Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Звучить як у книгах "Ти маєш пройти випробування!" :D
:ги:

OIG3.webp

:пиво:

Бачу, що в давнині обмін заручниками, найчастіше дітьми, був звичайною справою. Діти виростали в іншій сім'ї, іншій культурі. Іноді це призводило до зовсім неочікуваних наслідків. А початкова мета була підтримання миру між племенами.
В 4 сезоне Фарго таке також є. Але рік 1950.

Ви не пам'ятаєте мем, де кішка щось каже, по типу що нема у світі чогось (не пам'ятаю, наприклад, досконалості), а кошеня відповідає: а я?

Тоді це сни їжачка, бо вони взимку сплять :-)
Це домашній їжачок :) З тг-каналу Їжачки. Я так розумію, там виключно домашні, і вони не сплять.

"Здебільшого кімнатні їжаки взимку не сплять. Сплячка – це адаптація звірків до несприятливих кліматичних умов"

Це домашній їжачок :) З тг-каналу Їжачки. Я так розумію, там виключно домашні, і вони не сплять.

"Здебільшого кімнатні їжаки взимку не сплять. Сплячка – це адаптація звірків до несприятливих кліматичних умов"
Одного разу син моєї бабусі (потім мій дядько), будучи ще хлопцем, приволок додому їжака... Було зовсім несхоже, що їжак збентежений зміною житлових умов (квартира замість лісу). Він із задоволенням зжер все запропоноване і завалився спати. Бабуся вирішила, що тварина тиха і нехай уже живе... Проспавши весь день їжачок прокинувся ближче до ночі та почав ходити по квартирі цокаючи кігтями. При цьому він пихкав, чимось шурхотів і чавкав. Голосно чухався, чхав і шипів як сатана. Бабуся тихо хрестилася у ліжку. Вранці вона виявила, що їжак заліз на підвіконня і намагається втопитися у бідоні з молоком. Вона вивудила його за задні лапи, а він при цьому продовжував сьорбати з бідона. Мокрий їжак був посаджений в коробку з-під посилки і дідусь повіз його на дачу до товариша по службі. Де й пропав на два дні. Повернувся дідусь трохи непоголений і пом'ятий, без їжака, але й без пляшки горилки, яка пропала з дому після від'їзду діда з їжаком :D

Останнє редагування:
Одного разу син моєї бабусі (потім мій дядько), будучи ще хлопцем, приволок додому їжака... Було зовсім несхоже, що їжак збентежений зміною житлових умов (квартира замість лісу). Він із задоволенням зжер все запропоноване і завалився спати. Бабуся вирішила, що тварина тиха і нехай уже живе... Проспавши весь день їжачок прокинувся ближче до ночі та почав ходити по квартирі цокаючи кігтями. При цьому він пихкав, чимось шурхотів і чавкав. Голосно чухався і шипів як сатона. Бабуся тихо хрестилася у ліжку. Вранці вона виявила, що їжак заліз на підвіконня і намагається втопитися у бідоні з молоком. Вона вивудила його за задні лапи, а він при цьому продовжував сьорбати з бідона. Мокрий їжак був посаджений в коробку з-під посилки і дідусь повіз його на дачу до товариша по службі. Де й пропав на два дні. Повернувся дідусь трохи непоголений і пом'ятий, без їжака, але й без пляшки горилки, яка пропала з дому після від'їзду діда з їжаком :D
Точно, їжак - сатона! :-)

Яка краса на вулиці! Такий великий сніг!

Назад
Зверху Знизу