Ф'яметта
Куратор теми
Статус: Офлайн
Повідом.: 70318
Повідом.: 70318
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В 4 сезоне Фарго таке також є. Але рік 1950.
Бачу, що в давнині обмін заручниками, найчастіше дітьми, був звичайною справою. Діти виростали в іншій сім'ї, іншій культурі. Іноді це призводило до зовсім неочікуваних наслідків. А початкова мета була підтримання миру між племенами.
Дивилася до кінця з надією побачити мрію. Не побачилаМрія їжачка.
Я також. Може, думаю, не зрозуміла чогосьДивилася до кінця з надією побачити мрію. Не побачила![]()
Дивилася до кінця з надією побачити мрію. Не побачила![]()
Та ну васЯ також. Може, думаю, не зрозуміла чогось![]()
Та ж вони і так бігають. Мріяти треба про щось недосяжнеТа ну васЯсно же: їжачок мріє бігати по травичці з квіточками! 🌺
Перший раз чую. Але повністю згоднаВи не пам'ятаєте мем, де кішка щось каже, по типу що нема у світі чогось (не пам'ятаю, наприклад, досконалості), а кошеня відповідає: а я?
Так зима ж зараз! Це мрія того іжачка, у якого надворі зима. Він сидить вдома і мріє, як буде бігати весною!Та ж вони і так бігають. Мріяти треба про щось недосяжне![]()
Тоді це сни їжачка, бо вони взимку сплятьТак зима ж зараз! Це мрія того іжачка, у якого надворі зима. Він сидить вдома і мріє, як буде бігати весною!![]()
Це домашній їжачокТоді це сни їжачка, бо вони взимку сплять![]()
Все. Тепер зрозумилаТак зима ж зараз! Це мрія того іжачка, у якого надворі зима. Він сидить вдома і мріє, як буде бігати весною!![]()
Одного разу син моєї бабусі (потім мій дядько), будучи ще хлопцем, приволок додому їжака... Було зовсім несхоже, що їжак збентежений зміною житлових умов (квартира замість лісу). Він із задоволенням зжер все запропоноване і завалився спати. Бабуся вирішила, що тварина тиха і нехай уже живе... Проспавши весь день їжачок прокинувся ближче до ночі та почав ходити по квартирі цокаючи кігтями. При цьому він пихкав, чимось шурхотів і чавкав. Голосно чухався, чхав і шипів як сатана. Бабуся тихо хрестилася у ліжку. Вранці вона виявила, що їжак заліз на підвіконня і намагається втопитися у бідоні з молоком. Вона вивудила його за задні лапи, а він при цьому продовжував сьорбати з бідона. Мокрий їжак був посаджений в коробку з-під посилки і дідусь повіз його на дачу до товариша по службі. Де й пропав на два дні. Повернувся дідусь трохи непоголений і пом'ятий, без їжака, але й без пляшки горилки, яка пропала з дому після від'їзду діда з їжакомЦе домашній їжачокЗ тг-каналу Їжачки. Я так розумію, там виключно домашні, і вони не сплять.
"Здебільшого кімнатні їжаки взимку не сплять. Сплячка – це адаптація звірків до несприятливих кліматичних умов"
Точно, їжак - сатона!Одного разу син моєї бабусі (потім мій дядько), будучи ще хлопцем, приволок додому їжака... Було зовсім несхоже, що їжак збентежений зміною житлових умов (квартира замість лісу). Він із задоволенням зжер все запропоноване і завалився спати. Бабуся вирішила, що тварина тиха і нехай уже живе... Проспавши весь день їжачок прокинувся ближче до ночі та почав ходити по квартирі цокаючи кігтями. При цьому він пихкав, чимось шурхотів і чавкав. Голосно чухався і шипів як сатона. Бабуся тихо хрестилася у ліжку. Вранці вона виявила, що їжак заліз на підвіконня і намагається втопитися у бідоні з молоком. Вона вивудила його за задні лапи, а він при цьому продовжував сьорбати з бідона. Мокрий їжак був посаджений в коробку з-під посилки і дідусь повіз його на дачу до товариша по службі. Де й пропав на два дні. Повернувся дідусь трохи непоголений і пом'ятий, без їжака, але й без пляшки горилки, яка пропала з дому після від'їзду діда з їжаком![]()
до Сатаны він не дотягнувТочно, їжак - сатона!![]()
Майже дотягнув - он що з дідом зробив!до Сатаны він не дотягнув![]()
Вона вивудила його за задні лапи, а він при цьому продовжував сьорбати з бідона
Ну це переказ, сімейна історія. Фраза, яку ти процитувала – майже пряма цитата бабціДякую, Лена. Ти як завжди неперевершена в спонтанних розповідях!
![]()