Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Загалом про Україну там лише тому, що такий був рядок. Можна було б і без цього, країна ролі не грає. А от якби то було для ****и, було б набагато прикольніше ))) Але вже пізно, всі вже прочитали.
Під цим віршем в ВП.

Можна було б і без цього, країна ролі не грає.
Нічого собі не грає :незрозумію:
А от якби то було для ****и, було б набагато прикольніше
Ось-ось.
Під цим віршем в ВП.
А! я одразу пішла дивитися в Мікро, бо ніяк не очікувала, що таке може бути запощене в Віршиках, там же найкраще.

Сатира - це коли є якесь всім відоме явище, і в творі конкретно воно обговорюється і висміюється.
Україна прославилась кражами в роздягальнях? Це якийсь наболілий момент, який потребує сатири?
Якщо ні, якщо це просто абстрактна ситуація - то це аж ніяк не сатира, а звичайний жарт.

Сатира - це коли є якесь всім відоме явище, і в творі конкретно воно обговорюється і висміюється.
Україна прославилась кражами в роздягальнях? Це якийсь наболілий момент, який потребує сатири?
Якщо ні, якщо це просто абстрактна ситуація - то це аж ніяк не сатира, а звичайний жарт.
Моя перша реація на вірш - :рл: Враження не зміниться. :незнаю:

Не грає, бо країна тут не при чому, жарт не про країну, а що спортсмен здобув не медаль, а оте все.
До війни я б теж так вважала. А тепер будь-які слова або в плюс, або в мінус реноме країни.

Ми якось занадто серйозно обговорюємо звичайний жарт.
Ну бачиш, деякі люди зараз сприймають однобоко, час такий. Можна спробувати прибрати Україну. Якщо оху погодиться.

(Нашвидкоруч)
спортсмен здобув на цих змаганнях
у роздягальні портмоне
сто тридцять евро данський паспорт
годинник жуйку спрей для ніг

Не можна дивитись як на сатиру. Бо нема предмета сатири
Коли я кажу чоловіку жартома "ти шо, до коханки пішов?", він не вважає це сатиричним зауваженням чи злим підколом, а звичайним жартом, бо в нього нема коханки. А от якби була, він би метушився і ображався. Тож і в даному випадку мене скоріш лякає така серйозна реакція на жарт, тобто те, що розглядається можливість взагалі сприймати серйозно цю ситуацію. Мені таке в голову не прийшло навіть.

Ну бачиш, деякі люди зараз сприймають однобоко, час такий. Можна спробувати прибрати Україну. Якщо оху погодиться.

(Нашвидкоруч)
спортсмен здобув на цих змаганнях
у роздягальні портмоне
сто тридцять евро данський паспорт
годинник жуйку спрей для ніг
Так, з цього я б теж сміялася.

Якщо вже обговорюємо вірші, то давайте і мій. Мені здається, що він незрозумілий.

як був би інтелектуалом
до тебе бігла б я чимдуж
не мозок то хоча б сідниці
напруж
© Іронія

петро дивився на оксану
крізь призму власних побажань
але вона розбила призму
і зразу стало все окей

Доброго ранку! Добро є :кава:

462465776_1706559566825957_890554995992293928_n.webp

Назад