Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Картинку Іра знайшла. Дуже ржачна :іржач:
_nc_ohc=lLDHT33Y2acAX_g4p2u&_nc_ht=scontent-waw1-1.jpg
Яка ти оперативна :-)

Я таки сантехніка зустріла. Так і є, він вчора пішов зовсім в інших бік.
Але сьогодні роботу відклали, бо ноги промокли, настрою нема... Сходили на ринок, купили труби, деталі, а складати то вже завтра.

Я таки сантехніка зустріла. Так і є, він вчора пішов зовсім в інших бік.
Але сьогодні роботу відклали, бо ноги промокли, настрою нема... Сходили на ринок, купили труби, деталі, а складати то вже завтра.
Тільки хотіла запитати, чи знайшовся сантехнік?:)

У мене також сьогодні були плани, але за такої погоди, ну їх нафіг! Вийшов господарський день:пилосос::миюпідлогу::праю:

"Більшість духовних навчань і практик - це лише спосіб відволікання уваги: так, щоб людина все життя відкривала чакри, підключалася до космосу, позбавлялася блоків, очищалася від токсинів - і так нікуди і не прийшла. Кругообіг "духовності" дає свідомості відчуття руху, відчуття того, що вона чимось зайняте, розвивається, удосконалюється, що його життя має сенс і мету і будь-які подолання, звершення, досягнення - лише ілюзії, відволікання і одурманювання свідомості до тих пір, поки вона не бачить сама себе, не знає сама себе, не вкорінена сама в собі. Але коли ми дізнаємося себе — виявляється, що нашою «практикою» може бути просто дивитися в небо, просто гуляти лісом, а нашим ритуалом може бути просто відкривати очі вранці.
© Енмеркар

та епл.webp

Для чого вам страуси?
Страуси завжди для сміху, для чого ж ще вони потрібні :-)

Я вчора чекала на смайлик "крокодил" від тебе під обкладинкою до Пітера Пена, - не дочекалася, нажаль :-)

От хоча б Слава Се
Вчора його гумореску в групі бачила.

Слава Се, "Про інші способи"

У дванадцять років я відкрив для себе дивовижний світ ****у на ім'я Олена. Їй було тринадцять, незабаром чотирнадцять. Вона знала теорію та хотіла перевірити на собі. З того часу на словах «когнітивний дисонанс» я згадую її сині очі. Вона розповіла неймовірне. Наприклад, чоловіча пися так чарівно влаштована не тільки щоб малюнки малювати на снігу. Я був вражений.
Три дні я боягузливо ухилявся. В мене були інші життєві орієнтири. Вона шепотіла хвилюючі історії із життя Клеопатри. На четвертий день спитала прямо, друг я їй чи як. Так, рятуючи товариша, я ступив на слизьку стежку інтимних стосунків.
ТБ мого дитинства вчив як брехати Мюллеру при зустрічі, і ніяк не висвітлював механіку гріхопадіння. А нам закортіло зануритися. Камасутру російською ще не переклали. І ми не знали ці триста неймовірно зручних поз, подарунок індійських гімнастів радянським піонерам. Тому лягли на бік, сховалися ковдрою та приступили.
Далі незрозуміло.
Вона заплющила очі і посміхнулася. Схоже, їй одразу стало нормально. Але мій одноокий змій ще не проник у курінь сором'язливих ірисів. Наскільки я його знав, він не зміг би без мене знайти дорогу. А сам я нічого в Олені не впізнавав, навпомацки. У ті далекі роки я насилу розбирався в неосвітлених жінках. Що під ковдрою здавалося одним, на світлі могло стати коліном. Тут вона знову сказала, що це кайф. Я подумав «ну й добре». Олена мені подобалася як людина.

Я довго потім ще вірив, що колір, розмір і пружність не важливі, а важлива наша чоловіча чарівність. З цією вірою я залишив великий **** на довгі вісім років. Потім мене забрали Батьківщину сторожити.

Останнє редагування:
Страуси завжди для сміху, для чого ж ще вони потрібні :-)

Я вчора чекала на смайлик "крокодил" від тебе під обкладинкою до Пітера Пена, - не дочекалася, нажаль :-)
Я зрозуміла свою страшну помилку!
Тепер вранці бажатиму не тільки добра і кави, але ще й цикорій із крокодилом :кава::крокодил: :D

"Більшість духовних навчань і практик - це лише спосіб відволікання уваги: так, щоб людина все життя відкривала чакри, підключалася до космосу, позбавлялася блоків, очищалася від токсинів - і так нікуди і не прийшла.

"Люблю прислухатися до чужої думки, якщо вона збігається з моєю власною" (с) :-)

З усім згодна, окрім того, що він повторюється :) По 3-4 рази одне й теж каже, хоча, розумію - це для тих, до кого з першого разу не доходить, а таких же багато..

Скільки я років чекаю, коли моя подружка юності нарешті відклякне від фанатизму. :) Як ото заклякла (в молитовній позі по відношенню до Вчителя), так і досі. Хоча, може, на кілька процентів вже попустило.

зи. Здивував, що був у православній традиції. Ніколи тут не бачила нічого созвучного для себе.

Про попів на Мерседесі не треба.
Немовби я здатна розмірковувати в таких банальних категоріях. :ги:
Я не сказала, що не так. Тільки те, що я від неї максимально далека, бо вона мені здається найменш вірогідною.

В мене цикорій красивий, без крокодила.
000008071.jpg
Читаю: цикорій плюс цикорій :-)

Чомусь згадалося: твори накшталт "Графіня і сантехнік", "Графиня і електрик", "Графиня і садівник", "Графиня і графиня".. :rolleyes:

Якщо у тебе питання, до чого тут це: ні до чого, просто згадалося, повтор слів.

Назад
Зверху Знизу