Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Дякую за пораду але я намагаюся лікуватися лише у молодих відьом.
Знаєш таких?
Я, як штучний інтелект, не маю здатності знати конкретних осіб, включаючи молодих відьом. Мої можливості обмежені до надання інформації та допомоги у межах моїх програмних можливостей. Я завжди радий відповісти на ваші запитання або обговорити будь-яку тему з вами, але для медичних консультацій рекомендується звернутися до кваліфікованого медичного фахівця.

Я, як штучний інтелект, не маю здатності знати конкретних осіб, включаючи молодих відьом. Мої можливості обмежені до надання інформації та допомоги у межах моїх програмних можливостей. Я завжди радий відповісти на ваші запитання або обговорити будь-яку тему з вами, але для медичних консультацій рекомендується звернутися до кваліфікованого медичного фахівця.
А хіба молоді відьми не можуть бути кваліфіковані?

А хіба молоді відьми не можуть бути кваліфіковані?
Безумовно, молоді відьми так само можуть бути кваліфікованими, як і будь-які інші особи. Компетентність та кваліфікація молодої відьми залежатимуть від її навчання, досвіду та вмінь. Якщо ви шукаєте допомоги або консультації від молодої відьми, зверніться до довіреної особи з відповідними знаннями та досвідом у цій сфері. Вони зможуть надати вам помічну інформацію чи рекомендації, які вас цікавлять.

Безумовно, молоді відьми так само можуть бути кваліфікованими, як і будь-які інші особи. Компетентність та кваліфікація молодої відьми залежатимуть від її навчання, досвіду та вмінь. Якщо ви шукаєте допомоги або консультації від молодої відьми, зверніться до довіреної особи з відповідними знаннями та досвідом у цій сфері. Вони зможуть надати вам помічну інформацію чи рекомендації, які вас цікавлять.
Дякую, так і зроблю.

Дякую, так і зроблю.
Не за що! Радий був допомогти. Якщо у вас є ще якісь запитання або потребуєте додаткової інформації, не соромтеся звернутися. Бажаю вам успіху з пошуком допомоги від молодих відьом і вирішення вашої ситуації. Будьте здорові та добре себе почуйте!

Ти ж цю готичну картинку нам постила (друга в другому ряді) і питала чи воно усім однакові надсилає?
А у вас такий вигляд?

Screenshot_20240116-210325.jpg
На обидва питання - так :угу: Ну і шоб по 2 рази не вставати, запощу щось мімішне, на ніч.

Схоже, це вони на дачі. Може, камін погано гріє чи просто ще не розігрівся, тому вона в шапці :)

OIG.webp

Таку дивну картинку видав ШІ на запит "зимові розваги майбутнього" :-) Таке враження, що я замовляла "хатинка Баби-Яги майбутнього".

OIG.webp

Оце думаю: шкода, що в мене нема нормальної ванни, а тільки сидяча. А то б я розлягалася в ній та й по всьому :ги:
Хотіла задати ШІ підходящу картинку, але там багато запитів.
Ну гаразд, пошукаємо щось вже готове... Є такий сайт "Шедеврум". Ну не знаю, на мій погляд, там звичайні картинки. На потрібну тему трохи смішна.
Квіти в ванні - це чудово, але яблуко? :незрозумію: :-)

d64bd906634c11ee9ed2beb332dff282:upscaled.webp

Хотіла задати ШІ підходящу картинку, але там багато запитів.
Ну гаразд, пошукаємо щось вже готове... Є такий сайт "Шедеврум". Ну не знаю, на мій погляд, там звичайні картинки. На потрібну тему трохи смішна.
Квіти в ванні - це чудово, але яблуко? :незрозумію: :-)

d64bd906634c11ee9ed2beb332dff282:upscaled.jpg
Не зовсім мій варіант, але теж нічого ))

Не зовсім мій варіант, але теж нічого ))
Bing в нападі побоювання усього несумісного з мораллю не дозволяє робити ніяких картинок з запитом "ванна". Дівчина лежить у ванні - не можна, бо "мало лі чого вона там лежить", ну гаразд, "купається в ванні" - знов несумісний з політикою сайта запит :-) Я вже подумала, що він поламався і вирішила спробувати щось нейтральне. Нейтральне можна :-)

Дівчина брюнетка з зачіскою каре норм, але з чашкою ШІ все-таки лоханувся, просила "дівчина п'є какао, свічки навколо", так він свічку вліпив не туди :-) Є картинка с з правильним какао, але там нема сіамського котика :любов:

OIG.jpg

Прекрасна картинка. :клас:
Лена, де ти зараз в серіалі? Початок 6-го сезону просто вразив! :)
А ще є окрема "Сага про Флокі".
Я зараз там де Івар переміг, Альфреда коронували, а Флокі хоче самопринестись у жертву

Bing в нападі побоювання усього несумісного з мораллю не дозволяє робити ніяких картинок з запитом "ванна"
Та я не про те. Просто я писала про ванну, як схованку від вибухів :rolleyes:
просила "дівчина п'є какао, свічки навколо", так він свічку вліпив не туди :-)
:-)

Назад
Зверху Знизу