Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Про шухлядку думала. Але шухлядка це шось, куди ховають з очей подалі. А в нас навпаки, напоказ.
В принципі, до торби можна так само придратись...
От по смислу підішла б "вітрина". Але слово не автентичне, на відміну від торбинки і шухлядки (

Шось мені прям "таця з пирогами" подобається. От тільки прикро за інші форми...

Це можна Тека. Але це українське слово не всі знають. І таким чином знов вертаємося до Віршотеки :-)

Так, був такий варіант. Його плюс ще в тому, що бібліотека українською називається книгозбіірня, тобто виходить вдалий аналог. Але мінус в тому, що не дуже милозвучно

Це можна Тека. Але це українське слово не всі знають. І таким чином знов вертаємося до Віршотеки :-)
Просто тека не цікаво, а з чимось поєднувати - дійсно віршотека знов получається

От станом на зараз мені подобається "Торбинка віршів". Домен назву torbynka - досить зручно набирається і запам'ятовується. І написати вступне слово, мовляв, наша торбинка всередині більша, ніж ззовні, так само як і наші вірші.

Слоган для сайту я планую "маленькі вірші з великим змістом".

Але це станом на зараз. Шо буде через годину, я не знаю ) Півгодини тому мені подобалась Таця )

Останнє редагування:
Ще придумала Віршодвір. Але торбинка в мене все одно в пріоритеті поки що

Ще придумала Віршодвір. Але торбинка в мене все одно в пріоритеті поки що
Торбинка з віршами - приємне. Щось на кшталт скринька з чудесами. Але не масштабне. Поеторій - таке серйозне, щось велике. А торбинка - то торбинка.
Віршодвір - за напрямом подобається, я теж підбирала в такому розрізі, щоб брати місто, чи замок, чи щось таке. Нічого не придумала. Але двір - занадто просте, як на мене.

Але не масштабне. Поеторій - таке серйозне, щось велике. А торбинка - то торбинка.
Так мені як раз подобається, що торбинка натякає на шось маленьке. В нас все ж таки мікропоезія. Всі оті поеторії, віршарії і віршотеки з віршодворами ніяк не вказують от на цю "мікрість". Плюс якщо обіграти оцю думку, що вміст торбинки більше ніж вона сама. Це єдиний поки варіант, для якого вимальовується якась концепція (шось маленьке з несподівано великим вмістом). Мені прям оцей концепт дуже подобається.

Так мені як раз подобається, що торбинка натякає на шось маленьке. В нас все ж таки мікропоезія. Всі оті поеторії, віршарії і віршотеки з віршодворами ніяк не вказують от на цю "мікрість". Плюс якщо обіграти оцю думку, що вміст торбинки більше ніж вона сама. Це єдиний поки варіант, для якого вимальовується якась концепція (шось маленьке з несподівано великим вмістом). Мені прям оцей концепт дуже подобається.
Ну загалом назва непогана. І однозначно зовсім інша ніж рос.

Назад
Зверху Знизу