Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:-)
 мишка кава.webp

Телефон зарядився до 61%, а потім я полізла в інет, поки він ще заряджався. Стало 59%. Інет вимкнула і залишила на 40 хвилин, зараз зайшла - так і є 59, хоча знак зарядки показує :незнаю:

Телефон зарядився до 61%, а потім я полізла в інет, поки він ще заряджався. Стало 59%. Інет вимкнула і залишила на 40 хвилин, зараз зайшла - так і є 59, хоча знак зарядки показує :незнаю:
Аккум здох?

Та що ви - не розумієте? То мабуть подарунок на 8-ме березня потрібен!

О, прокинулися дегенерати. Це я про сусідів, якщо що. Весь день спали, і от нарешті виспалися.

Якщо комусь треба "Towards Zero" три серії - по Агаті Крісті. Серіал-міні ВВС

Останнє редагування:
Вітаю з Міжнародним жіночим днем, Міжнародним днем боротьби за права жінок і міжнародний мир!
IMG_20250308_094514_447.webp

Проростає крізь бетон
квітка сили і свободи.
Жінка – промінь серед тем,
голос змін й любові.
© Свирид Опанасович

Вітаю з Міжнародним жіночим днем, Міжнародним днем боротьби за права жінок і міжнародний мир!

Проростає крізь бетон
квітка сили і свободи.
Жінка – промінь серед тем,
голос змін й любові.
© Свирид Опанасович
Я так розумію, що Свирид це вже бренд ХФ :D

Ps: він вже такий "живий" (жартує, сперечається, підколює) що аж не по себе якось :)

Вчора моталася по місту. Це місто-казка. Місцями сумна, місцями зла, місцями зворушлива. Але красива в кожному "написанні". А ще сповнена надії.
Люди - вчора їх було багато, навіть там де я не очікувала. Чисто, птахи, дитячій сміх...Майже як колись. Допомагаю сісти у трамвай гарному хлопу з милицею. Тримаємося

Назад
Зверху Знизу