронний квиток у вигляді QR-коду зберігається в додатку і діє 60 хвилин з моменту покупки і дає право на один проїзд.
Також всі тролейбуси обладнані спеціальними bluetooth-зчитувачами (датчиками), які розпізнають пасажирів з встановленим додатком EasyWallet UA на смартфоні, як тільки їх власники входять в тролейбус.
Ну по-перше, блютуз вміє розпізнавати ззовні чи зсередини пристрій.Не очень прикольно, когда каждый проезжающий мимо тебя троллейбус будет снимать с баланса сумму за проезд.
Ну по-перше, блютуз вміє розпізнавати ззовні чи зсередини пристрій.
А по-друге, я так розумію там підтвердження таки має бути...
апд.
![]()