Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
ім'я для тайського котика
Copilot сказав(ла):
Звичайно! Ось кілька ідей для кличок, які можуть підійти коту тайської породи:
  1. Сіам (на честь історичної назви Таїланду)
  2. Лотос (символ Таїланду)
  3. Тай (скорочено від "тайський")
  4. Бангкок (на честь столиці Таїланду)
  5. Сапфір (через їхні яскраві блакитні очі)
  6. Чай (як тайський чай)
  7. Місяць (через їхню нічну активність)
  8. Коко (як кокос, популярний у Таїланді)
Сподіваюся, серед цих варіантів ви знайдете щось, що сподобається вашому котику! Якщо потрібні ще ідеї, дайте знати.

Останнє редагування:
Це що? :-)
А! Зрозуміло?
Сіам (на честь історичної назви Таїланду)
Лотос (символ Таїланду)
Тай (скорочено від "тайський")
Бангкок (на честь столиці Таїланду)
Сапфір (через їхні яскраві блакитні очі)
Чай (як тайський чай)
Місяць (через їхню нічну активність)
Коко (як кокос, популярний у Та
їланді)
Сіам - очевидно. Лотос - я вчора сама придумала, Тай - гарне було б ім'я, бо крім походження, це ще й скупчення енергії, це з моєї езотер.школи і там вже повно котів з таким ім'ям :-) Сапфір - оце непогано, сама думала про дорогоцінне каміння, але цю назву не згадала. Про місяць теж приходила думка, але що кішка могла б бути Луна (якщо рос, це з загашника), а кіт Місяць так собі, але думала про Серпанок :ги:

Дуже гарний гіпотетичний кіт, звати Сапфіровий Лотос.

Доброго ранку! Доброго понеділка :кава:

467528394_1021102849818855_4945938885627538661_n.webp

Запізнився. Я це постила десь два тижня тому )

Доброго ранку! Доброго понеділка :кава:
Одна знайома жіночка, яка тримає невеличкий канал, сьогодні дуже здивувала. Читаю її 2 роки. Дуже стримана леді з гарними манерами :) І раптом таке.

"Кава вранці - безперечно, чудодійний напій. Але шампанське вранці на лоджії - це божественно.
Чудового початку тижня! 🥂🥂🥂"

- Господиня, ти не збожеволіла? Тільки 9-та ранку!

OIG3.webp

Припускаю, що пила його вона не сама :)
А що це міняє? :) Не сама, звісно, вона заміжня. Келихів на фото було два. (а смайликів, де чокаються келихами, штук 17 :-) ) Дивує час: понеділок вранці. :-)

Це кав'ярня десь на Лук'янівці. :кава:

'ярня від Вікулі.webp

• Це лайк!
Реакції: E.N
У мене є дитяча дуже улюблена книжка. Віктор Близнець, "Женя і Синько". Дія відбувається якраз на Лук'янівці. Хоча, мабуть, за 50 років з написання книжки щезли усі ті двори, де самозабутньо грали діти того часу.

А що це міняє? :) Не сама, звісно, вона заміжня. Келихів на фото було два. (а смайликів, де чокаються келихами, штук 17 :-) ) Дивує час: понеділок вранці. :-)
Мене не дивує. Але, звісно, я відштовхувалась не від її тривалого шлюбу, і взагалі я про неї нічого не знаю. Але якщо б у мене з'явився новий мен, і я б вживала шампанське, і особливо якщо б пн був вихідний, як досить часто буває у людей, то в цьому не було б нічого дивного :-)

Назад
Зверху Знизу