Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Лено, я там в Мікро написала тобі про нечітку риму. Ось тут можна пошукати
"БОРЩУ — РИМУВАННЯ | Горох — українські словники"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Хоча там теж не всі чіткі. До борщу мало рим :( Наприклад, борщу-плечу не рима.
Видалила поки що. Поки шукаю рими та наголоси:)

Я ще коників знайшла! Але фото з ними є майже у всіх харків'ян! Показуйте свої:) Це десь у саду Шевченка

photo_2025-02-08_11-36-51.webp

Це банти на голівонькі? Чи якийсь капелюшок від сонця?
Які були банти у той час, гольфіки, капронові та нейлонові, атласні банти гарні теж, але пішла мода на великі банти, більш чим саме дитинча. 😁

Це банти на голівонькі? Чи якийсь капелюшок від сонця?
Які були банти у той час, гольфіки, капронові та нейлонові, атласні банти гарні теж, але пішла мода на великі банти, більш чим саме дитинча. 😁
Бант:) Як пропелер :D

Була вчора у мами, вона знайшла ці фото. Я знала, що у нас фоток багато, але ж того що їх п'ять величезних коробок і гадки не мала. Якщо по датам, то починаються з часів Другої світовий

Я ще коників знайшла! Але фото з ними є майже у всіх харків'ян! Показуйте свої:) Це десь у саду Шевченка
Це як томемні тваринки - коники у саду Шевченка! В мене було моє! фото на кониках, десь 1965 рік. Усе перерила - його нема. В альбомі пуста сторінка. Десь переклали, але усі коробки з фото та інші альбоми роздивлятися - треба час, поки не можу. 😊

Це як томемні тваринки - коники у саду Шевченка! В мене було моє! фото на кониках, десь 1965 рік. Усе перерила - його нема. В альбомі пуста сторінка. Десь переклали, але усі коробки з фото та інші альбоми роздивлятися - треба час, поки не можу. 😊
Повинно знайтися :)

В мікро незвичайний флешмоб. Приходьте ))

photo_2025-02-08_11-36-51.jpg
Яка ти тут гарненька :) Уміхаєшся, що дійсно незвично для фото тих часів :)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Собака розуміє 250 слів, виконує команди, вміє рахувати до 5, що приблизно відповідає розвитку хлопчика 3 років. Кіт розуміє геть усе, але не збирається виконувати нічого, що приблизно відповідає розвитку одруженого чоловіка 40 років.
:-)

британ.webp

А що - діти тоді не посміхалися? :confused:
На фото тих часів найчастіше були похмурі обличчя навіть у дітей :)
Діти, звісно, у житті вели себе як усі діти в усі часи. Але на фото.. :-)

зи. Ти не бачила комент ИринаИра?
Та чого дівчинка сердита, дитина як усі на фото у ті часи! Фотограф завжди просив не рухатися, а усміхатися у весь рот - я тоді такого не чула. Хай дитинко всидіть спокійно хоч трошки, поки впіймали, вже досягненя.
Так і було - найчастіше діти дивилися з-під лоба. Їх відірвали від ігор, від чогось цікавого, а тут стій, незрозуміло для чого :)

Так і було - найчастіше діти дивилися з-під лоба. Їх відірвали від ігор, від чогось цікавого, а тут стій, незрозуміло для чого :)
Десь э фото - я і мій двоюрідний брат. З фотосалону:D Я ось-ось зареву, а він до мене прихилився і вже реве :D

Назад
Зверху Знизу