Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Інший сайт показуватиме у гуглі лише деякий час, поки твій сайт не набере популярності.
Сам по собі він популярності не набере, мені для цього ще доведеться добряче упоротись. І ця Віршотека буде заважати.
"Віршики-пиріжки" трохи інше. ФБ сам по собі розкручений сайт, він все зробив сам

Сам по собі він популярності не набере, мені для цього ще доведеться добряче упоротись. І ця Віршотека буде заважати.
"Віршики-пиріжки" трохи інше. ФБ сам по собі розкручений сайт, він все зробив сам
А я думала, що коли сайт стає популярним, то Гугл його автоматично піднімає вгору.

Поки що для мене ця назва найкраща. Те, що починається з "поет", нагадує Поеторій, це мені не подобається.
Можна ще якось обіграти Мікроформи, Мікроформат, Мікропоезію, Портативну поезію, Компактну поезію

Не передає зміст )
Від слова "писати" )) Але такі сайти теж мають вже існувати.
А шоб сайт став популярним, Гугл має показувати його вгорі ) Це замкнене коло
Але ж ти якось будеш його розкручувати. Ото ж і стане популярним. Це я просто розмірковую, а не наполягаю.

Від слова "писати" )) Але такі сайти теж мають вже існувати.

Але ж ти якось будеш його розкручувати. Ото ж і стане популярним. Це я просто розмірковую, а не наполягаю.
От як раз ця існуюча Віршотека буде заважати його розкручувати

Те, що починається з "поет", нагадує Поеторій, це мені не подобається.
В принципі, якщо ми категорично не хочемо, щоб нагадувало Поеторій, тоді ми не зобов'язані обмежуватись одним словом. Можна назвати, наприклад, "Скринька віршів", мені подобається. Домен зробити, наприклад, skrynka. Або "торба віршів" (чогось мене дуже плющить від "торби").

Але мені навпаки здавалось, що треба якось натякнути, що це аналог Поеторія, хіба ні?

В принципі, якщо ми категорично не хочемо, щоб нагадувало Поеторій, тоді ми не зобов'язані обмежуватись одним словом. Можна назвати, наприклад, "Скринька віршів", мені подобається. Домен зробити, наприклад, skrynka. Або "торба віршів" (чогось мене дуже плющить від "торби").

Але мені навпаки здавалось, що треба якось натякнути, що це аналог Поеторія, хіба ні?
Торбинка зі скоринкою :) Віршиброд :))

Я б запропонувала "кошик з пирогами", але кошик міцно асоціюється або з магазином, або з чимось видаленим

Шухлядка з пиріжками
Шухлядка для нотаткив
:)
Про шухлядку думала. Але шухлядка це шось, куди ховають з очей подалі. А в нас навпаки, напоказ.
В принципі, до торби можна так само придратись...

мені ще "етажерка" подобається, але хз як її приткнуть. Якщо писати "поетажерка", то виходить, що воно жере поетів (((

Про шухлядку думала. Але шухлядка це шось, куди ховають з очей подалі. А в нас навпаки, напоказ.
В принципі, до торби можна так само придратись...
А Пиріжкарня вже була? И замануха - "пиріжки на будь-який смак, цілодобово" :їжа: :)

Нормальний варіант не можу придумати, зате стьобні так і лізуть в голову.

ПоТвори (поетичні твори)
*****Жу (порошки, пиріжки з журбинками)
:confused:

Назад
Зверху Знизу