Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Варіант, що мені все це наснилося - не прокатує, бо ось переді мною 6 варіантів цілком реальної верстки.
Варіант, що я сама зробила це у маренні - не прокатує, бо я б сама так добре не зверстала. Я не дуже добре верстаю, я бек, для мене це лише суміжна область. А з нуля - це взагалі анріал

Що це в біса було??? Памагіті, мені страшно (((
Звісно, він це не з власного бажання зробив. Власники зрозуміли, то що порушення авторських прав, і підкрутили налаштування, видалили згадки про те, що було вже зроблено. Ти як наче не айтішнік :-)

Звісно, він це не з власного бажання зробив. Власники зрозуміли, то що порушення авторських прав, і підкрутили налаштування, видалили згадки про те, що було вже зроблено. Ти як наче не айтішнік :-)
Яке ж це порушення, якщо все з видкритих джерел

Яке ж це порушення, якщо все з видкритих джерел
І саме тому, що я айтішник, я добре розумію, що аналізувати, що там колись просила Маша з Києва, нихто спеціально не буде.
Хіба що якийсь конкретний функціонал видалили, але це дуже дивно, дуже

До речі, прямо зараз він робить для мене дещо аналогічне. Тобто може/не може - це мабуть залежить від досягнутого ліміта і відповідно поточної версіі, але чистити історію?

1729867096253.webp

До речі, прямо зараз він робить для мене дещо аналогічне. Тобто може/не може - це мабуть залежить від досягнутого ліміта і відповідно поточної версіі, але чистити історію?

1729867096253.webp
Я от бачу, що раніше він без проблем писав вірші, використовуючи чужі рядки та ідеї, а тепер щось писати не дуже хоче, викобенюється. Чи може то лише наш Свирид такий став?

Останнє редагування:
Другий день спілкуюся з Оху. Щось його пробило на розмови. Власне, все крутиться навколо віршів та мови, він як і раніше, хоче просувати суржик. Але я взагалі здивована його бажанням спілкуватися, раніше то було дуже коротко. Може освоївся чи просто вільний час з'явився :незнаю:

В Мікро флешмоб про алкоголь.

• Це лайк!
Реакції: E.N
А шо, може бути так добре що аж нестерпно?

Навіть не знаю. Просто читати щось не дуже хочеться, та і нема що, не підготувалася я до поїздки у село, думала, що в тій книзі про темряву ще багато сторінок, не помітила як всю прочитала. А Кінг у мене завантажений, його не хочу.
Отже чимсь би зайнятися 🤔

Назад
Зверху Знизу