Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А у мене все скінчилося! Майже все, кава єЄ котлети, і картопля, і крупи, і сало, і сир, і шоколад. Нема хліба. Хліба хочеться. А виходити не хочеться![]()
А я налаштовуюся вийти. Бо їсти ж хочетьсяА у мене все скінчилося! Майже все, кава єАле зараз я у процесі борщу та відбівних
![]()
Схоже на вулиці добре, бо Гаррі пішов на балкон та заснув тамА я налаштовуюся вийти. Бо їсти ж хочетьсяНу і настрій так собі, а бутер його підніме
І ще майонез треба, хочу салат зробити з морквою і плавленим сирком. І їсти з хлібом![]()
Він ішов далі, але просто втомився по дорозі.Схоже на вулиці добре, бо Гаррі пішов на балкон та заснув там![]()
Я вже повернулася. Наїлася. Склала кілька віршиків. Знайшла цукерки. Наїлася.Схоже на вулиці добре, бо Гаррі пішов на балкон та заснув там![]()
У нас в поетичній групі флешмоб: складаємо пиріжки та порошки про поцілунки. Приєднуйся!Виправив.
Далі треба шось зробити шоб не було боляче за безцільно прожиті роки.Наїлася.
Що далі?
Не хочу я сьогодні нічого робити.Далі треба шось зробити шоб не було боляче за безцільно прожиті роки.
Я спатиЯ вже повернулася. Наїлася. Склала кілька віршиків. Знайшла цукерки. Наїлася.
Що далі?
Так, стопе. Серіал сам себе не подивиться!Я спати![]()
ВжеУ нас в поетичній групі флешмоб: складаємо пиріжки та порошки про поцілунки. Приєднуйся!
Лено, ти теж!
І Айвенго!
![]()
При будь-якій незрозумілій ситуації вкладатися спати![]()
Як тобі ці двоє - герцог Орлеанський і шевал'є Лотарингський?
Дуже смішить мадам де Монтеспан, коханка короля. "Чому ви мене так ненавидіте?!"
якщо жінки не замовкаютьУ нас в поетичній групі флешмоб: складаємо пиріжки та порошки про поцілунки. Приєднуйся!
У цього Орлеанского такий типаж, що я навіть замислилася, не не грав він десь ельфа?Як тобі ці двоє - герцог Орлеанський і шевал'є Лотарингський?Втім, красива парочка!
Брюнет та блондин.
![]()
А вона в чомусь має рацію. У короля мала бути коханка. Це традиція. Традиції порушувати не можна. А королева раптом незадоволена!Дуже смішить мадам де Монтеспан, коханка короля. "Чому ви мене так ненавидіте?!"- питає у королеви.
Дійсно, чому?![]()
А де дон Сезар де Базан, граф де Га Рофа?Як тобі ці двоє - герцог Орлеанський і шевал'є Лотарингський?Втім, красива парочка!
Брюнет та блондин.
А то хіба не Ницо Потворно? 🕵️♂️У цього Орлеанского такий типаж, що я навіть замислилася, не не грав він десь ельфа?![]()
Пішла подивилася, чи була така книга. Давно хотіла дізнатися, чи це екранізація, однак привід не знаходивсяА де дон Сезар де Базан, граф де Га Рофа?