- 🔴 22:23 Повітряна тривога в Харків.обл.
І "дай дорогу мудаку", в подібних до обговорюваного випадках, для мене є більш приоритетним правилом.
И это правильно.
Но Валера ввел еще какую-то правовую норму "посмотреть что висит за углом".
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
І "дай дорогу мудаку", в подібних до обговорюваного випадках, для мене є більш приоритетним правилом.
Ну раз ти так вирішив, то нехай буде так.![]()
Слухай, Андрюха, я, ще трохи, і почну грубити тобі, як якомусь дурню, який не розуміє, що його "посилають". Прямо та матом.
Може ти тоді зрозумієш, що мнеі байдуже, як ти можеш чи не можеш відризнити нерівнозначне перехрестя.
Я - можу.
Ти - ні.
З цього напрошуються висновки.
Остання спроба. Давай вже я тебе позапитую.
Є Т-перехрестя.
На ньому хоча б з одного боку є знак приорітету.
Яке це перехрестя?
Ти це в ПДД прочитав?
Перехрестя або одне, або інше.
Одразу і тим й іншим бути не може. В суді так і буде - перехрестя визнають нерівнозначним. Там не звикли оперувати такими словами як "з точки зору банальної ерудиції..."
Спробуй ще правильно відповісти на питання вище.![]()
Ти відризняєш перехрестя для різних напрямків?
Взагалі-то воно одне.
І воно - регульоване.
Якщо одна дорога другорядна, то інша - основна. Інше буває тільки у Гавріка.
Ну или в оригинале16.1.
Перекресток, где очередность проезда определяется сигналами светофора или регулировщика, считается регулируемым. На таком перекрестке знаки приоритета не действуют.
В случае выключения светофора или его работы в режиме мигания сигнала желтого цвета и отсутствия регулировщика перекресток считается нерегулируемым и водители должны руководствоваться правилами проезда нерегулируемых перекрестков и установленными на перекрестке знаками приоритета.
Перехрестя, де черговість проїзду визначається сигналами світлофора чи регулювальника, вважається регульованим. На такому перехресті знаки пріоритету не діють.
У разі вимкнення світлофора або його роботи в режимі миготіння сигналу жовтого кольору та відсутності регулювальника перехрестя вважається нерегульованим і водії повинні керуватись правилами проїзду нерегульованих перехресть та установленими на перехресті знаками пріоритету.
Перехресття рівнозначне або нерівнозначне ?Да, страшно.
Від того, що зі мною по дорогам їздять люди, не здатні відрізнити нерівнозначний від рівнозначного перехрестя...
мне тоже.
из это гребанной страны.
сил уже нет.
останусь, если разрешат отстреливать тех, кто живет за наш счет, но не выполняет своих обязанностей.
это я шепотом.
+1.
Врождённая аллергия на похуистов, на наглых, на глупых, на быдло, на жадных, на подлых, на пиздунов и т.д.
И не год, а непервый десяток лет![]()
Регульованим.
А ти що, сліпий і не бачиш косинки з іншого напрямку?
Серьёзно? "Перекрёсток равнозначных дорог" сильно меняет суть?А вот про равнозначные или неравнозначные перекрестки ПДД ничего не знают
из пдд:Но Валера ввел еще какую-то правовую норму "посмотреть что висит за углом".
А все перечитати?![]()
Це вже було.![]()
З чого це?
Перехрестя регульоване. Бо є знаки приорітету. Крапка.![]()
16.1. Перехрестя, де черговість проїзду визначається сигналами світлофора чи регулювальника, вважається регульованим. На такому перехресті знаки пріоритету не діють.
Ну и ? Перекресток на видео какой? Регулируемый или нерегулируемый ?Я бачу, ти їх дуже добре читав. Аж настільки, що не розумієш іх зовсім.
Я кажу, що Sortam вже вказав мені на мою помилку.
такой талант на форуме пропадает.За останні кілька років 3 рази.
Два "нюхнути".
Один - за часу старої редакції п. 12.10. Протокол був оскаржений в суді.
А тут знаки наявні.![]()
То ты просто не хочешь признавать свою упрямость![]()
Да....А тут знаки наявні.
Может и был, как минимум должен быть.там скорее всего ранее был знак "Главная дорога".