Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Не виявляться ще з тієї причини, що я ставлю фотохромні лінзи, а в готових такого не буває. Та й оправи в основному пластикові, а я ношу металеві :-)
А вдома носити? Як екстрений випадок.. Ну можна ж без фотохрому пару днів обійтися?

А вдома носити? Як екстрений випадок.. Ну можна ж без фотохрому пару днів обійтися?
Вдома екстренний випадок? Якщо екстренний, то це скрізь. Ну і про це я вже написала. Я от думаю про те, що тепер і в ті окуляри, які лежать, можна вставити оте скло від менеджера - оце і буде на "екстренний випадок" :-) Думаю, що в них і майстер є, послати туди оправу, хай там все зроблять і пришлють готові, щоб я тут майстрів не шукала.

Біля ратуші у Франківську стартував різдвяний ярмарок: що можна купити

Є різні сири. Коров’ячі по 200 гривень за кілограм. Є косички та коники. Козиний сир у грудочках – 300 гривень за кілограм.

Також можна купити різдвяну українську випічку. Кондитерка Дарина привезла з Косова домашні торти. Ціна на всі однакова — 400 гривень за кілограм:

“Є торт “Чорна троянда”, є “Королівський каприз”, “Спартак”, “П’яна вишня”, “Снікерс”. Все дуже смачно. Найпопулярніший – “Львівський сирник”.

IMG_2725.webp
IMG_2724.webp
IMG_2723.webp
IMG_2722.webp

Як ти? Розкажи щось.
А малюнки можна подивитися ще в темі в Головному :)
Та норм я...ленуюсь, сьогодні взагалі -вдома...трохи захворіла, прцюю видаленно..
Вчора була в "командировке" :ги: в Броварах, файна місціна на мій погляд, там дуже дивовижне небо..
коли поверталася в автобусі прийшла вот така мислина:
"
Люблю Київ, прекрасне місто де нікому до тебе немає діла. Зазвичай люди тут щиро байдужі , від цього радісно .
Ірена Карпа довгий час відштовхувала, напевно тому що від неї смердить правдою. Захопила по знижке Месопотамію - мій скарб закликає до приємного внутрішнього тепла.
А в Броварах таке жовте небо що краплинка тебе відривається і несеться поруч з відчуттям ніжності в всесвіт.

Маргіналія 1: останнього тижня до Різдва 23 року. "

Так!

Я запропонувала робити календар, то можеш долучитися і зробити картинку на якийсь місяць, який ще не зайнятий, і надіслати мені в особисті :)
ідея гарна, однак я не розуміє штучний інтелект, мені бракує в ньому "божої іскри" :кава:

Не виявляться ще з тієї причини, що я ставлю фотохромні лінзи, а в готових такого не буває. Та й оправи в основному пластикові, а я ношу металеві :-)
вот читаю, і міркую -вот бедолаха..((( не маю жодної поради до цього, так як її бути не може, усього спрогнозувати і підготуватися на мій погляд неможна..
широ співчуваю.

Одужуй! 😘 Ци ти захворіла після поїздки?
не знаю, ніс закладений з неділі..
зато домашне працювання надало змогу замовити потрібні подарункі до Різдва..
ну і не дуже потрібні -просто приємні..:ги:

А що ти під цим розумієш?
те що сови вони ні ті чим кажуться (кажуться в сенсі -то що ми бачимо)
штучний інтелект не може побачити те що за...да і не кожна людина може,
у першого - знання складені із світового розуміння людиною, просто його багато
у останнього - є психіка, яка зазвичай не дає можливості цього бачення, ну тому що закон природи.

Біля ратуші у Франківську стартував різдвяний ярмарок: що можна купити

Є різні сири. Коров’ячі по 200 гривень за кілограм. Є косички та коники. Козиний сир у грудочках – 300 гривень за кілограм.

Також можна купити різдвяну українську випічку. Кондитерка Дарина привезла з Косова домашні торти. Ціна на всі однакова — 400 гривень за кілограм:

“Є торт “Чорна троянда”, є “Королівський каприз”, “Спартак”, “П’яна вишня”, “Снікерс”. Все дуже смачно. Найпопулярніший – “Львівський сирник”.

IMG_2725.jpeg
IMG_2724.jpeg
IMG_2723.jpeg
IMG_2722.jpeg
відверто кажучі ти іноді схож на ШІ

Люблю Київ, прекрасне місто де нікому до тебе немає діла. Зазвичай люди тут щиро байдужі , від цього радісно .
Ірена Карпа довгий час відштовхувала, напевно тому що від неї смердить правдою. Захопила по знижке Месопотамію - мій скарб закликає до приємного внутрішнього тепла.
А в Броварах таке жовте небо що краплинка тебе відривається і несеться поруч з відчуттям ніжності в всесвіт.

Маргіналія 1: останнього тижня до Різдва 23 року. "
Ніфігасе отдкровення.. :) :клас: І час такий цікавий написала :)

у останнього - є психіка, яка зазвичай не дає можливості цього бачення, ну тому що закон природи.
Вікуся, а шо якщо плюнути на усякі там божі іскри і просто використовувати можливості ШІ з малювання? :ги: Це просто прикольно, захоплює, розважає. Як американскький боєвик, наприклад :) Ніяких божих іскр, просто красиве видовище.

Ти не бачила, як Айвенго зміг втілити свої давні задуми щодо тем малюнків - завдяки ШІ? :) Дерево-корабель. Скелет мамонта, обтягнутий шкурами, в якому живе сім'я неандертальців :)
Не, неандертальці далекі до задуманого.

вот читаю, і міркую -вот бедолаха..((( не маю жодної поради до цього, так як її бути не може, усього спрогнозувати і підготуватися на мій погляд неможна..
широ співчуваю.
Дякую, але не треба :-)
Ти що - нема чому тут співчувати, чи й не проблема :)
Ну, якщо і не кожна людина може то ШІ в цьому нічим не відрізняється від середньостатистичної людини :-) А геніїв у нас не так вже й багато :ги:

Назад
Зверху Знизу