Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Вчора знов попалася фраза, що кожна людина, яка трапляється на шляху, чомусь вчить. Мабуть, особливо ті, що неприємні :rolleyes:

Ти мене вчиш не психувати в певних випадках. Лена - все сприймати з гумором. Айвенго - змиритися з тим, що маю. З іншими я ще не дуже добре знайома :-)

У мене раптово є фото Айвенго, який задумливо переходить річку вброд. (вбрід? :-) ) Напівголий в шортах, зі спини.
Ти що - пропонуєш нам його сюди закинути? :-) А що на це скаже Айвенго? Скаже: ну що ж, так мало статися, так що нема чого нервувати.
Отже, Ф'ям, давай фото! :ги:

• Це смішно!
Реакції: E.N
Да, поверталася десь така мода на початку 2000-х. У мене досі є. Щоправда, не радикальний клеш, не такі, як ото носили в 70-х :)
І в мене мабуть кілька пар лежать. Не знаю чи влізу в них. Але я люблю таки стиль, бо в них ноги красиві.
А ще прикольно з громіздкими черевиками. Я так не носила, але на дівчатках подобалося.

І в мене мабуть кілька пар лежать. Не знаю чи влізу в них. Але я люблю таки стиль, бо в них ноги красиві.
А ще прикольно з громіздкими черевиками. Я так не носила, але на дівчатках подобалося.
у мене були вельветові. І босоніжки на платформі :love:

Влізеш, я ж влізаю! А ти ще худіше :)
Справа ж не в тому хто худіше (до речі, чому ти вирішила, що я худіше від тебе?), а в тому наскільки поправилася з того часу. В ті джинси, які у селі, я чудово влізла на початку війни, бо тоді ж схудла. Зараз вже ні. Але я їх купувала в той період, коли худала, тож насправді той розмір і не був мені притаманний. Я їх майже не носила, до довго на дієті не втрималася.

Назад
Зверху Знизу