Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Бачу такого у магазині для тварин. У відділі іграшок для домашніх улюбленців. Давно на нього дивлюся – для себе :D
я свому синові подарувала його на новий рік...
бобр -крут, вот міркую- чі собі також такого купити..:кава:

• Це лайк!
Реакції: E.N
Нарешті зрозуміла, шо у тебе на аві в тг :) У Алекса Ушера, до речі, не вистачає цієї смішної розповіді! :-)
Мене Вікина картинка з патефоном надихнула
А що було у завданні? :ги: Дівчина танцює під патефон, на неї спантеличено дивиться кіт? :-) "Мать, ти що, з глузду з'їхала? кава холоне! А ти удумала тут руками махати!". Я вже не кажу про дивну тваринку в скляній банці. :)

Не подивилася на цитату, і вирішила, що це про патефон
Іра, що це було за Ф? фифки. :rolleyes:

ось гарне з фифок. :-) У когось креативне мислення. :ги:

934b11f54267715cd8dfddbdfa3f43ba.webp

Доброго ранку дівчатка..
Ось що ти наробила? :) Тепер какави хочеться, замість кави. Я ще раніше про неї подумала, до того, як зайшла на ХФ, в сенсі, подумала про тебе і какао (бо ви нерозлучні), а тут ще й картинка така смачна :їжа:

не розповідай йому...:D може буде варіант для подарунка
А може навпаки добре? Щоб він знав, звідки ноги ростуть, чим славетний цей бобер і його *підспудно" хотів? :) Тож коли побачив би в реалі, навіть сумніву не виникне - що це, чи радуватися цьому.. :) - бо звісно ж, радуватися, он як Вікуля його високо цінить!

воно ж холодне...бррр
Так оббите ж м'яким-теплим. І поверх - товстий матрас. Буде взагалі непомітно, що там за основа. На такому матрасі спали на підлозі - норм, взагалі непомітно, що на підлозі, єдине що незручно - ноги нікуди опустити :) Тож, якщо таке ж тверде, як підлога, але ще й ноги є куди спустити - клас :) І рипіти не буде :ги:

Нарешті зрозуміла, шо у тебе на аві в тг :) У Алекса Ушера, до речі, не вистачає цієї смішної розповіді! :-)

А що було у завданні? :ги: Дівчина танцює під патефон, на неї спантеличено дивиться кіт? :-) "Мать, ти що, з глузду з'їхала? кава холоне! А ти удумала тут руками махати!". Я вже не кажу про дивну тваринку в скляній банці. :)
Ні, не так.
Жінка танцює перед дзеркалом, на столі програвач вінілових платівок та кава, торшер, кіт танцює поряд.
Істота на столі - несподіваний сюрприз:D

А може навпаки добре? Щоб він знав, звідки ноги ростуть, чим славетний цей бобер і його *підспудно" хотів? :) Тож коли побачив би в реалі, навіть сумніву не виникне - що це, чи радуватися цьому.. :) - бо звісно ж, радуватися, он як Вікуля його високо цінить!
поки невпевнена..:кава:

Жінка танцює перед дзеркалом, на столі програвач вінілових платівок та кава, торшер, кіт танцює поряд.
Красива картинка вийшла :)

Лена, а де ти в серіалі? Ще далеко 6-й сезон? Я б дуже хотіла, щоб ти вже його дивилася :ги: ну такого накрутили! :-)

Красива картинка вийшла :)

Лена, а де ти в серіалі? Ще далеко 6-й сезон? Я б дуже хотіла, щоб ти вже його дивилася :ги: ну такого накрутили! :-)
Ось як раз додивилася 5 сезон! Зараз обкладуся смачненькими та почну 6!

Ти його видалила, тільки Ф залишилося :) А! То, мабуть, я. Цитата була мені :-)
Так, допис залишився тобі на випадок, якщо стане цікаво. Збиралася запостити посилання : фб, але в процесі озаглавлення передумала, тож залишилося лише ф, після чого допис видалила. Ф було активне - блакитне, за ним можна перейти в фб.

Дівчина пропонує бобру какао. :-) Він каже: "Ні, дякую, мені б оту дерев'яшку!" :-)

OIG.webp

Назад
Зверху Знизу