Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Щастя - це відсутність нещастя.
Нещастя для кожного своє. Ця людина нещасна.
Взагалі дуже дивно було від тебе це все почути, ти ж позиціонувала себе як людину, що добре знайома з психологією.

Нещастя для кожного своє. Ця людина нещасна.
Мені б таке нещастя. Жити десь в глубинці, нікуди особливо не виходити - все машиною, іздити тільки в супермаркет :любов:
Уся інфраструктура в її містечку є, а якщо нудно, вона завжди може поїхати машиною в велике місто. Машина у неї своя є, вона водить, добре знає англійську, мовного бар'єру нема. І я буду їй співчувати? :)
Взагалі дуже дивно було від тебе це все почути, ти ж позиціонувала себе як людину, що добре знайома з психологією.
Тільки якщо це було "на стике" з езотерікою. Я завжди намагаюся не поглиблюватися в звичайну психологію, а навпаки, з неї винирнути.

Знову мені наша актриса схожа на іншу з "Не родись вродливою".

Вкладення

• 710324.webp
    710324.webp
    13 КБ · Перегляди: 24
  • b886f8b3f1b3f502f1f5c2da66de30bc-quality_75Xresize_crop_1Xallow_enlarge_0Xw_790Xh_445.webp
    b886f8b3f1b3f502f1f5c2da66de30bc-quality_75Xresize_crop_1Xallow_enlarge_0Xw_790Xh_445.webp
    40.4 КБ · Перегляди: 25
Раптом усвідомила, що ніколи не дивилася старий фільм "Назад в майбутне", 1985.. (Прям як з Термінатором не так давно - раніше не бачила цілком, тільки меми з нього). Буду надолужувати, і взагалі, комедія ж, порція позитиву не завадить.

7282abc6039e0b091a8e70d2d25bf761.webp

Раптом усвідомила, що ніколи не дивилася старий фільм "Назад в майбутне", 1985.. (Прям як з Термінатором не так давно - раніше не бачила цілком, тільки меми з нього). Буду надолужувати, і взагалі, комедія ж, порція позитиву не завадить.

7282abc6039e0b091a8e70d2d25bf761.jpg
Мені зараз так важко сприймати старі фантастичні фільми. Технології не ті, то воно смішно виглядає ))

Мені зараз так важко сприймати старі фантастичні фільми. Технології не ті, то воно смішно виглядає ))
*Та да* :ги:
Але "Чужий" все-таки дуже крутий, ось його буду переглядати ще не раз :) Щодо інших.. Слухайте, а що, невже так все погано було у 1985-му? :-)

"Молодая жінка пише на папері - гордо і сміливо, немовби на світі ще нема ноутбуків" :-)

OIG1.webp

Пекла вночі піцу. Давно помітила, що пекти щось - заспокоює. Сам процес. Ну, і наприкінці - можна же :їжа:
А когось заспокоює прибирання, миття посуду, прасування білизни. Оце точно не моє. Вовтузився-вовтузився, а їсти так і нічого! :-)

Річер, другий сезон.
Цікаво, що Річера грає актор на ім'я Алан Річсон :)

Нічого такий. Виглядає, як американська мрія. Вольове підборіддя, англосакс. (згадалася аббревіатура W.A.S.P. - "білий, англо-сакс, протестант", це скоріш сарказм в наш час).

image.webp

Цікаво, що Річера грає актор на ім'я Алан Річсон :)

Нічого такий. Виглядає, як американська мрія. Вольове підборіддя, англосакс. (згадалася аббревіатура W.A.S.P. - "білий, англо-сакс, протестант", це скоріш сарказм в наш час).

image.webp
За розміром він повністю відповідає книжковому герою. Там такий і був, на якому сорочки лопалися:love:
У 2012 році вийшла повнометражка з Томом Крузом у головній ролі. Я іржала ще не бачачи - у нього ж ріст 1.70 і взагалі статура слабенька

Зустріла в книжці вираз "смачне очікування" в смислі "предвкушение". :-) На мій погляд, це якісь пекельні борошна! :-)
Еге ж! Аналогу немає, а просто очікування автора не задовольнило. Але смачне - то таки справді на пек.бор схоже. Можна було написати "приємне очікування" :незнаю:

Мені так подобається, що я перестала вести ВП. От думаю, що якщо так і далі буде, доведеться шукати модера замість себе. Тільки тут проблема, що людина має добре розуміти різницю між пиріжками і звичайними віршиками.

Мені сьогодні сон такий наснився...як віщий. Треба запом'ятати и переверити через рік. Так було сказано - через рік

Назад
Зверху Знизу