Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Знайшла яскравенький (картинка яскрава) серіал "Лови момент" Французький адвокат з нюансами:)

Без назви.jpg
Дякую, ще не чула та не бачила про нього!

Ішла сьогодні через приватний сектор. Квіточки, пташки, комашки... І тут з якогось даху на мене падають два зцепившихся кота! Добре я шурхіт почула, якось відстрибнула. А то б получила котом по макітрі!:D І головне що - по даху котилися та падали - мовчки. Як ніндзі! :D Один білий з сірим, другий смугастий. Морди бандитські! :кіт::кіт: :D

Ішла сьогодні через приватний сектор. Квіточки, пташки, комашки... І тут з якогось даху на мене падають два зцепившихся кота! Добре я шурхіт почула, якось відстрибнула. А то б получила котом по макітрі!:D І головне що - по даху котилися та падали - мовчки. Як ніндзі! :D Один білий з сірим, другий смугастий. Морди бандитські! :кіт::кіт: :D
Три горішка для попелюшки два коти для пані Лени :ги:

Вийшов новий британський детектив.
,,Воокіsh,, про власника книжкового магазину з прізвищем Бук.
Актор - той що грав брата Шерлока Холмса у серіалі з Кембербетчем.
Англія, після другої світової.
Там, де поліція відступає, Бук йде до кінця.
Є нюанс, він одружений, але ....( навіщо це тулити у серіал - мабуть, правда життя така була тоді. )
Подивилась першу серію.
Спокійно та розлабляюче.
?

• Це лайк!
Реакції: E.N
Вилазь з малинника!:D
Та ще вчора малину поїла, сьогодні лише з десяток ягідок. Відійшла вже малина :(

Сьогодні весь день бавили племінницю, оце щойно її від нас забрали. Нарешті :-)

Доброго ранку! Доброго дня! :кава:

521285019_31535531139371020_7276079080295726257_n.jpg
Це - бомба! :клас:Емоцii кота написанi на холсту! Я вже вiдчуваю як вiн муркотить та проситься почухати йому за вушком, а ще й спинку! Ось як так можна спiймати цей момент та вiдобразити його красками на тканинi?!

Дещо розчарована третім сезоном. Причому через героїв другого плану. Моя улюблена героїня так і не стала головною героїнею, а ще один, на якого мені взагалі пофіг, зробився бі. І мене це роздратувало. Не через саму схильність, а через те, що це сталося за одну мить, і я в це не вірю. Загалом у серіалі багато неправдоподібної поведінки, але ось це - ну просто :рл:

Назад
Зверху Знизу