Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ось який я вчора дивилася. Другий співрозмовник. Він одразу починає спілкуватися з ним трохи зверхньо і зневажливо. Мене б таке, наприклад, одразу вивело б з себе. Росіянин спілкується нормально, видно що людина просто хоче обговорити питання. А цей провокує. Дивна поведінка для історика, якщо, звісно, його мета - шукати істину (розповідати, переконувати), а не тролити. ІМХО.Я так не думаю. До блекаутів не пропускав жодного його ролика і не можу з тобою погодитись.
Ми ж про того співрозмовника, що з 5.12? На мій погляд, він намагається розповісти що він вивчав, а історик розмовляє з ним як з тупим учнем на уроці: "щооо вивчааав", "якииий сааме"... таким тоном, що видно, що він ставить його нижче себе.Можливо, у мене замилене око, але історик спілкується адекватно. Його другий співрозмовник уникає відповідей і намагається принизити.
Скільки зупинок на каву у тебе вже було?
ДвіСкільки зупинок на каву у тебе вже було?Я думаю щодо другої
А, ще: що дивитися тепер будемо?
Так, про цього співрозмовника. Але я все одно не відчуваю зверхності історика.Ми ж про того співрозмовника, що з 5.12? На мій погляд, він намагається розповісти що він вивчав, а історик розмовляє з ним як з тупим учнем на уроці: "щооо вивчааав", "якииий сааме"... таким тоном, що видно, що він ставить його нижче себе.
Ну ок. Значить ти не такий чутливий до інтонацій. Співрозмовник теж відчувТак, про цього співрозмовника. Але я все одно не відчуваю зверхності історика.
Можливо. Можу порекомендувати коректну розмову з росіянином. Відео так і називається
Ну от - самий початок. Співрозмовник хоче з ним щось обговорити. Нормальний тон, і ще нічого оскорбляючого він не сказав. Історик: "я не це не обговорюю, яка вам справа до України?". От серйозно? Нікому не може бути цікаво що відбувається в Україні? І ми самі теж не цікавимося що відбувається в рашці чи деінде?Можливо. Можу порекомендувати коректну розмову з росіянином.
Росіянин назвав тему для обговорення: "Положение на Украине, происходящее на Украине…". Що це, як не образа?Ну от - самий початок. Співрозмовник хоче з ним щось обговорити. Нормальний тон, і ще нічого оскорбляючого він не сказав. Історик: "я не це не обговорюю, яка вам справа до України?". От серйозно? Нікому не може бути цікаво що відбувається в Україні? І ми самі теж не цікавимося що відбувається в рашці чи деінде?
Стандартне запитаня пана Віталія: "Какую последнюю книгу по истории Вы читали, кроме учебника и художественной?". У різних варіаціях. Іноді додає: "Попробуем от этого оттолкнуться". Мета - обрати чи відкинути тему історії, а не принизити.Ок. Далі: співрозмовник каже, що і Британія йому цікаво. Відповідь: "ок, яку книжечку ви читали про це?". Причому теж саме було і попередньому ролику. Знову поблажливий тон, навіть оце "книжечка". Мета: показати, що співрозмовник десь там нижче плінтуса, не має права цікавитися чимось, книг на цю тему не читав... Тобто не схоже, що цей історик зацікавлений в діалозі. Мабуть так з *****ами і треба, але тоді як і казала, мета його перебування там - принизити їх. Не перемогти фактами, а від самого початку дати копняка. Хай вони, як народ, на це і заслуговують, але в даному випадку це принижує самого ж історика. ІМХО. Так що дивитися далі бажання не викликає, бо викликає негативне ставлення саме до українця.
О, я це дивилася років 5 тому, здається, у 2019, дуже сподобалося. Одночасно я ще й читала цю книгуДві
Я вчора ось це почала дивитися⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
На диво дуже динамічно
Нічого, моб.інет не дозволяєА ті що дивишся?
Я подивилася цей випуск. Загалом сподобалося, як він їх мочить.Ми ж про того співрозмовника, що з 5.12? На мій погляд, він намагається розповісти що він вивчав, а історик розмовляє з ним як з тупим учнем на уроці: "щооо вивчааав", "якииий сааме"... таким тоном, що видно, що він ставить його нижче себе.
Гадаєш, що він зробив це з метою образити? Вони всі говорять так, як звично (хоча, звісно, більшість свідомо не прагне це міняти). Скажу тобі більше, навіть у мене інколи автоматично виникає в голові фраза з "на", бо колись казали так.Росіянин назвав тему для обговорення: "Положение на Украине, происходящее на Украине…". Що це, як не образа?
Що мочить - то я не проти, я ж не про те. Загалом сподобалося, як він їх мочить
Росіянин так хотів образити, як історик — принизитиГадаєш, що він зробив це з метою образити? Вони всі говорять так, як звично (хоча, звісно, більшість свідомо не прагне це міняти). Скажу тобі більше, навіть у мене інколи автоматично виникає в голові фраза з "на", бо колись казали так.