Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Близько 70 років.

Та ні, він вчора був, прикинули куди труби вести, що купувати..

До під'їзду він не дійшов, він навіть до будинку не дійшов :) Я з його розповіді так зрозуміла, що він взагалі від метро в інший бік пішов. Завтра піду зустрічати до метро :-)
Та й сантехніки пішли! Зустріти, проводити :D

А от чисто теоретично. Якщо на таке питання відповісти: "Не настільки, як ти", це б розцінювалося як комплімент чи навпаки? :)

З одного боку, немовби комплімент - "симпатичніший" же. З іншого боку - порівняння з сантехніком :ги:

А от чисто теоретично. Якщо на таке питання відповісти: "Не настільки, як ти", це б розцінювалося як комплімент чи навпаки? :)

З одного боку, немовби комплімент - "симпатичніший" же. З іншого боку - порівняння з сантехніком :ги:
А що - сантехніки не люди? Тим більше якщо мова йде суто про зовнішність, то всі інші складові не мають значення.

Хороший сантехнік – на вагу золота!

Ми всі професії поважаєм.

Тим більше якщо мова йде суто про зовнішність, то всі інші складові не мають значення.
Та як сказати.. Якщо б мені сказали: "Ти мені більше подобаєшся, ніж ця актриса в ****офільмі", не дуже впевнена, що мені такий комплімент сподобався б :-)

Та як сказати.. Якщо б мені сказали: "Ти мені більше подобаєшся, ніж ця актриса в ****офільмі", не дуже впевнена, що мені такий комплімент сподобався б :-)
А в якому сенсі подобаєшся? Якщо просто ти симпатичніше, то що тут образливого? Хоча якщо мова не про це, а про ****уальний вигляд, і сказав твій Ч - то це взагалі правильно :-)

Ось ще одне відео того смішного хлопця. Просто як гумористична передача :іржач:

А в якому сенсі подобаєшся? Якщо просто ти симпатичніше, то що тут образливого? Хоча якщо мова не про це, а про ****уальний вигляд, і сказав твій Ч - то це взагалі правильно :-)
Ну, моя реакція буде приблизно така :) (якщо треба пояснювати, то не треба пояснювати :-) )

930a42ea9684286eb0ca37f93e7bfd70_w200.gif

Вах, скільки хорошого набажали зранку :клас: :)
Буду пити першу каву, вже тримаючи в голові другу чашку :-)

efa8fa14d9bb233e945208a1fdfa11bd.webp

• Це лайк!
Реакції: E.N
Картинку Іра знайшла. Дуже ржачна :іржач:
_nc_ohc=lLDHT33Y2acAX_g4p2u&_nc_ht=scontent-waw1-1.webp

Назад
Зверху Знизу