Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я хотіла розпитати чому, куди... а потім подумала, що не варто лізти не в свою справу)) Хлопець сказав: тепер вам спокійно буде. А я сказала, що ще невідомо :ги: А він перед тим сказав: слава богу, що з'їжджаємо. Мабуть не хотів тут жити.

Я хотіла розпитати чому, куди... а потім подумала, що не варто лізти не в свою справу)) Хлопець сказав: тепер вам спокійно буде. А я сказала, що ще невідомо :ги: А він перед тим сказав: слава богу, що з'їжджаємо. Мабуть не хотів тут жити.
Ну хоч деякий час ніхто верещати не буде!

Ну хоч деякий час ніхто верещати не буде!
Так невідомо ж скільки той час триватиме. Може там на завтра вже є нові. Хоча зараз квартирантів так просто не знайдеш. Я оце досі не знайшла. Але залежить від того яку ціну поставить.

Я уже не буду заселяти екзальтованих дамочок.
До мене засели когось!
В мене на вчора хлопець просився, а потім інші люди. Я їм сказала, що спочатку хлопцеві квартиру покажу, бо дуже боявся, що я комусь здам. А він вчора прийшов і бачу, що не дуже адекватний, то відмовила. А ті тепер слухавку не беруть. Мабуть вже знайшли щось інше. А загалом запитів нема.

До мене засели когось!
В мене на вчора хлопець просився, а потім інші люди. Я їм сказала, що спочатку хлопцеві квартиру покажу, бо дуже боявся, що я комусь здам. А він вчора прийшов і бачу, що не дуже адекватний, то відмовила. А ті тепер слухавку не беруть. Мабуть вже знайшли щось інше. А загалом запитів нема.
То зареєструй свою кімнату на сайті Booking.

Та без різниці для кого. Хто житло шукає.
Не вірю я в ефективність того сайту. Все ж таки розрахований на короткочасний зйом, та і хто про нього знає? Про ОЛХ знають усі... в ТГ можна щось нарити. А той мабуть все-таки відомий здебільшого мандрівникам.

Доброї ночі всім!

OIG1.webp

Поки що тиші нема. Чи власниця прибирає, чи хлопець поїхав і забув забрати дівчину :-)

💥Американський бренд Apollo Peak випустив "алкогольні" напої для котиків і собак. Напій містить виключно натуральні інгредієнти та жодного алкоголю. До складу цього оригінального вина входить: м'ята, сік буряка, морська сіль та аскорбінова кислота. Завдяки м'яті котик швидко заспокоюється та виглядає дещо сп'янілим.

Тепер нарешті можна випити з котом. Виходимо на новий рівень.
:-)

От кожного разу, коли організовуємо акцію зі старими віршами, знаходяться люди (а можливо це весь час одна людина), які постять спочатку в коменти, а потім в стрічку Мікро, хоча ж написано, що постимо в Віршики, і акція ця кожного раз відбувається у Віршиках. І от знову :rolleyes:

Хеллоу!
Хочу повернутися до питання, як назвати наш український поеторій.
Назва "Віршотека" хороша, але має пару недоліків.
По-перше, проект "Віршотека" вже існував в інеті. Це відеопідборка на ютубі, де люди читають українські вірші. Не схоже шоб він досі був живий, але гугл його запам'ятав, і за запитом "Віршотека" буде в першу чергу шукати його, а не нас. Не хочу такої плутанини. Це основна причина.
Ще є пара менш істотних зауважень:
- якось воно мені здається недостатньо благозвучним (можливо це суб'єктивно)
- не дуже хочеться починати назву з букви В. Бо якщо буже аккаунт типу virshoteka, в деких випадках (наприклад в поштовиках чи месенджерах) може автоматично створюватись аватарка у вигляді великої букви V, а це в наш час викликає не дуже хороші асоціації. Але, на жаль, з нашою тематикою буде важко цього уникнути, хіба що юзати не "вірш..." а "поет..." - поетека, поетарня. Ну в крайньому випадку цим недоліком ми знехтуємо.

Отже, треба мозковий штурм. Я зараз накидаю все підряд, що мені приходило в голову протягом тижня, в тому числі дурнуваті варіанти теж (прошу не ржати) - вони можуть когось наштовхнути на шось путнє. Дуже прошу включитись і пофантазувати ще трохи. Бо вже мозок кипить.

Віршоскриня
Віршкатулка
Поетарня
Поетека
Поеторба
Поетив
Поезіярня
Віршологія
Віршозбірня
Віршкарня
Віршосховище
Довіршеність
Віршина
Поетажерка

Хеллоу!
Хочу повернутися до питання, як назвати наш український поеторій.
Назва "Віршотека" хороша, але має пару недоліків.
По-перше, проект "Віршотека" вже існував в інеті. Це відеопідборка на ютубі, де люди читають українські вірші. Не схоже шоб він досі був живий, але гугл його запам'ятав, і за запитом "Віршотека" буде в першу чергу шукати його, а не нас. Не хочу такої плутанини. Це основна причина.
Ще є пара менш істотних зауважень:
- якось воно мені здається недостатньо благозвучним (можливо це суб'єктивно)
- не дуже хочеться починати назву з букви В. Бо якщо буже аккаунт типу virshoteka, в деких випадках (наприклад в поштовиках чи месенджерах) може автоматично створюватись аватарка у вигляді великої букви V, а це в наш час викликає не дуже хороші асоціації. Але, на жаль, з нашою тематикою буде важко цього уникнути, хіба що юзати не "вірш..." а "поет..." - поетека, поетарня. Ну в крайньому випадку цим недоліком ми знехтуємо.

Отже, треба мозковий штурм. Я зараз накидаю все підряд, що мені приходило в голову протягом тижня, в тому числі дурнуваті варіанти теж (прошу не ржати) - вони можуть когось наштовхнути на шось путнє. Дуже прошу включитись і пофантазувати ще трохи. Бо вже мозок кипить.

Віршоскриня
Віршкатулка
Поетарня
Поетека
Поеторба
Поетив
Поезіярня
Віршологія
Віршозбірня
Віршкарня
Віршосховище
Довіршеність
Віршина
Поетажерка
Для мене аргументом, вартим уваги, є лише англ. В. Інший сайт показуватиме у гуглі лише деякий час, поки твій сайт не набере популярності. Он ВП довго не показувало на запит "Віршики-пиріжки", а потім почало. Крім того, ніхто просто так не буде шукати цей сайт за назвою, а коли людина вже його знатиме, і шукатиме, то знатиме і який варіант обрати.
Поки що для мене ця назва найкраща. Те, що починається з "поет", нагадує Поеторій, це мені не подобається.

Назад
Зверху Знизу