Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Дивлюся 7-му серію 2-го сезону Вальхалли. Драккар вже потерпів трощу на Дніпровських порогах. А тобі не здалося в попередніх серіях, що у них Дніпро в Новгороді? :-) Там же немовби про Новгород йшлося: Харальд приїхав у нього, як племінник Ярослава мудрого. Не домігшись допомоги, вирішив плисти кораблем по Дніпру, потім Чорним морем до Стамбула-Константинополя.

За розміром він повністю відповідає книжковому герою. Там такий і був, на якому сорочки лопалися:love:
У 2012 році вийшла повнометражка з Томом Крузом у головній ролі. Я іржала ще не бачачи - у нього ж ріст 1.70 і взагалі статура слабенька
Взагалі-то Круз, як на свій зріст, непогано виглядає... Явно качається, коли буває без сорочки, помітно, що м'язи є. Але до ролі громили йому дуже далеко :угу: :-)

Я іржала ще не бачачи - у нього ж ріст 1.70 і взагалі статура слабенька
Лена, тобі, схоже, подобаються височенні кремезні чоловіки! :-) У тебе і власний чоловік такий же. Особливо "доставляє", коли такий чоловік ще й мімімі на характер, а зовнішність тільки маска :)

Дивлюся 7-му серію 2-го сезону Вальхалли. Драккар вже потерпів трощу на Дніпровських порогах. А тобі не здалося в попередніх серіях, що у них Дніпро в Новгороді? :-) Там же немовби про Новгород йшлося: Харальд приїхав у нього, як племінник Ярослава мудрого. Не домігшись допомоги, вирішив плисти кораблем по Дніпру, потім Чорним морем до Стамбула-Константинополя.
Здалося. Якось доволоклися:D Але й Дніпро у ніх більш схож на нашу Лопань:D

Здалося. Якось доволоклися:D Але й Дніпро у ніх більш схож на нашу Лопань
Який найшли у себе в Ірландії (саме там відбувалися зйомки Вікінгів та Вальхалли) :ги: Де ж на такому маленькому острові знайти величезні ріки! :-)

Це як свій власний дракон :D
Схоже, він приймає якусь участь в приготуванні іжі :їжа:

OIG1.hu0EdVpl5fJHpBm.jpg

Я помітила схожість актриси, що грала Міріам, на одну співачку. Бачила колись її в дуеті з Ником Кейвом. (некрасива жінка, але це не заважає їй бути популярною в Великій Британії :-) )

Ось Міріам.

Вальхалла.jpg
.

А це співачка. Подивися, чи тобі схожа? :)

Пі Джей Харві.jpg

Я помітила схожість актриси, що грала Міріам, на одну співачку. Бачила колись її в дуеті з Ником Кейвом. (некрасива жінка, але це не заважає їй бути популярною в Великій Британії :-) )

Ось Міріам.

Вальхалла.jpg
.

А це співачка. Подивися, чи тобі схожа? :)

Пі Джей Харві.jpg
Є схожість. Один типаж - важке обличчя

А ось сама пісня, де я її бачила. Незважаючи на її некрасивість, хімія між ними вражаюча :) (вони і справді на той час були парою).

А ось сама пісня, де я її бачила. Незважаючи на її некрасивість, хімія між ними вражаюча :) (вони і справді на той час були парою).
Хімія – точна наука, її всяке мистецтво, типу зовнішності, не цікавить :)

Хімія – точна наука, її всяке мистецтво, типу зовнішності, не цікавить :)
:угу:
Якщо дві душі були зобов'язані в цьому житті закохатися - ніщо їм не завадить! :) В найважчих випадках - навіть наявність тієї ж самої статі :-)

• Це лайк!
Реакції: E.N
От думаю: "п'яна вишня" - це неправильно. І логічніше і красивіше було б "п'янка вишня".

Назад
Зверху Знизу