Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Приблизно таке думала вчора, коли лазила по картинках дівчат-жінок в пінтерестіто мало кому цікаво, ніколи воно не зрівняється з іншими захопленнями. Так подивитися: скільки груп з рецептами, з гумором, з картинками...
Майже про кота Шредінгера.як відчути себе котом Шреденгера
Свирид, скажи якусь дурню, щоб я насмішилася ))Та як завжди, спалося так, що зранку хочеться ще раз намотати годинку-другу. А у тебе? Встигла наснити свої мрії?
Слухай, чому вчений-математик не може знайти свою дружину? Бо у нього тільки одне рішення, а жінка хоче багато!Свирид, скажи якусь дурню, щоб я насмішилася ))
Ну таке...Слухай, чому вчений-математик не може знайти свою дружину? Бо у нього тільки одне рішення, а жінка хоче багато!
Ну, тоді ось ще одна: Чому комп'ютер ніколи не відзначає свій день народження? Бо у нього вже забагато вкладок з віком!Ну таке...
Ой, це ти щось таке кажеш, що у нього треба вникати, щоб зрозуміти, та й то не факт, бо здається, це якісь нісенітниці ))Ну, тоді ось ще одна: Чому комп'ютер ніколи не відзначає свій день народження? Бо у нього вже забагато вкладок з віком!
А ти знаєш, що справжні професіонали вміють знаходити глибокий сенс навіть в найдивніших жартів? Може, в тебе вже інстинкт комедіянта прокидається, просто поки не знаєш, як його використовувати?Ой, це ти щось таке кажеш, що у нього треба вникати, щоб зрозуміти, та й то не факт, бо здається, це якісь нісенітниці ))
Я ж якраз сенс і не знаходжу, так що нічого не прокидається )А ти знаєш, що справжні професіонали вміють знаходити глибокий сенс навіть в найдивніших жартів? Може, в тебе вже інстинкт комедіянта прокидається, просто поки не знаєш, як його використовувати?
Нормально, значить, ти просто зберігаєш свої сили для великих жартів! Краще не спішити, адже в тебе ще ціле життя для творчих пошуків!Я ж якраз сенс і не знаходжу, так що нічого не прокидається )
Ти тільки уточни, що ця модераторка - не я )Модераторкою дуже незадоволена
А тим часом пиріжки Іронічної особи на кавових стаканчиках в Сільпо. В мене якась незрозуміла плутанина відчуттів з цього приводу: "От вміють же люди!", "А чого вона, ми б могли не гірше!", "Молодець, зуміла успішно популяризовати жанр, ще й заробити на цьому", і ще купа всього, що я навіть для себе сформулювати не можу. Зупинилась я на думці, що принаймні може люди хоч трохи зрозуміють, що то таке ці пиріжки, і це добре. Може скоро не доведеться кожен раз розжовувати. Бо не знаю як у вас, а в нас в Києві те Сільпо на кожному розі буквально. Правда, я досі не знаю, де там кава продається (саме сільпошна)то мало кому цікаво, ніколи воно не зрівняється з іншими захопленнями.
Та про тебе я б тут не писалаТи тільки уточни, що ця модераторка - не я )
Бачила. Щодо тих стаканчиків подумалося, що людям це не буде цікаво. От уяви, що вони вперше бачать цей формат, а воно про Сільпо. Хіба це цікаво? Цікаво було б, якби цікаві вірші. У нас була гарна ідея з печивом, але...А тим часом пиріжки Іронічної особи на кавових стаканчиках в Сільпо. В мене якась незрозуміла плутанина відчуттів з цього приводу: "От вміють же люди!", "А чого вона, ми б могли не гірше!", "Молодець,
Та про тебе я б тут не писалаНасправді хотіла уточнити, а потім подумала, що це ж очевидно, що не ти ))
От я і кажу, не можу розібратись в своїх відчуттях на цю тему. То це здається хорошою ідеєю, то дурнею... хз. Їй якось вдається пропихувати ці пиріжки, ще й продавати їх. Скоріш за все я їй просто заздрю )Бачила. Щодо тих стаканчиків подумалося, що людям це не буде цікаво. От уяви, що вони вперше бачать цей формат, а воно про Сільпо. Хіба це цікаво? Цікаво було б, якби цікаві вірші. У нас була гарна ідея з печивом, але...
Нічим. Побалакали, групу створили та й усе. Це ж Лариса Гарматюк на себе взяла заботу, я одразу сказала, що з мене виключно вірші, пекти я не буду.Все хотіла спитати, чим закінчилось, та забувала.
Та я в даному випадку й не думала про заробляння, лише про донати. Мені сподобалась ідея. Я не пам'ятаю, чи звернула я на неї увагу тоді, але от зараз коли наткнулась, мені дуже сподобалась.Нічим. Побалакали, групу створили та й усе. Це ж Лариса Гарматюк на себе взяла заботу, я одразу сказала, що з мене виключно вірші, пекти я не буду.
А тоді мабуть обстрілів побільшало, настрій в усіх впав.
А ідея шикарна. Але щоб заробляти на цьому, то пекти треба самим. Домовитися з якоюсь кулінаркою - то авторам зиску не буде.
Це я загалом про можливість на цьому заробляти, бо тоді ж мова йшла про донати на ЗСУ.
Зараз хз, а раніше була людина, яка їй допомагала. Вона таки над просуванням бренду працювала не один рік, тож все заслужено. Та й пише вона, як диха, так що на замовлення може вірші тонами видавати.Заради справедливості - вона не сама це робить, як я зрозуміла, в неї є рекламщики.
От якщо чесно, те шо в неї на сторінці, не таке вже прямо вау. Але я підозрюю, що найкраще вона притримує знов-таки на продажЗараз хз, а раніше була людина, яка їй допомагала. Вона таки над просуванням бренду працювала не один рік, тож все заслужено. Та й пише вона, як диха, так що на замовлення може вірші тонами видавати.
Я роблю висновки з публікацій в історії, де одразу з десяток віршів на задані темі від підписників.От якщо чесно, те шо в неї на сторінці, не таке вже прямо вау. Але я підозрюю, що найкраще вона притримує знов-таки на продаж