Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Шо ми, японці якісь, рибу з рисом їсти? :ги: Риба з картоплею - ось найкраще поєднання! Сама якось не здогадувалася щодо картоплі.
Так ця картопля набридла в усіх салатах, що з рисом - те, що треба :клас: Просто це інша мімоза, я її в інеті зустрічала :угу:
Мій варіант простіший. Ну і рис я люблю :)

Так ця картопля набридла в усіх салатах, що з рисом - те, що треба :клас: Просто це інша мімоза, я її в інеті зустрічала :угу:
Німецкий картопляний салат

• 1 кг великої картоплі
  • 1 ложечка кмину
  • 2 середні цибулини
  • 200 мл бульйону (можна з кубика)
  • 100 мл оцту (можна яблучного)
  • 100 мл олії: соняшникової чи з виноградних кісточок
  • 2 пучки молодої зеленої цибулі
  • 5 тоненьких шматочків пісного копченого бекону
  • сіль
  • перець

Спосіб приготування​

• Крок 1

Картоплю варити в мундирах із кмином протягом 25-30 хвилин.

• Крок 2

Цибулю ******** маленькими кубиками.

• Крок 3

Картоплю почистити, ******** дольками, а потім посипати цибулею.

• Крок 4

Бульйон зварити з половиною оцту й одразу, доки він гарячий, полити ним картоплю.

• Крок 5

Все приправити сіллю та перцем за смаком, після чого акуратно перемішати та залишити на 30 хвилин.

• Крок 6

Можна злити частину бульйону, котрим поливали картоплю.

• Крок 7

Бекон підсмажити на пательні, ******** на дрібні шматочки та додати до салату.

• Крок 8

Залишок оцту збити з олією в кремову масу, додати половину порізаної зеленої цибулі та полити цією сумішшю салат

• Крок 9

Цибулею що залишилася присипати салат перед подачею до столу.

Тілько шо трапився ще один вариант: скумбрія гарячего копчення замість консервованої риби. Теж з картоплею. О, таке мені, мабуть, сподобається, треба спробувати :їжа:

До речі про ту, що з НР мене вітала. Про обстріли вона знала, а зараз ось питає з ким збираюся святкувати. Не чи збираюся, а з ким. Так що у людини справді відсутнє уявлення, що іншим може бути не до свята.

Доброго ранку!
Цього дня всі чекають дива. Коли всі хочуть того самого боги можуть почути. І не важливо, які вони будуть ці боги. Нам своє робити - вірити і чекати, допомагати і сподіватися, берегти свій розум і своє серце і серця тих, хто дорогий
З наступаючим!:нр:
А виродкам нехай дідько очі виїсть

09.webp

До речі про ту, що з НР мене вітала. Про обстріли вона знала, а зараз ось питає з ким збираюся святкувати. Не чи збираюся, а з ким. Так що у людини справді відсутнє уявлення, що іншим може бути не до свята.

Ір, мій родич, який перебуває в повній і досконалій безпеці, не писав мені більше року, після того, як образився на мене, бо я така сяка не зрозуміла, що він у 46 років змушений почати життя з нуля.
На день народження раптом написав - побажав "здоров'я та спокою тобі та твоїй родині"(с). Я так і не зрозуміла, навіщо він взагалі мені написав

На день народження раптом написав - побажав "здоров'я та спокою тобі та твоїй родині"(с). Я так і не зрозуміла, навіщо він взагалі мені написав
Ну це можна зрозуміти, щось переосмислив. Це він написав вже під час війни? Якщо так, то тим більш зрозуміло.

Я теж цій знайомій побажала гарних свят. Вона відповіла: і тобі. А я відповіла: дякую, я не святкую. Зараз дивлюся, вона надіслала два повідомлення, але видалила. Мабуть щось таки дійшло :-)

Доброго ранку!
Цього дня всі чекають дива. Коли всі хочуть того самого боги можуть почути. І не важливо, які вони будуть ці боги. Нам своє робити - вірити і чекати, допомагати і сподіватися, берегти свій розум і своє серце і серця тих, хто дорогий
З наступаючим!:нр:
А виродкам нехай дідько очі виїсть

09.jpg
Гарні слова і гарна картинка! :клас:

• Лав
Реакції: E.N
Лено, може ти спробуєш написати патріотичний пиріжок?

Ну це можна зрозуміти, щось переосмислив. Це він написав вже під час війни? Якщо так, то тим більш зрозуміло.
:-)
Це вже його справа - переосмислів чи недомислів. Так,все під час війни. Спочатку перестав відповідати на дзвонки десь в квітні 22р, потім позвонів у жовтні 22 та образився, а ось нещодавно привітав. Більше року не було дела ні до мене, ні до моеї родини. Хай іде зі своїм розумінням

Все, почалося!

Сусіди луплять відбивні :D

Все, почалося!

Сусіди луплять відбивні :D
Я спочатку подумала про інше :rolleyes:

А я спекла бісквіт, перемажу абрикосовим варенням, заллю шоколадною глазур'ю, і буде такий торт :-) Не хочеться взагалі *******. Зроблю ще окрім мимози вінегрет. Котлет мама насмажила, їх не хочеться, ще вареники збирається варити, ото ще голову морочити. Ну, то може з собою у Харків візьму. Дістала з погреба варення з суниці, ще не пробували з часу консервації. І взагалі цього року я його зробила вперше, бо був дуже гарний врожай.

Та ні. Не про тих сусідів. Почалося і сусіди луплять - то про вибухи думка. Хоча ти б їх сусідами, звісно, не назвала.

Варення смачне. Але дуже солодке, враховуючи, що я люблю їсти ложками. Ну, з чаєм норм :)

Яке там - мімозу роблю :D
А я зробила олів'є :іржач: Не збиралася ж. Просто привезла з собою шматочок вареної ковбаски, і вона лежить. Думаю: зараз нароблю інших страв, та ковбаса й зіпсується. А всі ж інгредієнти вже готові - зварені, витягнуті з погреба... То вирішила зробити, щоб зараз поїсти. А потім вже інші салати робитиму. Але ось наїлася і щось мені вже нічого не хочеться :-)

Назад
Зверху Знизу