Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Гадаю, це стосується флібуста.site, а є ще флібуста.is, ось вона-то навряд чи закриється.Флібуста закривається.
Ну мабуть же власник один.Гадаю, це стосується флібуста.site, а є ще флібуста.is, ось вона-то навряд чи закриється.
Ні. Не слухаю аудіо чоловічим голосом. Один раз тільки чоловічим слухала книжку - "Чорну каву" А.Крісті. З тих пір -Ф'ям, ти це слухала?
Просто прикольне оповідання. Я з цього голоса почала слухати. І на ньому врешті-решт і зупинилася. На жаль, фентезі у нього нема. І загалом мало.Ні. Не слухаю аудіо чоловічим голосом. Один раз тільки чоловічим слухала книжку - "Чорну каву" А.Крісті. З тих пір -![]()
Якщо нема аудіо тієї книжки, яку хочу почитати - читаю сама, текстом
![]()
Я з цього голоса почала слухати. І на ньому врешті решт і зупинилася.
Дивно, але я сьогодні нічого не чую. Вранці була на вулиці - теж не чулаОт падлюки, не вгомоняться ніяк.
Я вдень не чула, у мій район прилетіло, я на роботі була. А оце чула і попередні, і зараз.Дивно, але я сьогодні нічого не чую. Вранці була на вулиці - теж не чула
Ті зараз дома чи на роботі? Не чула сьогодні ні одинЯ вдень не чула, у мій район прилетіло, я на роботі була. А оце чула і попередні, і зараз.
Вдома.Ті зараз дома чи на роботі? Не чула сьогодні ні один
мабуть я сьогодні в акустичної яміВдома.
Ну ми ж з тобою в різних районах, може то по прямій до мене ближче.мабуть я сьогодні в акустичної ямі![]()