Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Гатка — як правило, дерев'яна споруда, встановлене у воді для риболовлі чи пірнання.
Тобто є таке офіційне слово, не знала. :) пішла теж почитала. Дійсно є. На річці встановити буде складно, течія, а ось на водосховищі - мила справа.
Оскільське водосховище було вельми широким в часи мого дитинства. Перетиналося на човні хвилин за 30. Мною, в смислі. Якийсь чоловік скоріше б впорався, звісно. :-)
Яка ж я тоді була смілива. :rolleyes: Плавала усюди на човні, вилазила на протилежний берег і досліджувала його. Береги були різні. Один цілком цивільний - пологий, пісок, пляжі, турбази. Інший - дикий, очерет, кручі, глина осипається з-під ніг.. Могла б загреміти ще й як, ніхто б і не знайшов. :rolleyes: Діти завжди думають, що безсмертні :)

Сьогодні найкращий день року.
Я колись замислилася: а який день мені подобається найбільше в усьому році? Травень.. а день який? :rolleyes: Вирішила, що 12-те :) Але іноді забуваю про це - і.. млин, моє ж 12 травня вже минуло! аааа! :кава:

Це моя глибока помилка.
Може, домовимося? :) Ти не шпиняєш нас, ми не шпиняємо тебе. А? :)

f21cb1030bc1e527006d6b068fb9987d.webp

Лено, ти зрозуміла вірш про скрипку і Олега?

І кліщі (павукоподібні), і павуки кусали.
Як ти діставав кліща?
Мене колись куснув кліщ, як раз на тому березі Оскільського водосховища, куди я плавала. Чим тільки я його не намагалася відчепити! Про олію не знала тоді.

Як ти діставав кліща?
Пінцетом. А на котах вже наблотикався нігтями. Тягну і викручую.
:D І бджоли, і оси, і мурахи. Гадюки тільки не кусали.
Де ти взяв такого павука?
Вирішив зрізати дорогу через степ і попався у його тенета.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу