Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:-)

Вкладення

• Screenshot_20250109-183719.webp
    Screenshot_20250109-183719.webp
    32.8 КБ · Перегляди: 14
Ось думаю, що б це значило.. :rolleyes:
Може, це щось типу "йшла 5-та година прибирання у шафі"? Знайшла весільну сукню, випрала.. Або це не весільна, а танцювальна. Балетна пачка, танцювальний гурток у школі..

про молодість.webp
Трясця...мені треба у шафі прибрати. Дуже треба. Вчора мене вистачило тільки на поличку для взуття ...

Не можу повірити, що цим хотіли когось розвести. Більше схоже на "по приколу" :)
Та може люди не в курсі, як цій окрас назвати? Британці бувають колор пойнт. Але там таке фото що більше на креветку схоже :)))

Лено, ти там що робиш? У нас флешмоб гуде :-)

А цей котик ледве сам не впіймав собі здобич на омбід :їжа: Щоправда, ненавмисно і сам цьому дуже здивувався :-) ("Що це було?" :незрозумію: )

Ви бачили колись привида кота?

Вкладення

• Screenshot_20250108-235617.webp
    Screenshot_20250108-235617.webp
    28.3 КБ · Перегляди: 11
ChatGPT сказав(ла):
У Нідерландах є салат, схожий на олів’є, який називається "huzarensalade" (гусарський салат). Це популярна страва, яка часто подається як закуска або гарнір. Основні інгредієнти салату схожі на олів’є, зокрема:

Відварена картопля;

Мариновані огірки;

Горох або інші овочі;

Яйця;

Майонез.

Іноді до салату додають м'ясо (наприклад, яловичину, курку чи шинку), а також яблука для додання солодкуватого смаку. Хоча рецепти можуть варіюватися, схожість з олів’є досить помітна.

Назад
Зверху Знизу