Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Все відносно.
8834435.webp

Firefly Aerospace: зонд Blue Ghost М1 прислав фото сонячного затемнення, спостережуваного с поверхні Місяця.
Схоже на каблучку! :любов:

Кілька висновків.
1. Цей, другий телефон, я тримаю так, що мізинцем закриваю динамік, і тому голос стає притишеним, через що нема таких високих нот, і голос здається красивішим :-)
2. Якщо читати без підготовки, тобто не настільки виразно, як буває після багатьох спроб, то звучання взагалі негарне.

Прикрий мікрофон шматочком тканини.

Прикрий мікрофон шматочком тканини.
Та ні, в мене ж нема цілі зробити голос приємним за допомогою штучних засобів. Я хочу розмовляти так, щоб він був приємним. Ну або хоча б зрозуміти як він звучить насправді :-)

Та ні, в мене ж нема цілі зробити голос приємним за допомогою штучних засобів. Я хочу розмовляти так, щоб він був приємним. Ну або хоча б зрозуміти як він звучить насправді :-)
Це своєрідний поп-фільтр вибухових приголосних: "п", "б", "т", "д".

Яка романтична історія - зустрілися у книжковому магазині. :любов:

А взагалі, неважливо, де зустрілися, аби зустрілися. Як казала моя подружка: "Та нехай би Він мені на ногу в маршрутці наступив, чи шо!" :)
Але він, негідник такий, не наступав і не наступав. ?

А я коли записувала сьогодні текст на диктофон, то й сусідський дурний сміх записався. Виявляється, що другий телефон краще чує більш тихі звуки.

У мене вчора записався телевізор з сусідньої кімнати. Довелося перенести експерименти на сьогодні. У повній тиші виявилося, що мікрофон шумить. Ну, думаю, подавлю в редакторі. Відкриваю і бачу тихий звук у правому каналі. Після спроб наґуґлити рішення, звернувся до ChatGPT.
ChatGPT сказав(ла):
Якщо хочеш, можеш скинути спектрограму чи параметри звуку, тоді я допоможу точніше.
:здивований:
Sir сказав(ла):
15 бер. 10:52.aac
Ось запис.
ChatGPT сказав(ла):
Я проаналізую твій аудіозапис і дам рекомендації щодо покращення. Зараз перевірю рівень шуму, баланс каналів і можливі проблеми зі звуком.

Сталася помилка через конфлікт із бібліотекою NumPy. Я спробую інший метод аналізу запису.

Файл не було визначено після помилки. Я повторно завантажу його і проаналізую.

Формат файлу AAC зараз не підтримується для аналізу. Спробуй конвертувати його у WAV або MP3 і надіслати знову. Якщо хочеш, можу порадити, як краще це зробити.
Sir сказав(ла):
audio.wav
Конвертував.
ChatGPT сказав(ла):
Дякую! Я зараз проаналізую цей файл і повідомлю результати.
Вилізла помилка, що файл великого розміру. Я так думаю, бо повідомлення на білому фоні білими літерами і, поки я міняв темну тему на світлу, зникло.

Конвертував у MP3 і тут вилазить помилка, мовляв апрейднись до ChatGPT Plus або приходь завтра.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу