Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Нумерологія ж не визначає фінансово вдалі роки.
А мені начебто вона визначає все. Там відбуваються події з певною періодичністю.
Але мені цікавий той ролик. Не пам'ятаєш, так?
Там треба було писати цифри як у табличку. І чомусь мені здається, що ще й астрологія була задіяна. А може це я вигадала.

Доброго ранку! Кхе...Нам добра...кхе-кхе :кава:
OIG2.jpg

Останнє редагування:
Сьогодні гугл порадував конкретно мене. Я ж практично весь час читаю про магічні академії, а там зазвичай на дахах кам'яні гарпії присутні :) І ось - сьогодні така картинка:

.webp

Це ж не просто гарпія, а гарпія з пташеням, що буває дуже рідко, раз на скількі-то там столітть :)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Раз на кілька століть гарпії різних статей прилітають одне до одної, щоб завести оце :) Здавалося б, вони ж кам'яні. Але магія ж! :-) Вони оживають на деякий час.

OIG2.webp

Дивився "Майстер і Маргарита" 23 року.
Зібрались же з духом нарешті зробити нормальну екранізацію.

Дивився "Майстер і Маргарита" 23 року.
Зібрались же з духом нарешті зробити нормальну екранізацію.
А серіал не подобався?
Подивилася трейлер, враження позитивне. Принаймні Майстер і Маргарита зовнішньо мене влаштовують, на відміну від серіалу. З котом ще є питання, бо той штучний кіт дуже дратував.

А серіал не подобався?
Подивилася трейлер, враження позитивне. Принаймні Майстер і Маргарита зовнішньо мене влаштовують, на відміну від серіалу. З котом ще є питання, бо той штучний кіт дуже дратував.
Який серіал? Якогось 2000 року?
Просто барахло.

Тепер на черзі французький "Граф Монте-Крісто".

А у мене чудові, пухкі, смачнючі оладки з яблуками! Не знаю як зупинитися і перестати їх їсти :жую:

Останнє редагування:
Як вам така форма імені, як Орися? Мені подобається. На рись схоже :-)
Якщо в мене колись буде котяча тварина, то котика назву Сітх, а кішку Орися :-)

Знаєте чого не вистачає цим оладками? Рідкого меду. Ото була б бомба :любов:

Назад
Зверху Знизу